Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Seba View Post
    unul n-a zis bah, io vreau programul de guvernare, dar nu vreau hotie legiferata, toti sustin hotia avand ca argument ca o conspiratie inter-galactica nu vrea sa-i lase sa-si faca treaba. incredibil...si mai vreti sa traiti ca-n germania, elvetia, danemarca. cu mentalitatea asta, optiunile noastre nu doar ca se restrang drastic, dar se si schimba in coreea de nord, burkina faso, turcia. scuzati-ma, dar ori nu realizati, ori nu va pasa.
    Lumea a girat PSD-ul pentru program, care oricum pare fantasmagoric, dar când Dragnea a declarat razboi justitiei si statului de drept, nu mai este nimic de comentat, decat sa iesi in strada si sa iti iei drepturile confiscate de jupanul Dragnea.

    Comment


    • .... Dragnea a declarat razboi justitiei si statului de drept....
      Am citat din dusmanul politic al lui Dragnea. mr.HI.

      Comment


      • Atenţie, români. După intrarea în vigoare a Ordonanţei, protestul are loc la Otopeni Plecări!

        Pentru că trăim vremuri tulburi şi poate nu apucăm să ne mai auzim până atunci, e bine să stabilim din timp proceduri clare pentru ziua în care intră în vigoare Ordonanţa de Urgenţă care dă liber la furt, aşa cum a fost gândită de infractorul condamnat definitiv, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

        Cetăţeni! Nu vă lăsaţi manipulaţi! Nu daţi “Going” la cine ştie ce proteste, organizate pe Facebook. Adevăratul protest are loc la Otopeni, terminalul Plecări. Vă rugăm să respectaţi normele privind dimensiunea şi greutatea bagajelor de cală, ca să nu se producă îmbulzeală. Sfat: nu vă luaţi multe haine, că put a România. Înainte să pleci cere nişte bani împrumut de la părinţi, bunici şi rude angajate la stat, pentru că sunt banii tăi, munciţi şi furaţi de PSD ca să-i dea lor de pomană să-i voteze.

        Proteste locale vor avea loc şi în provincie, în gări, autogări, sau staţiile de maxi-taxi. Cetăţenii care deţin autoturism, GPS sau aplicaţie Waze pot participa la protestele din punctele de frontieră Nădlac, Borş, ba chiar şi Giurgiu, că mai nou până şi Bulgaria e mai ok decât România.

        Cei care dispun de aeroport local, precum cetăţenii din Sibiu, Tg. Mureş, Craiova sau Iaşi, sunt rugaţi să facă protest şi check-in la terminalele de care aparţin, şi să evite Bucureştiul. Pot pleca spre destinaţii mai îndepărtate şi din Frankfurt, Munchen, Istanbul sau Madrid.

        Evident, trebuie să vă orientați spre bilete dus, pentru că întoarcerea în România pare să nu fie recomandată în următoarele decenii.

        Comment


        • Am cunoscut zilele trecute o pensionara, membra a organizatiei babelor pensionare PSD din Neamt, copia in vorbe a lui Fanez, cu pozele lui Dragnea pe masa.....s-a scapat cum s-ar zice, au ordin de la partid sa apere onoarea lui Dragnea....urat ca nu mai au onoare si verticalitate.
          „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

          Comment


          • ca doar suntem o tara democrata si popor civilizat, ce dreq.
            Alta intrebare!
            Dupa cum vezi, de prin 11 decembrie, nu mai suntem o tara democrata.
            Alta intrebare!

            Pai astia de protesteaza nu cer nimic pentru ei personal, ca in 2010 cand protestau impotriva taierilor de salarii.
            Cer doar ca legislatia in justitite sa nu se faca in mod abuziv.

            PSD sa nu uite ca romanii se pot coaliza daca e un motiv suficient de puternic.
            Va aduceti aminte de referendumul anti Base? Cati au votat pentru demitere, 80 si ceva la suta parca?
            Daca ar fi maine alegeri, psd ar ramane cu 3 milioane de votanti, dar impotriva lor ar vota 15 milioane.
            Last edited by mr.K; 3 February 2017, 12:43.

            Comment


            • Aris, asta cu razboiul impotriva justitiei, ca-ti place sau nu, a facut-o si basescu si ciolos si ponta si nastase si altii. Eu nu vreau alegeri anticipate, e dreptul psd-ului sa guverneze, drept castigat corect prin vot (pierzatroii n-au decat sa nu doarma in bocanci data viitoare), dar actualul guvern trebuie schimbat. sa vina altii, tot din psd, ca e dreptul lor, sa duca programul la capat. Daca iese altfel, alegeri anticipate, referendumuri, cacaturi, totul e degeaba. Manipulanti si manipulati sunt in ambele tabere, lumea tre' sa deschida ochii si sa inteleaga ca asa nu mai merge. Si nu-i normal sa se mearga asa mai departe. Mi-e teama, recunosc, daca vor iesi sustinatorii psd in strada si-i vor intrece ca numar pe cei de-acum, de ce va mai fi in stare psd-ul intr-o tara care sustine hotia. In momentul ala, daca e sa se intample, ne raman al dracu de putine optiuni: razboi civil, divizare sau emigrare. Primele doua cred ca sunt vizate, din afara. Ma intreb cine-si freaca acum mainile de bucurie? Rusii, americanii, evreii, ungurii? Greu de zis. Rau e ca ne-am facut-o singuri si la fel de rau e ca o parte din noi inca sustin nemernicia in numele schimbarii cu orice pret si a urii.

              Originally posted by mr.K View Post
              ...PSD sa nu uite ca romanii se pot coaliza daca e un motiv suficient de puternic.
              Va aduceti aminte de referendumul anti Base? Cati au votat pentru demitere, 80 si ceva la suta parca?
              da, 84% din 30% cu drept de vot restul nu s-au dus, din lene sau din sustinere pentru basescu, pentru a nu fi validat referendumul.

              Originally posted by mr.K View Post
              ...Daca ar fi maine alegeri, psd ar ramane cu 3 milioane de votanti, dar impotriva lor ar vota 15 milioane.
              Teoretic; practic insa, nu cred ca se va intampla asta. psd-ul a pierdut o parte mica din sustinatori, dar partea proasta e ca nimeni nu castiga procentele alea. nu poti avea alegeri cu psd sau nu. acel "sau nu" ne exista inca intr-un mod clar si legitim, ca alternativa viabila. tot psd ar castiga, ca asta vrea poporul: hotie si pomeni.
              Last edited by Seba; 3 February 2017, 12:52. Reason: Automerged Doublepost
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

              Comment


              • Atenţie, români. După intrarea în vigoare a Ordonanţei, protestul are loc la Otopeni Plecări!

                Pentru că trăim vremuri tulburi şi poate nu apucăm să ne mai auzim până atunci, e bine să stabilim din timp proceduri clare pentru ziua în care intră în vigoare Ordonanţa de Urgenţă care dă liber la furt, ...

                Cetăţeni! Nu vă lăsaţi manipulaţi!
                ce "m-am mai râs".

                Comment


                • Corect, sub stare de emotie, ce alegeri anticipate sunt? Cu ce program de guvernare? Hotii nostri sunt mai buni ca ai lor.
                  „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

                  Comment


                  • 84% din 30% cu drept de vot
                    Au fost 7,4 milioane de voturi pentru suspendare.

                    Originally posted by aris86 View Post
                    este posibil sa limiteze si libertatea de exprimare
                    Cine striga: "sa se inchida televiziunile...(x,y,z)!"?
                    Last edited by Fanez; 3 February 2017, 13:10. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • Nu am luat dreptul psd-ului sa conduca, cred ca am mai zis ca respect vointa poporului, cine nu a fost in 11 decembrie, contesta degeaba ca nu ai pe cine sa tragi la raspundere. In acest caz, este contestata hotia, legiferarea furtului in tara noastra, maine poimâine or sa dea alte legi, ca romanii sunt adormiti, le mai pui 1 leu la leafa si aia e. Dupa marirea salariilor de la 1, preturile au crescut, desi au beneficiat doar o mica parte de acest privilegiu, dar de platit vom plati toti noile preturi.

                      Comment


                      • Oti: asta s-a intamplat la fiecare alegeri din '90 incoace.

                        Fanez: din 18 milioane cu drept de vot. adica "bullshit"

                        Ipotetic vorbind, daca maine toti "corporatistii nenorociti care muncesc la privat pentru ei, nu pentru tara" (cum zicea unu' aseara), ar emigra cu familie cu tot, firmele care i-au angajat pe astia ar pleca si ele din tara (n-au nici un motiv sa stea aici fara angajati de pe spatele carora sa faca bani). O parte din populatia ramasa va deveni somera, statul nu va mai avea bani nici de unde sa dea, nici de unde sa fure, iar toti pomanagii ar muri de foame in 6 luni sau si-ar da in cap intre ei. Cand iti pleaca muncitorii, inginerii, doctorii si profesorii, iti mai raman incasatorii de impozite, somerii, pensionarii, avocatii, procurorii, politistii, pompierii si ceva armata. O parte din aia cu pensii mari sau cu oarece avere, probabil ca vor pleca si ei. cine ramane? si-or sa faca ce?
                        Daca maine toti astia care lucreaza la stat ar pleca, astia care muncim la privat ce-o sa facem? La ce doctor mergem, cine mai face scoala cu copii, cine ne pazeste sa nu ne dea altu' in cap, cine stinge focul cand arde casa, etc?
                        Unii fara altii nu merge. Problema e sa impartasim aceleasi credinte (si nu ma refer la religie acum), aceleasi principii si sa punem pe lista ce vrem si ce nu vrem. Apoi analizam si cadem la invoiala ce facem, ce nu facem si cum facem ce vrem si trebuie sa facem. Daca nu se poate, vrem, nu vrem, tre' sa schimbam papusa din dreapta, ca ne incomodeaza la tras frana de mana
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                        Comment


                        • Pesede va avea un drept legtitim de necontestat sa conduca de necontestat cand va avea votul a 50.01% din totalul populatiei cu drept de vot.
                          Pana atunci, acest drept poate fi revocat daca nu tin drumul drept.
                          Sa mai castige odata alegerile acum, daca sunt asa siguri pe ei.
                          Din pacate, alegeri anticipate nu stiu daca pot fi organizate.

                          Comment


                          • Fanez: din 18 milioane cu drept de vot. adica "bullshit"
                            Pai si acum au iesit 300.000 din 18 milioane. Daca n-au contat 7,4 milioane, ce conteaza 300.000?

                            cand va avea votul a 50.01% din totalul populatiei cu drept de vot.
                            Asta a fost "erata" bagata sa fie salvat base. Peste 50% din totalul celor care au votat ar fi avut daca ieseau mai multi oameni la vot.
                            Niciodata n-o sa poti avea 50% din totalul populatiei cu drept de vot.
                            Last edited by Fanez; 3 February 2017, 13:31. Reason: Automerged Doublepost

                            Comment


                            • Desi raul cel mare a fost infaptuit, inca se mai poate limita aceste proportii; speranta moare ultima.
                              Am retinut o prima critica ce vizeaza elemente extrinseci OUG: Ea se referă la neindeplinirea cerintelor referitoare la existenta urgentei si a cazului exceptional care sa permita adoptarea unei astfel de OUG. Spre pildă, Guvernul menționează în nota de fudamentare ca unul dintre motive că este necesară implementarea unei directive a UE. Verificând acea directivă, am constatat că termenul de implementare este 1 aprilie, 2018, deci nu se ustificâ adoptarea OUG;
                              Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a programat, vineri, o conferință de presă. Potrivit ultimelor informații, acesta va anunța că a decis contestarea la CCR a ordonanțelor privind modificarea celor două coduri penale.


                              Am decis sa ridic exceptia de neconstitutionalitate a OUG 13
                              Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a anuntat vineri ca a decis sa atace la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor Penale adoptata de Guvernul Grindeanu marti noaptea. Acesta si-a cerut scuze pentru faptul ca miercuri dimineata a declarat ca nu poate ataca OUG si i-a multumit presedintelui Klaus Iohannis pentru faptul ca l-a informat despre existenta unui precedent in acest sens.

                              ...
                              Sa avem incredere in dreapta judecata a CCR.

                              Pesede va avea un drept legtitim de necontestat sa conduca de necontestat cand va avea votul a 50.01% din totalul populatiei cu drept de vot
                              Gresit, din punctul meu de vedere.
                              Nu pot sa ma explic acum; sunt la munca .
                              Last edited by IancuMIC; 3 February 2017, 13:45.
                              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                              Comment


                              • Fanez, la revolutia din '89, ca sa poti tu acum sa sustii niste hoti, si eu sa spun ca ai interes direct in asta au iesit cam 600000 din 23 de milioane. au contat? nu poti compara un vot cu o miscare de strada. votul te scuteste de stat in frig, nu te expune la riscuri, etc. e mult mai greu sa iesi in strada. tu incerci sa-mi spui ca ferrari e mai buna decat un tractor, ca merge mai tare. dar te bagi cu ferrari unde te bagi cu tractorul?

                                mi-am adus aminte de unii care vorbeau despre "caracterul infect" al alora care manifesteaza: aseara, in Timisoara, au trecut cam 15000 de oameni in mars prin prin piata unirii, printre mesele de la terase. nu s-a spart o scrumiera, nu s-a furat vreo scrumiera, nu s-a rupt vreun scaun/masa, nu s-a furat (terasele fiind goale, oricum). politia era la captele pietei, deci loc si timp "de manevra" era berechet. jandarmii stateau pe strazile laturalnice, rezemati de cladiri. si-apoi vine cate unul si-mi spune ca el sustine masurile psd, progresu, justitie si ca eu sunt hot si nu vreau progres. scuza-ma, ma duc la baie, ca risc sa fac pe mine de ras...
                                Last edited by Seba; 3 February 2017, 13:43.
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google