Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Apropos...hai sa vedem valoriile psd-ului:
    Boier Dragnea: Un infractor (condamnat...si probabil urmeza si a doua condamnare)
    Boier Tariceanu: Hotărâre nr. 1446 din 12/11/2008 (deh...cu OUG 13/2017 putea sa emita cate dorea de genul asta ...fara sa-l mai acuze nimeni de nimic...deh...).
    Tovarasul Melescanu: Om important in statul comunist, ministru de externe delegat...si mare si importanta imagine a luptei proletare din RO...trimis sa promoveze idealuri si invataturi comuniste in occident.

    P.S. Dragul meu Fanez...am citit ordonanta...nu ce a grait stapanul.

    Comment


    • Originally posted by Fanez View Post
      Un parinte normal la cap nu-si duce copilul in locuri in care se poate intampla orice. De la îmbulzeala, busculada la altfel de violente care pot izbucni oricand la manifestatii. Ca sa nu mai spun despre tinerea copilului in frig asa mult timp. S-a tot dat la stiri ca sunt cazuri de gripa si de rujeola si tu, parinte responsabil, iti duci copilul langa alte zeci de persoane. Parinti iresponsabili. Un parinte denaturat este orice parinte isi expune copilul la factori daunatori.
      De la petardele si fumigenele manifestantilor pana la gazele lacrimogene ale jandarmilor ar fi putut afecta un copilas aflat intamplator in raza de actiune.
      Iti expui copilul la pericol = esti parinte denaturat! Si iresponsabil!
      Stimabile, bati campii...dar fara gratie.
      In primul rand nu ai raspuns la nici una din intrebarile puse de catre mine, daca au fost copii dezbracati, daca s-a pierdut vreunul sau daca a patit macar unul ceva. NU AI RASPUNS LA NICI O INTREBARE! Trebuie sa vin cu "Alta intrebare"?
      2) "Un parinte normal la cap"....in ce calitate stabilesti dumneata ca acei parinti sunt sau nu "normali la cap"? Esti psiholog, psihiatru sau ai vreo specializare pe baza careia sa stabilesti "normalitatea la cap" a unei persoane?
      Daca nu ai nimic din toate astea....pur si simplu ITI DAI CU PRESUPUSU'!
      3) De unde stii tu despre "tinerea copilului in frig asa de mult timp"? Iar iti dai cu presupusu? Pentru ca cei ce au iesit cu copii nu au stat cu orele, asa cu presupui dumneata, ci au stat in medie cam o ora, atat cat dureaza si o plimbare, scoatere la aer normala pentru un copil pe timp de iarna. Si, apropo, care frig? Ca zilele acestea au fost temperaturi anormal de mari pentru aceasta perioada a anului!!!!! Sau si termometrele sunt manipulate?
      4) "cazuri de gripa si rujeola"....tin sa va informez ca aceste boli se iau de obicei de la SCOALA sau GRADINITA, medii inchise in care copii intra in contact direct unii cu altii si nu de pe strada. Intreaba un doctor daca nu ma crezi pe mine.
      5) "Conflicte violente la manifestatii"....pai s-a facut apel la manifestatii pasnice si CHIAR ASA AU SI FOST! Deci copii nu au fost deloc in pericol. DOVADA este ca NICI UN COPIL NU A PATIT CEVA, NICI MACAR O RACEALA!
      6) "petardele si fumigenele" .... au fost ale huliganilor din galeriile extremiste ale acelei mizerii numite fotbal (ca sport nu mai e demult) si nu ale manifestantilor.
      Iar la ora la care au inceput mizeriile huliganilor, copii cam erau deja pe acasa.
      Chiar si ultrasii s-au ferit sa puna in pericol copii. Sa iti explic de ce? Pentru ca sa te Fereasca Dumnezeu de furia unui tatic caruia i-ai ranit copilul micut: chiar daca e jumatate decat tine....TE MANANCA DE VIU!!!! cat ai fi tu de mare, puternic, periculos sau smecher. Sincer, nu incerca!
      Si iata ca din nou nu ai nici un argument valabil.
      Copii aceia nu au fost nici un moment in pericol, dovada ca nu au patit nimic, iar categorisirea dumitale la adresa parintilor este total NULA si NEAVENITA!

      Comment


      • Originally posted by CeDeBe-L View Post
        Stimabile, bati campii...dar fara gratie.
        Nu mai stiu acum care este legea care a fost incalcata dar ma interesez si iti arat negru pe alb ca acei minunati parinti au incalcat legea .
        ( Or fi penali?)

        Originally posted by bolovan View Post
        ...am citit ordonanta...nu ce a grait stapanul.
        Ai dreptate, nu e ce a grait stapanul tau.
        Last edited by Fanez; 8 February 2017, 01:42. Reason: Automerged Doublepost

        Comment


        • @ Fanez:
          Deci nu se mai sustin afirmatiile cu parintii denaturati, iresponsabili, anormali la cap?

          Acum vii cu "nu stii ce lege"....? Patetic.
          Oricum, nu-i nimic daca nu stii la ce lege sa faci referire...imediat da guvernu' o lege care sa iti dea dreptate!!!!
          Fiind si la ceas de noapte...vine legea imediat!!!

          Comment


          • Deci nu se mai sustin afirmatiile cu parintii denaturati, iresponsabili, anormali la cap?
            Ba da. Nici un parinte normal nu-si expune copilul la pericole. De orice natura.

            Originally posted by bolovan View Post
            ...daca furi si ai ghinionul sa te prindem...dai inapoi ce ai furat si facem pace.. Nu nu...furi, dai inapo...platesti pagubele colaterale...dupa care iti incasezi si o bucata de pedeapsa....
            Pai exact asa. Daca se dovedeste ca ai furat, dai inapoi si "la pucarie". Daca ai gresit, dai inapoi. Daca ai gresit din incompetenta, iti cauti de munca, daca ai gresit ca n-ai fost atent (se mai intampla) iei un avertisment etc. Acum daca ai gresit (adica ai facut o eroare, n-ai vrut sa gresesti dar n-ai calculat bine) sa te duci la puscarie?

            [Quote]Copiii nu pot fi folositi sau expusi de catre parinti, reprezentanti legali, alte persoane responsabile de cresterea si ingrijirea lor, organisme private acreditate ca furnizori de servicii sociale, institutii publice sau private, in scopul de a obtine avantaje personale/institutionale sau de a influenta deciziile autoritatilor publice. http://www.dreptonline.ro/legislatie..._copilului.php
            Last edited by Fanez; 8 February 2017, 07:03. Reason: Automerged Doublepost

            Comment


            • Sunt curios cand il demit astia pe Iohanis, dupa ce au vazut ca o sa le intarzie legea privind adoptarea ordonantei de scapare a lui dragnea.
              Cu Tariceanu presedinte interimar, totul merge ca pe roate/schiuri, functie de cata zapada mai el.
              dragnea va scapa, dar pesede va fi distrus daca referendumul care urmeaza suspendarii il va repune pe Iohanis in functie.
              Social-democratul iesean Catalin Ivan despre protestele din Capitala: "Sunt alaturi de protestatari, nu inteleg ce a incercat ministrul Justitiei"
              BZI.ro - Cotidian local de investigații și anchete politice. Accesează site-ul nostru pentru a fi la curent cu informația zilei.
              Last edited by mr.K; 8 February 2017, 09:10.

              Comment


              • Neata lume! -5grd in PN. Am pus o poza cu masina in parcare.
                Nu se face nici un referendum pt demitere, nici alegeri anticipate, "nu este momentul.." Daca privim desf evenimentelor din perspectiva unui joc de sah, PSD-ul sunt la grupa prescolarilor, iar "ceilalti" sunt la avansati. Prin "ceilalti" intelegeti voi cine....Sasul nici nu stie ce joc este, el este inca la "baba oarba". La masa de joc se joaca destinul Romaniei, sa speram ca suntem destul de inteligenti, (ma refer la servicii) sa oprim joaca la momentul potrivit.
                Pt Fanez: "Adevarul nu trebuie dovedit, el trebuie descoperit din latrina cu minciuna".
                Referitor la cei care si-au scos copii la miting, cand ai un copil, mai ales mic, la unii parinti instinctul de supravietuire este mai dezvoltat. Astfel ei anticipeaza eventualele pericole si iau masurile necesare. Sunt destui care mor impreuna cu copii in masina......
                Cand ma gandesc ca numai cu doua , trei telefoane se opreste tot circul asta...."circ si paine"...
                "Imparatii romani au inteles ca pot sa tina in frau masele oferindu-le pe langa mijloace de subzistenta, "paine", si "circ" adica distractie, sa-si castige astfel popularitate in randul acestora, si sa le abata atentia de la problemele grave ale imperiului si totodata sa-i obisnuiasca cu realitatile crude de zi cu zi : sange si moarte.Asa s-a ajuns la solutia construrii unui amfiteatru gigantic, numit Colosseumul, al carui initiator a fost imparatul Nero."
                Attached Files
                Last edited by Oti; 8 February 2017, 09:31.
                „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

                Comment


                • Nu se face nici un referendum pt demitere, nici alegeri anticipate, "nu este momentul.."
                  Anticipate nu, referendum pentru demitere- in curand "este momentul".
                  Inte momentul demiterii si refertendum va fi dat decretul de adoptare a legii ce aproba oug-urile privind gratierea si modificarea codurilor penale, decret ce va fi semnat de Tariceanu, ca inlocuitor.
                  Nu renunta dragnea asa usor. De fapt, ii e imposibil sa renunte, daca nu vrea la puscarie.
                  Last edited by mr.K; 8 February 2017, 09:25.

                  Comment


                  • Si ordonanta..este un fasssss.... din ce a spus un judecator, este indicat sa existe pragul de 200000 lei, problema era la procurori ca trebuiau sa reia munca de investigare si sa coreleze faptele cu alte infractiuni, furt, mita, foloase necuvenite....nu sunt jurist, ceva pe acolo, in genul asta.
                    „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

                    Comment


                    • Ordonnata este de maxima importanta pentru dragnea.

                      Comment


                      • PS
                        Abuzul in serviciu este o infractiune destul de neclara daca nu este insotita de alte infractiuni mult mai grave, procurorii trebuie sa investigheze si sa mearga pana la capat. Ei s-au obisnuit sa se faca ca muncesc, joc de glezne, prea usor baga oameni in puscarie. In tara asta, de la mecanicii din service, pana la procurori, nimic nu se face ca lumea, "tara lucrului bine facut", "bullshit...."
                        Daca apare "ordonanta" sau legea...si Dragnea scapa, asta este jocul ....nu noi sau strada hotaraste acest lucru. Inca nu a promis Dragnea la "Inalta Poarta", cat de mare este "peschesul".
                        Last edited by Oti; 8 February 2017, 09:51.
                        „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

                        Comment


                        • Originally posted by Fanez View Post
                          Nu mai stiu acum care este legea care a fost incalcata dar ma interesez si iti arat negru pe alb ca acei minunati parinti au incalcat legea .
                          ( Or fi penali?)
                          Alta intrebare?
                          Ciordache and co. nu au incalcat legea?

                          Comment


                          • Inainte sa intre in vigoare orice lege, orice ordonanta pe care se bate moneda, Dragnea o sa fie achitat. Ce ziceti de asta?

                            Originally posted by aris86 View Post
                            Alta intrebare?
                            Ciordache and co. nu au incalcat legea?
                            Conform legii si confirm CCR, nu.
                            Alta intrebare!
                            P.S. iohanis a incalcat legea?
                            Last edited by Fanez; 8 February 2017, 10:12. Reason: Automerged Doublepost

                            Comment


                            • Probabil ca da/nu, justitia trebuia sa stabileasca.

                              Comment


                              • Inainte sa intre in vigoare orice lege, orice ordonanta pe care se bate moneda, Dragnea o sa fie achitat. Ce ziceti de asta?
                                Daca ar fi sanse sa fie achitat, nu s-ar mai zbate in halul asta pesede-u'.

                                Ei s-au obisnuit sa se faca ca muncesc, joc de glezne, prea usor baga oameni in puscarie.
                                Mi se pare ca e exact invers. Toti stau acasa, nu la puscarie.
                                Last edited by mr.K; 8 February 2017, 10:26.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google