Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • "Guvernul a actionat legal in sfera lui de competenta de a emite Ordonante de Urgenta", a declarat Valer Dorneanu, precizand ca nu exista un conflict de natura juridica intre Guvern si Parlament sau Guvern si puterea judecatoreasca.


    Aici n-aveam dubii ca guvernul are tot dreptul sa emita ordonante de urgenta.
    Problema era doar de oportunitate.
    Intrebat daca se justifica realizarea aceste modificari prin OUG, Dorneanu a afirmat ca "urgenta si oportunitatea actului normativ nu este de competenta CCR sa o verifice in aceasta sesizare. Este dreptul Guvernului sa aprecieze si urgenta si continutul. Aceste lucruri pot si verificate prin alte cai de control."
    Ceea ce este de asemeni, foarte corect.
    Last edited by IancuMIC; 8 February 2017, 16:17.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

    Comment


    • Nici cum, asta-i hotararea CCR-ului. Era si previzibila chestia. Eu am spus de mult ca este constitutionala. CCR-ul nu judeca moralitatea/legitimitatea. CCR-ul judeca stict respectarea constitutie. Sa nu incalce ceva din constitutie. Poate sa treaca cele mai absurde legi, gen, X primeste 25% din ce incaseaza guvernul...ca si consultat. daca nu incalca constitutia...ei isi dau acordul. Daca exista un OUG/Lege care spune ca nimeni nu mai este pedepsit pentru nici o infractiune...si nu se incalca nici un articol din constitutie...trece de CCR fara probleme.

      Comment


      • Originally posted by bolovan View Post
        Sa vina bechtel sa faca studiu?
        Sa vina Clotilde.

        Comment


        • Da...dar de la clotilde nu pica nimic...fianciar. Deci pierdere de vreme...daca nu-i bechtel...sau si mai bine Midia Resources . Sa vezi ce creste colectia de motocilete a boierului tariceanu...intr-o zi cat altele in 10

          Comment


          • Originally posted by bolovan View Post
            Da... Sa vezi ce creste colectia de motocilete a boierului tariceanu...intr-o zi cat altele in 10
            Da... isi cumpara toata fabrica de motociclete.
            Si Dragnea isi cumpara 6 case frumoase.
            Aa.. nu, ca el nu da meditatii. Isi cumpara 6 judete, ca n-are decat Teleormanul.
            Pana una-alta, manifestatia ilegala a fost impotriva unei ordonante legala si constitutionala.
            V-am tot auzit intreband de ce s-au grabit, ca aveau tot timpul. Manifestantii aia nu aveau tot timpul sa obtina autorizatia sa fie si ei legali daca tot sunt cu legea in gura zi si noapte? Aaa... nu ca legea e doar pentru ceilalti. Eu au voie.
            161 de voturi din 168 cate poate scoate opozitia. nici macar opizitia nu a fost in unanimitate pentru motiune.
            Last edited by Fanez; 8 February 2017, 17:12.

            Comment


            • Cam așa se face justiția în România. Unul din sinistrele personaje ale acestei „justiții”, Camelia Bogdan, a fost exclusă din magistratură pentru faptele din ancheta de mai jos. Încet-încet, începe să se „fâsâie” și condamnarea lui Voiculescu, condamnare dată „la comandă”.http://www.grupul.ro/in-timpul-proce...-agriculturii/
              M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

              Comment


              • Originally posted by Cherubino View Post
                ... Încet-încet, începe sa se „fâsâie” si condamnarea lui Voiculescu, condamnare data „la comanda”.
                Pas cu pas.
                "Auileo? Pai Voiculescu n-a furat? Nu e infractor? Nu e penal?" Ar zice unii.
                Hai mai Cherubino, nu te mai uita la antena3. Asta a zis gadea, deci nu e adevarat.
                Ce distractie...

                Comment


                • @fanez, te bucuri ca un copil mic când i se da o bomboana. Sa înțeleg ca te infrupti din banul public?

                  Comment


                  • Originally posted by Fanez View Post
                    ...
                    Am auzit cum El Presidente felicita parintii denaturati care si-au scos copiii la -10 grade, "la proteste", sa-i invete democratia...
                    ”Transformarea, de către președintele Iohannis, a deciziei părinților care și-au dus copiii la proteste în instrument de luptă politică este o depășire a limitelor decenței....
                    ...Președintele, care dă lecții despre respectarea legii, nu are nicio problemă să folosească imaginea copiilor, în interesul propriu, sfidând tocmai legea care interzice folosirea acestora pentru propagandă electorală", susține eurodeputata.
                    sursa.
                    Last edited by IancuMIC; 8 February 2017, 22:08. Reason: la cerere.

                    Comment


                    • Fane, nu stiu in Bucuresti cum a fost, dar in alte orase manifestatiile au fost autorizate. probabil ca nu aveau primar psd, ca bucurestiul, cu exceptia iasiului.
                      ce te asteptai de la o gasca de corupti (pseudo-opozitia)? sa isi taie singuri craca? parca am cazut de mult de acord ca toti au coruptii lor. sau nu?
                      referitor la poza, zi-mi cate din astea mai sunt? cazuri izolate de prostie gasim peste tot. daca erau toti copii de la manifestatii (lucru cu care nici eu nu sunt de acord, sa-ti duci tancii acolo) cu asemenea pancarte, da, ziceam ca toti sunt iresponsabili, prosti, cum vrei tu. din cateva sute de mii, fii sigur ca se gasesc destui indoctrinati sau manti de ura (chiar si despre tine, de exemplu, se poate spune ca probabail ura fata de "fostii" te face sa fii de acord cu hotiile actualilor). marea amjoritate, insa, n-au iesit acolo sa sustina vreun alt partid sau pe iohannis, ci doar impotriva magariilor facute de psd. stai s avezi daca se vor face manifestatii pentru alegeri anticipate (sunt sigur ca sunt si de-astia care gandesc asa), nu vor mai fi la fel de multi ca la manifestatiile impotriva ordonantelor.
                      Last edited by Seba; 8 February 2017, 18:22.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                      Comment


                      • Originally posted by Seba View Post
                        Fane, nu stiu in Bucuresti cum a fost, dar in alte orase ...
                        Nu stii cum a fost mitingul la care a participat El Presidente?
                        Originally posted by aris86 View Post
                        @fanez... Sa înțeleg ca te infrupti din banul public?
                        Sub 200.000

                        Dumnezeu ne da semne sa ne linistim, sa facem pace, dar noi nu si nu! "Dragnea la parnaie!". Vinovat-nevinovat, n-are nicio importanta, important e sa intre.
                        Se cutremura pamantul de atata ura a unor romani fata de alti romani, absolut gratuita. Cutremur de 5,2 grade la 17.09

                        Motiunea de cenzura PNL-USR-PMP impotriva Guvernului Grindeanu a cazut cu mai putine voturi in favoare decat semnaturi pe document.

                        sursa
                        Last edited by Fanez; 8 February 2017, 18:33. Reason: Automerged Doublepost

                        Comment


                        • Originally posted by bolovan View Post
                          Nici cum, asta-i hotararea CCR-ului. Era si previzibila chestia. Eu am spus de mult ca este constitutionala. CCR-ul nu judeca moralitatea/legitimitatea. CCR-ul judeca stict respectarea constitutie. Sa nu incalce ceva din constitutie.
                          Pai si de ce nu i-ai spus si presedintelui asta?
                          ...
                          Acum, stau si ma intreb, DNA ul care ancheteaza un membru al guvernului, in legatura cu unele masuri legislative, nu cumva e un amestec in probleme ce tin exclusiv de atributiunile executivului?
                          Intreb.

                          Oare ce va spune CCR, in legatura cu aceasta speta?
                          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                          Comment


                          • Completul de 5 judecători din cadrul ICCJ a făcut publică motivarea din dosarul "Referendumul", în care Liviu Dragnea a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare. Judecătorii motivează, în document, că sentinţa de doi ani de închisoare cu suspendare este suficientă pentru faptele comise de acesta. Magistraţii mai spun, pe de altă parte, că Dragnea a ales să îşi folosească abuziv autoritatea şi influenţa de care se bucura în cadrul partidului pentru a denatura "rezultatul scrutinului electoral prin recurgerea la mijloace nelegale, fapt ce a crea prejudicii serioase noţiunii de exercitare liberă a dreptului de vot". Motivarea a fost făcută publică după un an de la sentinţa definitivă. Iniţial, Dragnea a fost condamnat, în primă instanţă, la un an de închisoarea, dar apoi a primit verdictul defintiv: 2 ani de închisoare cu suspendare. Decizia a fost dată de completul de 5 judecători, din care făcea parte şi Livia Stanciu. Dragnea este acuzat de DNA că la referendumul pentru suspendarea lui Traian Băsescu*a uzat de influența și autoritatea sa în partid în scopul obținerii unor foloase nepatrimoniale de natură electorală, necuvenite, și anume îndeplinirea cvorumului de participare cu ajutorul voturilor obținute în alte condiții decât cele legale.
                            Completul de 5 judecatori din cadrul ICCJ a facut publica motivarea din dosarul Referendumul, în care Liviu Dragnea a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare. Judecatorii motiveaza, în document, ca sentinta de doi ani de închisoare cu suspendare este suficienta pentru faptele comise de acesta. Magistratii mai spun, pe de alta parte, ca Dragnea a ales sa îsi foloseasca abuziv autoritatea si influenta de care se bucura în cadrul partidului pentru a denatura rezultatul scrutinului electoral prin recurgerea la mijloace nelegale, fapt ce a crea prejudicii serioase notiunii de exercitare libera a dreptului de vot. Motivarea a fost facuta publica dupa un an de la sentinta definitiva. Initial, Dragnea a fost condamnat, în prima instanta, la un an de închisoarea, dar apoi a primit verdictul defintiv: 2 ani de închisoare cu suspendare. Decizia a fost data de completul de 5 judecatori, din care facea parte si Livia Stanciu. Dragnea este acuzat de DNA ca la referendumul pentru suspendarea lui Traian Basescu a uzat de influenta si autoritatea sa în partid în scopul obtinerii unor foloase nepatrimoniale de natura electorala, necuvenite, si anume îndeplinirea cvorumului de participare cu ajutorul voturilor obtinute în alte conditii decât cele legale.

                            Comment


                            • Iniial, Dragnea a fost condamnat, în prima instanta, la un an de închisoarea, dar apoi a primit verdictul defintiv: 2 ani de închisoare cu suspendare....
                              pentru ca nu si-a recunoscut vina. Discutam mai ieri despre cazul Rarinca, care a recunoscut vina.

                              Comment


                              • Originally posted by mr.K View Post
                                Tot aud zi de zi ca aia de la multinationale au primit sarcina de servici sa iasa la proteste.

                                Pai nici nu e nevoie sa primesc sarcina de serviciu.
                                Daca pleaca multinationala din cauza deciziilor guvernului care provoaca instabilitate si pierd salar de 1500 de euro, nu e un motiv bun sa ies de unul sigur in strada? Fac si ore suplimentare in strada. De la 1500 de euro la 1450 de lei asigurati de guvern e cale lunga.
                                Cu ce te ocupi tu la multinationala aia care iti da "salar" de 1500 euro si ai timp sa stai pe forum si sa barfesti Dacia?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google