Si pe langa modelatori.
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Kojak View PostPar exampel, chiar ieri mi-a dat o amicala nea Iancu, ca m-am distrat public la dume despre bacauani, galateni si bucuresteni.
Originally posted by IancuMIC View PostUnii inteleg mesajul si sunt fair, cazul tau, altii fac pe cocosii, cazul altuia aflat in aceiasi situatie.
Ati fost 3, de fapt.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
-
Originally posted by bolovan View Post@Cherubino asa asa....te da bine pe langa moderatori :POriginally posted by vitriol View PostSi pe langa modelatori.
Originally posted by Costi-bc View Postundi' bre kojache? mai e discutia ? eu undi' eram ?
Cum unde erai? Ca de obicei pe autovit (topic), vroiai sa ma combini la un bemveu.
Comment
-
Salutari tuturor.
Multumesc @Cherubino.
Multumesc @Seba.
@vitriol, m-am gandit ca exista varianta sa fii "mai sensibil" si sa te deranjeze gluma mea (recunosc că neinspirata) dar n-am mai apucat sa editez. (nu mai conteaza dece erai nervos in momentul ala).
Comment
-
Originally posted by Kojak View PostNeee, s-a dilit discutia imediat dupa ce s-a consumat.
Asa ca, s-a sters. Simplu.Last edited by IancuMIC; 28 March 2017, 21:03.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
-
Se afla! Primesti mesaj pe mesageria privata.
Ce-ai vrea, sa-ti intocmesca si sa-ti trimita un PV pe mail?
Originally posted by Cherubino View Posts-a votat grațierea și-ai scăpat, sau te-au amnisitiat de-a dreptul?
Comment
Comment