Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Asta am primit aseară pe mail, ceva tot se întâmplă, pana una alta, nu trebuie sa negam realitatea actuala.

    Comment


    • Nepotisme si favoritisme la Primaria Capitalei


      Primaria Capitalei a infiintat 21 de firme, care se vor ocupa de tot felul de activitati, pentru a se obtine ''calitate cat mai mare la un tarif cat mai mic'', dupa cum a sustinut primarul Gabriela Firea.


      Nu ca ar fi ceva nou, dar ideea e ca nu se schimba absolut nimic din traditia pezedista, asa cum vrea ciocanitoarea blonda sa-i faca pe alegatori sa creada.

      Comment


      • Originally posted by aris86 View Post
        Asta am primit aseară pe mail, ceva tot se întâmplă, pana una alta, nu trebuie sa negam realitatea actuala.
        Realitatea actuala este aceea ca pilonul II merge inainte bine-mersi. Cunosti tu alta, cumva (repet, realitate, nu zvon/supozitie)?
        Un mail dintr-ala am primit si eu ieri de la NN, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma isterizez cum ca "ce nenorocire o fi pe capul meu".
        M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

        Comment


        • Sa fim seriosi, nu si-a smuls nimeni parul din cap.
          Oricum nu avem cum combate legal nationalizarea pilon II.
          Probabil ca nu-mi ramane sa ma apuc de fentat impozitele, sa am si eu niste bani pusi deoparte la pensionare.

          Comment


          • Originally posted by Cherubino View Post
            Realitatea actuala este aceea ca pilonul II merge inainte bine-mersi. Cunosti tu alta, cumva (repet, realitate, nu zvon/supozitie)?
            Un mail dintr-ala am primit si eu ieri de la NN, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma isterizez cum ca "ce nenorocire o fi pe capul meu".
            Nu se stie cum ne trezim dimineata cu un O.U.G. dat peste noapte , sau in ziua de Paste ...
            , da Fane , "noaptea ca hotii" !!!

            cum era reclama aia veche a lu' Vantu ? https://www.youtube.com/watch?v=1Bt4aXhLi6k
            poate ati uitat , dar tot psd era la putere si atunci , tot ei au luat spagile si au inchis ochii (inchidei-ar de tot cu tot neamu lor)!!!
            o/____\o
            (i)
            .........

            Comment


            • Dragnea: Nu se poate sa nu existe un prag in privinta abuzului in serviciu. Parlamentul va decide valoarea lui
              Eventual pragul sa fie ceva mai mare decat e prejudiciul cauzat de tine la DGASPC Alexandria cu cele 2 fufe angajate fictiv.

              Olguta Dubluța Vasilescu va mari salariile, ca lumea sa nu mai vad niciun prag.

              Comment


              • Originally posted by Costi-bc View Post
                cum era reclama aia veche a lu' Vantu ? ...
                poate ati uitat , dar tot psd era la putere si atunci , tot ei au luat spagile si au inchis ochii (inchidei-ar de tot cu tot neamu lor)!!!
                Nu, n-am uitat deloc. Scandalul FNI a izbucnit in primavara anului 2000, cand "defuncta" alianta politica numita CDR impreuna ca prezidentul geolog isi traiau ultimele luni la guvernarea (dezastruoasa) a Romaniei. PSD-ul a castigat alegerile parlamentare si prezidentiale in toamna lui 2000.
                Este bine ca atunci cand retinem o data, s-o retinem pe toata, nu doar anul...
                M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

                Comment


                • Nu cred ca vor mai avea curaj sa pună prag la abuz în serviciu, o sa se iasă iar în stradă, se tot joaca cu focul domnii.

                  Comment


                  • N-au decat sa stea in strada inca 3 ani, daca scapa aia care trebuie de parnaie, scopul legii a fost atins.
                    Presiunea strazii e vax albina, parlamentul nu e guvern, a fost ales de poporul fraier, iar treaba parlamentului e sa legifereze.
                    Ce daca legifereaza in favoarea hotilor? Pana la urma, poporul la ce sa se astepte cand voteaza niste hoti in fruntea listelor? Fix la asta!
                    Last edited by mr.K; 13 April 2017, 10:59.

                    Comment


                    • @aris86 ba or sa puna. Pentru ei nu este problema sa puna sau sa nu puna. Ci totul sa se faca cu pagube electorale minime (daca se poate...daca nu ...ghinion). Atat.

                      Comment


                      • "Eu cred ca Guvernul Romaniei ar trebui sa ceara explicatii la Ambasada Olandei si la guvernul olandez si la conducerea ING din Olanda pentru ca ceea ce a facut aceasta companie de asigurari in Romania poate puteau sa o faca intr-o colonie sau intr-o fosta colonie olandeza. In Romania nu este pemis asa ceva", a afirmat, miercuri seara, Dragnea, la Antena 3, conform Agerpres
                        Si mai penibil e faptul ca toata tevatura n-a pornit nicidecum de la NN Pensii, ci de la... BCR Pensii, banca cumparata de austriecii de la Erste.

                        Astfel, cel care a tras semnalul de alarma cu privire la o posibila intentie a PSD de a nationaliza Pilonul II de pensii a fost Radu Craciun, seful BCR Pensii, care intr-un articol publicat in urma cu doua saptamani in Ziarul Financiar afirma ca "nationalizarea fondurilor de pensii private din Ungaria si Polonia a dus la pierderi certe" si le cerea "decidentilor romani sa stea departe de iluzia solutiilor pe termen scurt, care produc daune ireparabile pe termen lung pentru cei care, prin impozitele pe care le platesc, fac tara sa mearga".
                        Unde dai si unde crapa.

                        Comment


                        • COD FISCAL Anul viitor urmează să aducă multe modificări fiscale. Executivul ia în calcul impozitarea tuturor veniturilor, inclusiv a tichetelor cadou, eliminarea a patru cote din plata contribuţiilor sociale şi trecerea acestora în responsabilitatea angajatului. De asemenea, declaraţiile de venit ar putea fi depuse pe familie, incluzând toate sumele încasate de membri.

                          Mai multe surse guvernamentale au declarat, pentru Capital, că Ministerul Finanţelor lucrează la reducerea cotei unice la 10%, de la 16% cât este în prezent. De asemenea, veniturile sub 2.000 de lei nu vor mai fi impozitate. Contribuţiile sociale vor scădea la 35% şi vor fi exlusiv în sarcina angajatului, însă plătite de angajator. Cei mai afectaţi vor fi românii cu activităţi independente, PFA-urile şi cei care au venituri din chirii. În cazul primelor două exemple, costurile privind contribuţiile se vor dubla. Iar pentru chirii contribuţiile sociale vor fi, de asemenea, majorate cu 100%.

                          În prezent, angajatorul datorează 15,8% CAS, în condiţii normale de muncă, la care se adaugă cinci puncte procentuale pentru condiţii deosebite de muncă şi 10 puncte procentuale pentru condiţii speciale de muncă, CASS de 5,5% şi 0,5% contribuţia de şomaj.

                          Angajatorii mai plătesc contribuţii pentru fondul de concedii medicale, fondul de accidente de muncă şi fondul de creanţe salariale.

                          Angajatul plăteşte astăzi 10,5% CAS, 5,5% CASS, şi 0,5% contribuţii de şomaj. Angajatorul este cel ce se ocupă de calcularea, declararea şi plata acestora.

                          În cârca angajatului

                          Din 2018, sumele datorate de angajat se vor majora. Respectiv angajatul va da la stat întreaga valoare a contribuţiilor sociale. Plata va rămâne tot în sarcina angajatorului. De asemenea, contribuţiile sociale vor scădea cu 4,25 puncte procentuale, la 35%.


                          Vin vremuri grele cu PSD-ul, imbraca totul frumos ca sa para ca o sa curga lapte si miere.

                          Comment


                          • Orice partid socialist pune biruri pentru a imparti produsul muncii unora catre categoriile sociale care nu castiga suficient.
                            Cel mai drastic impozitata categorie in toata lumea e clasa de mijloc.
                            Cum noi nu prea avem asa ceva, probabil ca vor impozita suplimentar asa zisa clasa de mijloc, cei cu venituri de 1000-2000 de euro.
                            Saracii, tiganii si bogatanii nu vor plati nimic. Creste povara fiscala a celor care muncesc si castiga decent.
                            Last edited by mr.K; 13 April 2017, 14:04.

                            Comment


                            • "Inca luptam pentru recuperarea deficitului din ianuarie, cauzat de scaderea cotei TVA de 24% la 20%. Practic, scaderea de 4 puncte procentuale a afectat incasarea veniturilor din TVA in ianuarie"

                              Presedintele ANAF, Bogdan Stan, a anuntat joi intr-o conferinta de presa la Guvern ca Fiscul a colectat pe primul trimestru al anului cu 1,2 miliarde de lei mai putin decat avea programat, adica si-a realizat 98% din program. In ceea ce priveste comparatia cu primul trimestru al anului trecut, incasarile au crescut cu 1,3%, a mai spus Stan.


                              halal presedinte ANAF, inca nu a aflat ca tva-ul a scazut de la 20 la 19%.

                              Comment


                              • ASF a decis sa amendeze NN cu 750.000 de lei dupa scandalul pensiilor private. Sefa NN ramane fara licenta
                                Hmmm, ce repede s-au miscat.

                                Cam mare supararea, inseamna ca un sambure de adevar era, samburele era chiar incoltit. Clar ca aia de la NN stiau exact ce se preconiza.
                                Grindeanu da vina pe Predoiu pentru declansarea scandalului legat de pensiile private, desi nu liberalul fusese sursa primara
                                Ahahah, Grindeanu e suparat pe Predo asta ca l-a dat in gat.

                                Sebastian Ghita a fost retinut la Belgrad. S-a legitimat cu acte false.
                                Eu plecam prin Pacific, pe undeva, o perioada.
                                N-o fi dosit prea mult malai.
                                Last edited by mr.K; 14 April 2017, 09:09. Reason: Automerged Doublepost

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google