If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eee...si daca dai un claxon...are ceva?) Mie in general imi place sa ma plimb usor pe langa ele...si sa creada ca nu le bag in seama
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Eu nu dau claxon,stau langa ele...si turez masina...sa le auzi cum sar ...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Obiceiuri proaste: Fumez l-a volan (i-am ars lui taica-miu tapiteria la berlina in vre-o 3 locuri basca cateva bluze gaurite), casc ochii dupa gagici(o data era sa intru sub un autobuz). Ce a patit unchi-miu: a scapat un mar jos, s-a aplecat dupa el si a tras de volan fara sa vrea rezultatul a intrat cu masina in sant(nu a patit nimic ca era ARO). A si o bricheta mi-a explodat in masina dar nu am patit nimic doar m-am speriat (era de-aia proasta de 2000 de lei)
Obiceiuri proaste: Fumez l-a volan (i-am ars lui taica-miu tapiteria la berlina in vre-o 3 locuri basca cateva bluze gaurite), casc ochii dupa gagici(o data era sa intru sub un autobuz). Ce a patit unchi-miu: a scapat un mar jos, s-a aplecat dupa el si a tras de volan fara sa vrea rezultatul a intrat cu masina in sant(nu a patit nimic ca era ARO). A si o bricheta mi-a explodat in masina dar nu am patit nimic doar m-am speriat (era de-aia proasta de 2000 de lei)
tare cu bricheta....yo ce fac la volan periculos...ma uit dupa gagici ...a si de craciun cand dadeam petarde din mers am scpat una in masina si cand o bubuit am ramas surd si iesea fum din masina ziceai ca am fumat droage
Am incercat si nu am reusit. . Toata lumea spune acelasi lucru dar dupa o zi timpita la munca i-mi vine sa fumez 2 o data. Deocamdata incerc sa nu fumez in Logan.
de cand am citit thread-ul asta am si io probleme cu covorasele... na ca s-a luat!
Alte obiceiuri... ca toata lumea: ma uit dupa gagici, dupa alte masini...mai caut posturi de radio (da ma abtin de obicei, le caut doar la semafor), ma uit la indicatoarele de bord poate prea des...
Cel mai prost obicei al meu este condusul in stare de oboseala foarte avansata. Datorita norocului nu am facut nici un accident, dar nici nu mai tin minte de cate ori m-au trezit pasagerii din masina sau pietrisul de pe marginea drumului. Cel putin in conditiile astea conduc mai incet.
fetele astea ...am vazut aseara cateva tipe bune intr-un passat la semafor si am facut triplare ca sa vb k ele la semafor sa le cer un numar de telefon si ce sa vad langa ele masina de politie si era sa ma aleg k o amenda ...merci Doamne ca nu m-am ales
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment