Eu vreau suporti 1 set
Ajung la mare (Eforie) duminica. Cat costa un set?
Suporti numere de inmatriculare "LoganClub"
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nu mai vrea nimeni suporti de numere "LoganClub"? Mai am decat 4 seturi in actualul stoc.
Leave a comment:
-
Misto , de abia astept sa scot Redul din service sa-i montez suportii . Merci Costin .
Leave a comment:
-
SilviuB nu stiu exact daca reusesc sa ajung sambata la Polivalenta. Lasa-mi un PM aici sau pe yahoo messenger cu numarul tau de telefon si te sun sa vedem cum facem. Va multumesc amandurora pentru eforturile depuse. Cu respect, Adi.Originally posted by SilviuB View PostAdy_p, Avionulnegru, FLORIN77, Xew, SilviuB
Surprinzator au fost puse ieri pe la 3 - 4 si azi le-am ridicat ... Foarte frumoase. Multumim Costin.
Acuma ramane sa ma intalnesc cu fiecare ( o sa vin si sambata la polivalenta ).
Leave a comment:
-
Ma bucur ca au ajuns cu bine si de asemenea super repede. Chiar nu ma asteptam sa ajunga asa de repede.
Leave a comment:
-
Pai o sa incerc si eu sa ajung si sa-ti dau banii.
Iti multumesc si tie si lui CosTin.
Leave a comment:
-
Ady_p, Avionulnegru, FLORIN77, Xew, SilviuB
Surprinzator au fost puse ieri pe la 3 - 4 si azi le-am ridicat ... Foarte frumoase. Multumim Costin.
Acuma ramane sa ma intalnesc cu fiecare ( o sa vin si sambata la polivalenta ).
Leave a comment:
-
Cand vei avea stoc nou, sa ma anumti si pe mine pe pm, ca o sa vreau si eu un set, dar putin mai incolo.Originally posted by CosTin View Post@Logan 4 ever: Mai am cateva seturi. Stocul actual e cam pe terminate dar mai am vreo 3-4 seturi disponibile.
@ady_p: Silviu mi-a trimis comanda azi, iar maine, cel tarziu poimaine dimineata va voi trimite coletul.
Leave a comment:
-
@Logan 4 ever: Mai am cateva seturi. Stocul actual e cam pe terminate dar mai am vreo 3-4 seturi disponibile.
@ady_p: Silviu mi-a trimis comanda azi, iar maine, cel tarziu poimaine dimineata va voi trimite coletul.
Leave a comment:

Leave a comment: