Accident Intre Logan Versus VW Polo

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Originally posted by Seba View Post
    domnilor, mai usor cu "urarile de bine" si mai usor cu "sfaturile". se stiu cei cu sfaturile...si cei cu urarile.

    perfect deacord cu tine seba.... sa pastram totusi " distanta regulamentara " !




    Originally posted by Octavian___31 View Post
    Nasol. Stiu ce inseamna sa vezi cum vine unu in tine si poc (parca dureaza o vesnicie, vezi totul cu incetinitoru, cel putin ca pasager).

    Topicul consider ca l-ai postat un pic aiurea, nu trebuia un versus facut din treaba asta.
    Amadoua sunt petarde (vorba lu' Seba).
    NU cred ca avea 50 km/h reali la momentul impactului, te-ar fi sulberat si vorbesc serios.
    Am vazut accident similar cu impact pe la ~35-40/h.

    Loganu pare sifonat rau, dar in fond sunt doar niste piese care trebe schimbate (ca la tine): aripa, bara de protectie, spoiler, capota + eventuale vicii ascunse.
    Fac pariu ca motorul se putea porni la Logan.
    Considera ca ai pierdut pariul... la logan, a curs ce era de curs , inclusiv Aerul contitionat a fost facut praf...a pornit motorul, desigur, dar dupa ce s-a indreptat tabla

    Nu stiu cum a durat la tine o vesnicie, ca eu l am vazut pe asta cu loganu intr-o secunda...omu chiar se grabea sa ajunga la nevasta la servici, s-o aduca acasa si era in intarziere ( mi a spus-o el după )....deci avea cel putin 50 Km la ora ! Si chiar m-a spulberat ...daca am reusit sa fac in lateral aproape 2,5 metri...pana.n cel cu Honda .


    Originally posted by vasile78 View Post
    @zorro, datorita meseriei am vazut multe accidente si am scos multi raniti din masini tamponate, plus ca lucrand in masina am trecut prin mai multe accidente mai mult sau mai putin grave. Deci "tragedia" prin care ai trecut dumneata mi se pare o simpla tamponare in care s-au botit 2 calesti, apropos, vezi ca pe aici sunt persoane care si-au facut dauna totala masinile si totusi nu au facut atata tam-tam. Sanatate si fara incidente majore!

    Banuiesc ca lucrezi la Smurd sau Ambulantă.... succes si sanatate iti doresc tie cat si tuturor celor colegilor tai ! sunteti ingerii nostri pazitori, de care sper sa nu am nevoie vreodată ! Spui ca "ai trecut prin multe accidente, mai mult sau mai putin grave", te referi la acele accidente, din cauza celor care nu acorda atentie si prioritate , masinilor de interventie pe care cred ca lucrezi ?! Asta este intradevar o problemă.... in ceea ce-i priveste pe cei care asculta muzica la maxim, sau inconstientii care conduc cu casti de mp3 , sau doar nu sunt atenti la trafic. Cred ca trebuie facute mai multe campanii de sensibilizare a soferilor in aceasta privintă !!!

    Marea " tragedie ", cum ai spus si tu, si sunt perfect deacord cu tine.... e o simpla tamponare ( intre 3 carute, sau frigidere cum spunea cineva )....NICI N-AM SPUS CA AR FI CEVA MAI MULT ....doar ca asta a dedus un militian, dintr.un birou, care se mai uita si la televizor in timp ce-mi scria PV, in care mi-a ridicat si permisul....tocmai de aia ...am facut un pic de TAM-TAM.

    In concluzie.... am contestat acel PV, si am sa reusesc sa transform " pedeapsa" de 90 zile de "pietonaj" , intr-un simplu avertisment !

    Baftă tuturor, drumuri cat mai bune va doresc ( prin alte tari desigur ), la cat mai multe semafoare verzi si fara incidente ( majore ) !!!!

    Comment


    • #47
      Succes la contestatie, dar neacordarea de prioritate urmata de accident, ca si trecerea pe rosu urmata de accident ,depasirea pe linie continua urmata de accident nu prea se negociaza.In lipsa accidentului mai era discutabil.

      Comment


      • #48
        Originally posted by zorro6299 View Post
        ......................................
        Nu stiu cum a durat la tine o vesnicie, ca eu l am vazut pe asta cu loganu intr-o secunda...omu chiar se grabea sa ajunga la nevasta la servici, ..............
        Secunda aia inainte de impact dureaza o vesnicie, mai discuta cu unii care au avut parte de asa ceva.
        De unde stiai ca mergea dupa nevasta-sa?
        Ai fost neatent, ai fost superficial, nu cred ca esti un sofer bun, textul meu a fost chiar ca sa-ti verific trairea.

        Tu te bucuri ca un bou (a se vedea emoticonul din postul tau, l-am taiat ca esti penibil) ca Loganu a avut clima picata si ca a pornit dupa ce s-a indreptat tabla...

        Sper mult sa nu mai ai parte de accidente si sa fii mai atent pe viitor, macar in neuronu ala ametit care-l ai sa-l pui la munca sa realizeze ca se putea intampla mai nasol (daca te prindea la usa).
        Last edited by Octavian; 28 May 2010, 20:43.

        Comment


        • #49
          @zorro6299 daca nu ai aflat pana acu' sa stii ca regulamentul de circulatie se bazeaza in primul rand pe incredere (adica partenerii de trafic au incredere unii in altii ca respecta regulamentul). sa nu crezi ca esti singurul care s-a aflat intr-o intersectie unde nu a avut vizibilitate, sau semnele nu era vizibile, sau erau masini parcate aiurea. sunt situatii la care trebuie sa faci fata. eu in nici un caz nu ma buluceam cu masina la plesneala fara sa vad nimic. daca erai responsabil puteai sa eviti ciocnirea. daca te apropiai incet imi vine greu sa cred ca nu era chiar nici un unghi din care sa nu te poti asigura
          sigpic

          Comment


          • #50
            Originally posted by 1.6_mpi View Post
            @zorro6299 daca nu ai aflat pana acu' sa stii ca regulamentul de circulatie se bazeaza in primul rand pe incredere (adica partenerii de trafic au incredere unii in altii ca respecta regulamentul............
            Imi pare rau sa te dezamagesc, dar e tocmai invers. In trafic trebuie sa te astepti ca cel de langa tine nu va respecta legea, iti va taia fata ca ii e lene sa se uite in oglinzi, va iesi de pe o strada laterala si va merge cu 20 la ora obligandu-te pe tine sa franezi, va trece pe culoarea rosie, etc.
            Ca un exemplu intamplat astazi: mergeam eu pe strada cu vreo 80 la ora, si vad doua masini care ies de pe starduta simultan si se opresc in loc, (asta cand eu mai avea 100m pana la ei) sa dea prioritate la pietoni. Daca eu ma bazam ca ei vor respecta legea si ma vor lasa pe mine sa trec si abia dupa aia vor iesi si ei, eram gramada peste ei, tati.
            Ce am scris eu mai nu e o parere personala, ci face parte din conduita preventiva.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

            Comment


            • #51
              Octavian, calmeaza-te nene ca nu-ti face bine, poti sa intri si tu pe forumul "VulWaristilor batrani" si sa pui imaginea unui VW-u tavalit alaturi de imaginea unu Logan nou si sa spui ca a intrat VW-ul in tine... Eu am o vorba, "cand e sa te ia dracu' te ia si din bratele popii", morti si "gaturi" rupte sa nu fie , ca table botite vede oricine la stiri!

              Comment


              • #52
                Originally posted by crull View Post
                Succes la contestatie, dar neacordarea de prioritate urmata de accident, ca si trecerea pe rosu urmata de accident ,depasirea pe linie continua urmata de accident nu prea se negociaza.In lipsa accidentului mai era discutabil.
                Fie cum spui tu, dar de legea noua a auzit cineva ? Daca-s implicate doar 2 carute...si NU sunt victime omenesti... si se inteleg soferii...NU se mai merge la militie ! Deci, ceea ce vreau sa subliniez este ca....eu cu soferul de pe Logan, ne.am inteles perfect, deci putem binemersi sa beneficiez de legea nouă, si sa raman cu permis si sa mi repar masina mea, iar loganul era facut pe asigurarea mea...ceea ce era perfect ! Dar , cel cu Honda, dupa ce ce a parcat aiurea in intersectie.... tocmai el s-a gasit sa ridice pretentii ( la mine desigur ). In final, a obtinut o copie de la asigurarea mea ( de la militie ), dar s-a sters la cur cu ea.... ca asiguratorul meu NU l-a despagubit...ca era parcat neregulamentar !!! Asta voiam sa se inteleaga ...nu alte ideii, cum ca cel cu Loganul n-ar fi avut prioritae ,sau mai stiu eu ce! Omu din Logan, era Ok cu intelegerea amicala ! Doar ca au fost probleme cu Honddaaaa.

                Originally posted by Octavian___31 View Post
                Secunda aia inainte de impact dureaza o vesnicie, mai discuta cu unii care au avut parte de asa ceva.
                De unde stiai ca mergea dupa nevasta-sa?
                Ai fost neatent, ai fost superficial, nu cred ca esti un sofer bun, textul meu a fost chiar ca sa-ti verific trairea.

                Tu te bucuri ca un bou (a se vedea emoticonul din postul tau, l-am taiat ca esti penibil) ca Loganu a avut clima picata si ca a pornit dupa ce s-a indreptat tabla...

                Sper mult sa nu mai ai parte de accidente si sa fii mai atent pe viitor, macar in neuronu ala ametit care-l ai sa-l pui la munca sa realizeze ca se putea intampla mai nasol (daca te prindea la usa).
                "De unde stiai ca mergea dupa nevasta-sa?" ..poi stiu de la sofer..ca omu a recunoscut , imediat după impact, a spus ca se duce la nevasta la serviciu + la fetita la scoala....deci OMU a fost sincer !!! Nu avea nici o problema, si a recunoscut " părticica lui de vină ", eu PARTEA mea de vină , problema a fost cu cel cu honda ,,,,,ca el se conssidera perfect in regulă ...si asa am ajuns la militie . In fine.... nu mai conteaza ca eu la tribunal voi dovedi ca si militia , a avut partea ei de vina ( in ideea ca NU si-a facut datoria, si NU ne-a facilitat deplasarea in bune conditii pe acea portiune de strada si intersectie - anume ca ar fi trebuit sa ridice masinile parcate neregulamentar acolo ) , este cineva deacord cu mine , in aceasta privinta ?!

                Ca sa fiu mai explicit, in ceea ce cred si vreau sa demonstrez gradul de vinovatie :

                Eu . 40 % ( ca nu m-am dat jos din masina sa ma asigur mai bine , după cum m-a sfatuit si militianul la sectie , sau ca n-am stat acasa )

                Logan 20 % ( ca circula cu o viteza mult prea mare , pentru conditiile din trafic, ca nu S-a asigurat si din stga )

                Honda 20 % ( ca a abandonat masina in coltul intersectiei, blocand astfel vizibilitatea in zonă ...si sa nu uitam ca e o Honda Civic , destul de agabaritică )

                Militia 20% ( ca Nu a facut "curatenie in acea intersectie, dar care apoi după inca 3 accidente, din care unul destul de grav, a montat indicatoare si a facut o srtada cu sens unik ....un pic cam tarziu, dar e bine, decat niciodată )

                Iar pt cei 40 % din vina, cred ca era suficient sa-mi platesc reparatiile la "frigider" , si faptul ca am permis de 11 ani, si NU am avut nici un fel de accident....NU meritam sa raman pieton !


                Originally posted by 1.6_mpi View Post
                @zorro6299 daca nu ai aflat pana acu' sa stii ca regulamentul de circulatie se bazeaza in primul rand pe incredere (adica partenerii de trafic au incredere unii in altii ca respecta regulamentul). sa nu crezi ca esti singurul care s-a aflat intr-o intersectie unde nu a avut vizibilitate, sau semnele nu era vizibile, sau erau masini parcate aiurea. sunt situatii la care trebuie sa faci fata. eu in nici un caz nu ma buluceam cu masina la plesneala fara sa vad nimic. daca erai responsabil puteai sa eviti ciocnirea. daca te apropiai incet imi vine greu sa cred ca nu era chiar nici un unghi din care sa nu te poti asigura
                Mă repet doar pt tine, NU m-am BULUCIT in intersectie....eram in prima viteza, si ma "holbam" la logan cum vine disperat si nici macar NU se uita in fata...se asigura din dreapta si baga "talpă".....daca aveam un schimbator la volan ( gen triptonik - scapam, in ideea ca bagam intr-o juma de secunda marsalier si ma retrageam...) dar uite ca se mai intamplă !!!

                Originally posted by vitriol View Post
                Imi pare rau sa te dezamagesc, dar e tocmai invers. In trafic trebuie sa te astepti ca cel de langa tine nu va respecta legea, iti va taia fata ca ii e lene sa se uite in oglinzi, va iesi de pe o strada laterala si va merge cu 20 la ora obligandu-te pe tine sa franezi, va trece pe culoarea rosie, etc.
                Ca un exemplu intamplat astazi: mergeam eu pe strada cu vreo 80 la ora, si vad doua masini care ies de pe starduta simultan si se opresc in loc, (asta cand eu mai avea 100m pana la ei) sa dea prioritate la pietoni. Daca eu ma bazam ca ei vor respecta legea si ma vor lasa pe mine sa trec si abia dupa aia vor iesi si ei, eram gramada peste ei, tati.
                Ce am scris eu mai nu e o parere personala, ci face parte din conduita preventiva.
                restul sunt teorii....pro sau contra...vorbe-n vant !

                Originally posted by vasile78 View Post
                Octavian, calmeaza-te nene ca nu-ti face bine, poti sa intri si tu pe forumul "VulWaristilor batrani" si sa pui imaginea unui VW-u tavalit alaturi de imaginea unu Logan nou si sa spui ca a intrat VW-ul in tine... Eu am o vorba, "cand e sa te ia dracu' te ia si din bratele popii", morti si "gaturi" rupte sa nu fie , ca table botite vede oricine la stiri!
                Poate totusi incercam sa purtam o discutie civilizată, multumesc pentru intelegere si sprijin vasile78 , bafta la toata lumea si fara incidente !!!

                Semafoare cat mai verzi sa aveti !!!

                Comment


                • #53
                  Sunt curios care va fi rezultatul contestatiei. Sper sa ne spui si noua rezultatul de la tribunal. Succes!
                  Last edited by san; 29 May 2010, 15:58.
                  Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

                  Comment


                  • #54
                    Ai dreptate tu cu legea noua, dar ... daca nu se ajungea la politie ramaneai sofer.Daca exista un proces verbal in care se atesta neacordarea de proiritate (urmata de accident) si banuiesc ca militia a intocmit asa ceva, printr-o contestatie nu vei rezolva mare lucru si asta pentru legea este clara in cazul tau si nu ambigua ca in alte cazuri unde poate fi interpretabila.
                    Oricum succes si nu cheltuii bani pe avocat, faci cerere de reducere la o luna a suspendarii, se aproba sigur daca ultimii doi ani nu ai avut incidente iar tu zici ca nu ai avut incidente in 11 ani, iar cu banii care plateai avocatu ii dai la taxi sau iti cumperi o bicicleta .

                    Comment


                    • #55
                      Originally posted by san View Post
                      Sunt curios care va fi rezultatul contestatiei. Sper sa ne spui si noua rezultatul de la tribunal. Succes!
                      Sigur că vă voi spune, daca e cineva curios sa stie ! Mersic.

                      Originally posted by crull View Post
                      Ai dreptate tu cu legea noua, dar ... daca nu se ajungea la politie ramaneai sofer.Daca exista un proces verbal in care se atesta neacordarea de proiritate (urmata de accident) si banuiesc ca militia a intocmit asa ceva, printr-o contestatie nu vei rezolva mare lucru si asta pentru legea este clara in cazul tau si nu ambigua ca in alte cazuri unde poate fi interpretabila.
                      Oricum succes si nu cheltuii bani pe avocat, faci cerere de reducere la o luna a suspendarii, se aproba sigur daca ultimii doi ani nu ai avut incidente iar tu zici ca nu ai avut incidente in 11 ani, iar cu banii care plateai avocatu ii dai la taxi sau iti cumperi o bicicleta .

                      Stiu ca va fi foarte greu la tribunal ...dar nu mă sperie asta , am mai avut contestatii in instanta, acum am in paralel inca una, tot cu militia rutiera, m-am lămurit cu acest sistem judiciar, din partea militiei, NU se prezinta nimeni, nici un oficial, cel putin NU in cazuri simple sau fara victime, dar sincer in peste 2 ani de mers la tribunal, in care am asistat la multe cazuri de contestatii, nu a venit nimeni de la militie. Si au fost cazuri de suspendare permis pt neacordare prioritate la pietoni pe trecere, depăsiri pe linie continuă si altele. In fine, nu mi-am pus avocat si nici nu o voi face...mă descurt destul de bine ( decat sa ma cert cu nevasta acasa...sau cu prietenii...prefer sa " mă descarc emotional la tribunal "

                      Ghinionul meu a fost multiplu... am accidentat masina mea.... m-a aruncat intr-o a 3 a masina .... ++++ cel din logan e avocat la baroul Iasi ...deci un ghinion NU vine NICIODATA singur !!! )

                      Dar e bine ca NU au fost victime....restul e CAN-CAN !!!

                      Succes tuturor si drum bun si liber sa aveti !!!

                      P.S. Stiu ce spui "crull" cu legea nouă si cererea de micsorare a pedepsei...mi-a fost prezentata de militian la sectie ceva de genul : " degeaba faci contestatie.... oricum iti luam permisul...mai bine te obisnuiesti pieton o luna, după care vii cu săru"mana la comandant si faci cerere de micsorare si dai examen...si poate-ti dam permisul in 30 de zile "...dar am spus politicon ,NU multumesc, mai bine contest, repede, cu certificat de grefa in 5 zile am permis...si mă distrez la tribunal un an, poate 2.... si asa locuiesc f aproape de tribunal.... + ca in cateva luni părasesc Europa si...unde ajung nu-mi foloseste acest permis ..... iar militia sa astepta sa le duc eu permisul la ghiseu....ca vor astepta degeaba !!!

                      Comment


                      • #56
                        Pai inseamna ca esti sofer bun tare daca ai ajuns sa te judeci cu militia rutiera pentru mai multe abateri! Mai bine da permisul si obisnuieste-te pieton, cred ca ar fi mai sigur pentru ceilalti participanti la trafic!

                        Comment


                        • #57
                          Daca faci contestatie vei obtine permisul inapoi pana se da o rezolutie definitiva si irevocabila.Daupa asta executi sanctiune de suspendare daca hotararea instantei nu iti da dreptate.Iar procesul poate dura pana la 2 ani.

                          Comment


                          • #58
                            Mai fratilor nu va mai luati asa de domnul Zorro ca poate are si dansu' un hobby: ii place sa tipe prin tribunale!!!
                            Apropo domnul Zorro, daca va luati bicicleta aveti mare grija cand circulati prin intersectii cum este aceea unde ati avut accidentul, cu multe masini parcate neregulamentar, ca poate iese vreunul de pe o straduta laturalnica si nu va vede la timp si va infigeti cu bicicleta in masina lui si d-voastra va luati zborul peste capota, ca pe urma trebuie sa va schimbati nickul in Superman
                            Acum vorbind la modul cel mai serios, putea sa fie unul pe o bicicleta sau pe un scuter in locul celui cu logan si pe urma nu cred ca mai era vorba doar despre avarii la masini.
                            sigpic

                            Comment


                            • #59
                              important e ca o scapat cu bine toata lumea.va certati degeaba pe doua "frigidere" care s-au strambat.tabla se indreapta ,se schimba etc. au fost si accidente in care masinile arartau mai bine si ocupantii nu au supravietuit.bine ca nu a fost biciclist sau motociclist ca era mult mai rau .e omeneste sa gresesti.un moment de neatentie si gata..discutia s-a transformat in "logan vs nemtoaice sh in caz de accident".pe tema asta se poate discuta mult si bine.
                              Welcome to the Club, We Have Jackets !

                              Comment


                              • #60
                                Originally posted by vasile78 View Post
                                Pai inseamna ca esti sofer bun tare daca ai ajuns sa te judeci cu militia rutiera pentru mai multe abateri! Mai bine da permisul si obisnuieste-te pieton, cred ca ar fi mai sigur pentru ceilalti participanti la trafic!
                                Dacă tot esti curios...cealalta contestatie , este pentru ca m-a amendat un cioban de militian, dintr-o comuna de laga Iasi, prin care trec zilnic in drumul spre casa. Mai exact, este o linie de bus, care are niste soferi cretini , care stau in rond la capat cu luminile de drum aprinse pe faza lunga, de ce ? pentru a putea fi observati de clientii lor din urmatoarea statie !! Fapt care deranjeaza , te orbeste, daca le vii din fata...inevitabil. iar intr-o seara , cum am vazut o caruta de militie, care era chipurile in misiune, am oprit linga ei, si i-am rugat sa vb ei cu soferii de pe autobuze sa stinga lumina, fiind suficient si pozitia pt a fi vazuti. Stupoare tot eu am fost anchetat si cercetat juma de ora, pana mi-a gasit un motiv sa ma amendeze....de ce oare ? doar pt ca am andraznit sa le dau sfaturi cum sa si faca ei treaba !!! Mentalitate de militian roman ! Desi eu i-am vorbit politicos si respectos ! desigur ca n-am semnat acel pv, si el care stia care vor fi urmarile.....nici pana acum după 14 luni de la acea zi...nu mi-a trimis acasa PV. Si desigur voi anula acel pv din motive lesne de inteles.... ca eu NU cicrulam, deci NU m a oprit el..deci nu putea sa mi aplice legea !
                                In afara de asta, care e pur si simplu o prostie militieneasca,NU am mai avut in 11 ani , contact cu ei...deci poate incerci sa ma slăbesti de sfaturi pietonale....

                                Tocmai pentru siguranta mea si a celorlanti participanti la trafic, am oprit si i-am rugat sa-si faca cum trebuie treaba !!! tu te-ai simti bine sa te orbeasca in fiecare seara , un dobitoc , dintr-un autobuz ?! Ai sta si n-ai face nimic ?! tu poate, n-ai face nimic...cum n-au facut multi altii care au trecut prin zonă....dar eu nu sunt asa !!! Eu am initiativă ! doar ca n-am cu cine !!!

                                Originally posted by crull View Post
                                Daca faci contestatie vei obtine permisul inapoi pana se da o rezolutie definitiva si irevocabila.Daupa asta executi sanctiune de suspendare daca hotararea instantei nu iti da dreptate.Iar procesul poate dura pana la 2 ani.
                                Foarte corect, stiu bine asta....si cum o contestatie , la un PV, de care vorbeam inainte, a durat peste un an.... pt ca Statul, prin Justitia Romana... nu se lasa usor induplecata sa anuleze prea multe PV, ca doar pierde banii din amenzile date.... poate dura un proces intre un an si....multi altii !!! totul e sa vrei si se poate hotara orice !!! Romania e tara tuturor posibilitatilor !!!

                                Originally posted by ~DSE~ View Post
                                Mai fratilor nu va mai luati asa de domnul Zorro ca poate are si dansu' un hobby: ii place sa tipe prin tribunale!!!
                                Apropo domnul Zorro, daca va luati bicicleta aveti mare grija cand circulati prin intersectii cum este aceea unde ati avut accidentul, cu multe masini parcate neregulamentar, ca poate iese vreunul de pe o straduta laturalnica si nu va vede la timp si va infigeti cu bicicleta in masina lui si d-voastra va luati zborul peste capota, ca pe urma trebuie sa va schimbati nickul in Superman
                                Acum vorbind la modul cel mai serios, putea sa fie unul pe o bicicleta sau pe un scuter in locul celui cu logan si pe urma nu cred ca mai era vorba doar despre avarii la masini.
                                Asa-i, asa-i...se putea mai rau...cum foarte bine putea fi si mai bine !!!
                                Dar acum, asta avem...cu asta ne descurcam ! Cum spui si tu...putea fi in locul loganului...orice, dar si in locul meu...putea fi orice.... si nu ajungem nicaieri !!!
                                Apropo...nu cred ca-mi voi schimba vreodata nikkul... Zorro, intotdeauna se "lupta" singur .... pe cand Superman...e cu totul alta poveste + ca a mai avut si cateva ajutoare de-a lungul istoriei !!! deci nu se pune


                                Originally posted by margelatu View Post
                                important e ca o scapat cu bine toata lumea.va certati degeaba pe doua "frigidere" care s-au strambat.tabla se indreapta ,se schimba etc. au fost si accidente in care masinile arartau mai bine si ocupantii nu au supravietuit.bine ca nu a fost biciclist sau motociclist ca era mult mai rau .e omeneste sa gresesti.un moment de neatentie si gata..discutia s-a transformat in "logan vs nemtoaice sh in caz de accident".pe tema asta se poate discuta mult si bine.
                                Desigur ca vorbim "degeaba", cum spui tu... dar nu cred ca ne certam....poate ca intradevar, titlul nu este prea potrivit, discutiilor ce-au survenit.... "versus", e prea mult spus,eu voiam la inceput doar cateva păreri despre , vitezele avute , airbag-uri sarite si cam atat, dar discutia inevitabil duce spre alte zări...... si incep analize de nikname sau profilul soferului , cum e inca democratie.... fiecare e liber sa vorbeasca ( scrie ) despre ce doreste !!! e loc pă net pentru toti si toate ideile lor !!

                                Drumuri cat mai libere va doresc !!!
                                Last edited by zorro6299; 31 May 2010, 13:59.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google