Cum conduci???

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    max 70 in oras si cam 130 in afara

    Comment


    • #47
      60-70 in localitate. In afara 130-140 dar numai cand vremea si traficul permit. Pe autostrada.. 200-230.. la fel.. cand vremea si traficul permit. Merg agresiv.. dar timpul are un cost de oportunitate ridicat, cum ar spune profu' meu de microeconomie.
      Last edited by Marius; 30 January 2008, 18:00.
      numar secundele

      Comment


      • #48
        crististreulea e super cerebral: faza cu trasu pe dreapta cand ma enerveaza vreunu n-am gandit-o...pana acu incercam sa scap de ei
        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

        Comment


        • #49
          Cum conducem?

          La asta nu am raspuns, desi am intervenit mai sus.Categoric fara bautura.Fara pic de bautura.De baut beau omeneste.Dar daca beau , adio condus. Cum conducem,totusi. Pai eu zic ca , conducem cum am invatat,cum ne-am deprins cu diferitele modele de masini pe care am sofat fiecare din noi.Sa va spun ce mi-a ramas intiparit in head din scoala de soferi: In Timisoara sunt tramvaie.La primele iesiri pe traseu in oras(plecam dintr-un parc oarecare) am avut nesansa sa intilnesc intersectie cu linia de tramvai.Dupa un stop ca la carte,vad tramvaiul in statie stationand,plec cu a intaia si numai bine fix pe linia de tramvai imi moare motorul.Instructorul imi trage una dupa ceafa de-am vazut stele verzi.Porneste motorul , zice,si trage pe dreapta dupa intersectie.Si imi zice: cat ai trai tu si vei conduce sa te feresti de vatmani si de liniile de tramvai.Astia nu au multa scoala.
          De atunci fratilor,atentie sporita la orice intersectie si la orice participant la trafic.Deci daca toti suntem atenti,unul la altul,nu cred ca se poate intampla nimic.N-am nimic nici cu vitezomanii.De multe ori nu sunt ei de vina.Ce ziceti de POLITETEA la volan.Ce sa-i faci unuia care te depaseste in viteza pe calea ferata de la trecerea la nivel.Eu zic sa fim toti mai politicosi la volan:si cei care merg repede si cei care merg normal.Din aceasta suma poate iesi numai bine.Drum bun si fara evenimente.

          PS: cred ca csebalyn spunea undeva pe forum despre simtitul masinii sub cur.
          Da , asa este.Un experimentat mecanic auto si sofer imi spune demult ca atata timp cat simti masina sub cur,totul este ok.S-a terminat totul cand nu o mai simti.Indiferent cum conduci,sau ce viteza ai.

          Comment


          • #50
            tot timpul grabit => agresiv ... sunt genu de sofer "tipic bucurestean" care ajunge din pct A in pct B in minimum de timp si minimum de reguli respectate (in limita bunului simt, si fara a incurca ceilalti participanti la trafic) ... spike stie ca ma tot injura cand trec pe langa el pe sina de tramvai

            cand nu sunt grabit merg "cu coloana"

            Comment


            • #51
              Originally posted by florin77 View Post
              In afara medie 120-130 ...........
              WOW!... Da' ce masina ai frate! Sa scoti 120-130 medie e lucru mare! cred ca tu faci confuzie intre viteza "instantanee" si cea "medie".

              Originally posted by doreto
              ....Ce ziceti de POLITETEA la volan.....
              Exista un topic, pe tema asta, aici.

              Originally posted by CAnnabYS
              ... spike stie ca ma tot injura cand trec pe langa el pe sina de tramvai...
              Nu te-njur mai! E problema ta ce faci cu permisul si cu banii tai!

              Comment


              • #52
                io incerc mai tot timpul sa conduc cu curu', nu ca curu'... cred ca toti incercam, unii mai si reusim
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                Comment


                • #53
                  Astazi l-am plimbat pe un prieten cu loganu,sa ii arat ce poate.....si am dat in el cat de mult am putut(cand am oprit in fata blocului mirosea a incins).Cand am oprit l-am intrebat:,,Ce zici,cum conduc?" raspuns,,............."(nu a fost in stare sa mai zica ceva ca l-am speriat rau)
                  Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

                  Comment


                  • #54
                    [QUOTE=Sp!ke;64255]WOW!... Da' ce masina ai frate! Sa scoti 120-130 medie e lucru mare! cred ca tu faci confuzie intre viteza "instantanee" si cea "medie".



                    Bmw x 5 . Aiurea . Spike , asa merg in afara localitatilor . Ca sa scod media asta ar trebui sa merg cu cat , cu 200 , 250 ? Nici daca cade in prapastie nu prinde 200 . Scuze daca nu m-am facut inteles . Am vrut ca de cate ori ies in afara cu viteza aia merg unde ma loc . Daca nu am , imi fac ( depasesc tot ce pot ).
                    Nu imi place sa merg in spatele cuiva .
                    B -X X - DDF x 2

                    :sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

                    Comment


                    • #55
                      Referitor la viteza medie intr-adevar nu poti scoate media de 120-130 km/h pe soselele noastre in conditii normale. Poti doar in cazul in care ai pile la politie si nu te intereseaza de radare. Eu am scos o singura data o medie de 118 km/h facand drumul Timisoara-Resita. In unele localitati mergeam chiar si cu 50 km/h dar in afara localitatilor nu de putine ori a trecut acul de gradatia de 200 km/h. Deci da, trebuie sa mergi si cu 200 ca sa scoti medie de 120 km/h.
                      sigpic

                      Comment

                      Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google