Ultimul Film Vazut.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• CostiC
    replied
    Originally posted by logioctav View Post
    Titlu: "Oppenheimer" (2023)

Am văzut recent "Oppenheimer" și mi-a lăsat o impresie puternică. Filmul explorează povestea lui J. Robert Oppenheimer și dezvoltarea bombei atomice, iar regia lui Christopher Nolan e, ca de obicei, impecabilă. Atmosfera e tensionată, iar jocul actorilor (mai ales Cillian Murphy) e de top. Mi-a plăcut cum combină drama personală cu faptele istorice. Totuși, aș fi preferat ca unele secvențe să fie mai scurte, uneori pare un pic lung. Per total, merită văzut dacă te interesează filmele istorice și dramele complexe.

Nota: 8.5/10
    Se intampla rar sa-mi placa filmele care castiga premii Oscar, insa acest film merita vazut. Prestatia actorilor in concordanta cu scenariu / regie de exceptie.

Leave a comment:

• logioctav
    replied
    Titlu: "Oppenheimer" (2023)

Am văzut recent "Oppenheimer" și mi-a lăsat o impresie puternică. Filmul explorează povestea lui J. Robert Oppenheimer și dezvoltarea bombei atomice, iar regia lui Christopher Nolan e, ca de obicei, impecabilă. Atmosfera e tensionată, iar jocul actorilor (mai ales Cillian Murphy) e de top. Mi-a plăcut cum combină drama personală cu faptele istorice. Totuși, aș fi preferat ca unele secvențe să fie mai scurte, uneori pare un pic lung. Per total, merită văzut dacă te interesează filmele istorice și dramele complexe.

Nota: 8.5/10

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    The Death of Stalin (2017) -8/10

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Salyut 7 (2017) -8/10
    Nu doar americanii pot sa faca Apollo 13, filmul asta are la fel de mult dramatism si mai putin eroism gratuit americanesc.
    Un film adevarat.
    Last edited by mr.K; 21 January 2018, 22:21.

Leave a comment:

• peter21
    replied
    https://www.cinemagia.ro/trailer/69-...richter-15989/ https://www.cinemagia.ro/trailer/69-...richter-16019/ 9/10

Leave a comment:

• catalin27182
    replied
    Bun daca n-ai vazut originalul coreean.

Leave a comment:

• peter21
    replied
    https://www.youtube.com/watch?v=lEfFjEmA8kc BUN 9/10

Leave a comment:

• alinn28
    replied
    black butterfly

Leave a comment:

• peter21
    replied
    https://www.youtube.com/watch?v=5bmjlZNlERA 8/10 merita vazut

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    alien covenant. daca v-a placut seria alien si filmul prometheus cu siguranta o sa va placa si acest film. eu ii dau 7,5 pentru ca sunt unele indicii la mintea cocosului, dar actorii se fac ca nu vad sau nu pricep.

Leave a comment:

• gogeala
    replied
    The Big Short - 9

Leave a comment:

• sorin1983
    replied
    pearl harbour - 6.5
    hacksaw ridge - 9
    the imitation game - 8.5
    schindler's list - 8
    notele mele
    m-a traznit pe "war movies"
    Last edited by sorin1983; 19 April 2017, 00:11.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Jack Reacher: Never Go Back (2016) - 7/10

Redirected (2014) - 8/10

The Confirmation (2016) - 7.5/10

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Under sandet 2015
    Ramai cu ideea ca niste copii pot plati deciziile unor nebuni, doar pentru au fost trimisi la razboi in niste uniforme.

De aia a avut succes Hitler, pentru ca dupa primul razboi celelalte puteri au umilit Germania, iar tinerii din 1918, adulti in '33 au simtit nevoia de razbunare, si au sustinut nebunul ce le-o promitea.

Asemanator cu al 2-lea film.
    The way back
    Last edited by mr.K; 5 April 2017, 15:31. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• bolovan
    replied
    Under sandet 2015 7.8
    Dupa al doilea razboi mondial, pe coasta danemarcei au ramas mine antipersonal. Danemarca a hotarat sa utilizeze prizioneri de razboi nazisti pentru deminare. Doar ca ultimele trupe trimise de hitler pe front erau formate din copii sub 16 ani.
    Nota mea: 8

So weit die Füße tragen (2001) 7.4 . Un ofiter nazist prins in rusia si deportat in siberia
    Nota mea: 9

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google