Abuzuri ale moderatorilor.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Abuzuri ale moderatorilor.

    Topic dedicat, reclamatiilor impotriva moderatorilor de pe acest forum.
    Va rog sa precizati sau sa citati postul in care ati fost nedreptatiti.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

  • #2
    Sincer, nu cred ca mai este cazul de abuzuri... Moderatorii zelosi nu mai sunt pe aici...
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

    Comment


    • #3
      ......nu fi asa sigur.

      Comment


      • #4
        Buna ziua,

        Vreau să raportez un abuz al moderatorului numit Silviu. Cele două capete de acuzare sunt hărțuire și minciună.

        https://www.loganclub.ro/forum/forum...62#post3654062

        În calitatea lui de utilizator obișnuit, Silviu și cu mine am avut multe divergențe și atacuri repetate din partea lui la persoana mea însoțite de riposte similare în trecut. Exclusiv pe forumul de discuții politice. Silviu nu are nici timpul nici răbdarea să analizeze cine ce a zis.... Iar în cazul în care sunt și eu implicat, Silviu are în mod evident un bias negativ.

        În linkul atașat, Silviu face în mod flagrant o greșeală de judecată. El susține că eu aș fi atacat la persoană. Lucru mincinos.
        Ei bine, pe firul de discutii acum moderat probabil de Sky, a început o controversă între ionbumbu și valioglu pe tema desprinderii unei roti în timpul mersului. Eu am intervenit cu argumente (iobbumbu doar cu o parere nesustinuta de nicio dovada) si expertize tehnice de pe net. Acele argumentatii au fost luate in deradere de catre userul Gil care evident a comentat pe langa subiect, scotand din context, deformand scrisele mele.... doar ca sa fie troll. Disputa dintre mine si Gil a continuat cateva comentarii, niciunul cu atac la persoana, dar acide. Cu userul Gil am avut astfel de replici acide tot pe forumul politic.

        Iar apoi exista un singur schimb de replici in care ionbumbu a depasit limita bunului simt si l-a luat in deraderere pe userul Valioglu, pocindu-i numele si spunandu-i "Valigogu" si ca ne pierdem timpul comentand. La aceasta insulta, eu am replicat in acest fel:

        "Valigogu ... ionbambi, bambi era un personaj dragut de desene animate care pierdea contactul cu un piciorus dintre cele patru si a cazut in fund. Nu este frumos sa fie pocite numele unor persoane atunci cand se ramane fara argumente"........ Nu este un citat exact pentru ca nu mai am textul dar este suficient de acoperitor pentru cauza in judecata.

        Ceea ce am constatat mai tarziu este ca cineva a sters toate comentariile legate de motivele detasarii unei roti (probabil ca Sky).
        Si ma trezesc azi cu Silviu si comentariul lui de mai sus.

        La categoria hartuire, data fiind istoria animozitatii dintre Silviu si mine, vreau sa se constate greseala din atitudinea de moderare a lui Silviu. Si daca se constata ca asa este, Silviu trebuie sa inteleaga ca nu are obiectivitatea sa se pronunte in legatura cu comentariile mele si, pe viitor, sa se consulte cu un alt moderator.

        Iar la categoria minciuna, trebuie sa se constate ca intentia mea nu a fost sa atac la persoana si doar sa ii atrag atentia userului ionbumbu ca atacul lui la persoana nu este binevenit. Silviu nu a inteles contextul din acel comentariu acum sters si a mintit sustinand ca eu as fi atacat la persoana.
        Last edited by gecmc94; 14 September 2020, 11:27.

        Comment


        • #5
          E de datoria mea sa comentez anumite asptecte descrise de gecmc94:

          Originally posted by gecmc94 View Post
          Silviu nu are nici timpul nici răbdarea să analizeze cine ce a zis.... Iar în cazul în care sunt și eu implicat, Silviu are în mod evident un bias negativ.
          Tinand cont ca am sters aprox. 20 de posturi pe firul acelei discutii as zice ca am citit fiecare postare in parte. Deci nu se pune problema sa fiu in necunostinta de cauza.

          l-a luat in deraderere pe userul Valioglu, pocindu-i numele si spunandu-i "Valigogu" si ca ne pierdem timpul comentand. La aceasta insulta, eu am replicat in acest fel:
          As aprecia mai degraba ca l-a scris gresit, nu cred ca stie inca cum sa foloseasca functia de tag-uire nume utilizator dar si asa nu a continuat; oricum, acea presupusa insulta s-a oprit acolo.

          "Valigogu ... ionbambi, bambi era un personaj dragut de desene animate care pierdea contactul cu un piciorus dintre cele patru si a cazut in fund. Nu este frumos sa fie pocite numele unor persoane atunci cand se ramane fara argumente"........ Nu este un citat exact pentru ca nu mai am textul dar este suficient de acoperitor pentru cauza in judecata.
          Prin urmare tu ai denaturat intentionat numele utilizatorului si ai continuat si alimentat disputa. Este irelevant scopul. Puteai sa folosesti functia report daca tot doreai sa semnalezi o incalcare de regulament. In schimb, tu ai avut aproximativ 7 raportari pentru postarea cu pricina.

          Mai mult, cateva posturi mai sus ai mai avut un atac subtil ce putea porni un scandal si citez:

          Gil, vrei sa explici mai pe larg ce crezi tu ca ai inteles din 6348? Pentru ca rotile din capul tau par a fi foarte incurcate.
          Pentru aceste lucruri am apreciat ca ai intreprins atacuri la persoana (ai iesit din sfera dezbaterii facand aluzii cu tenta personala) dar nu ti-am dat nicio sanctiune ci doar ti-am atras atentia ca este ultimul avertisment si ar fi frumos sa te rezumi doar la o dezabatere civilizata.

          Mai departe, ai ales si sa sfidezi decizia unui moderator si pentru aceste fapte ai fost sanctionat.
          I have no special talent. I am only passionately curious.

          Comment


          • #6
            cat timp i-ai dat "vacanta"?
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

            Comment


            • #7
              2 săptămâni, am lăsat valoarea implicită.
              I have no special talent. I am only passionately curious.

              Comment


              • #8
                ma gandeam la o sapt. dar na, nu cunosc toata discutia si cum nu intru prea des si pt prea mult timp....
                in fine, tipul e de cele mai multe ori ok in idee, nu-i un tip prost, dar deloc, ba din contra, doar limbajul "schioapata"
                .
                Last edited by Seba; 25 September 2020, 16:43.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google