Nvidia gt 210, 128 bit, 512 ram, ddr 5
Ce placi video aveti in pc-uri?
Collapse
X
-
Baiete, aici nu esti in cartier sa-ti iei cei mai scumpi adidasi si sa iesi cu ei "Ia uite ba ce am io". Pur si simplu ne prezentam fiecare ce are in dotare,nu sa ne apucam sa facem concurs. Pot simplu si frumos sa-mi cumpar o placa video de 10000 ron ( o suta de milioane ) si sa fac concurenta. Nu !Originally posted by iulica097 View PostAmd vision dual-graphics 7540d+hd6570 1gb gddr3 gigabyte OC edition = 2.8gb vram (procesor amd a6 3.6ghz , memorie cheruita) bateti asta ;)
Comment
-
-
Copilu',stai cuminte-n banca ta daca nu intelegi rostul forumului.Originally posted by iulica097 View PostSi atunci care e rostul topicului ? Nu te simti bine daca nu comentezi tu ? Si ce sa-ti fac i-ati placa de 100 de mil ce imi zici mie .
Comment
-
Eu nu prea pricep, dar noi astia mai mari, luam masini, nu placi video ca sa ne jucam cu masiniOriginally posted by iulica097 View PostAmd vision dual-graphics 7540d+hd6570 1gb gddr3 gigabyte OC edition = 2.8gb vram (procesor amd a6 3.6ghz , memorie cheruita) bateti asta ;)
Asta ca replica la replica ta acida.
Invata sa respecti!
On topic: la calculatorul personal cred ca e o placa video, insa la cele de la birou, mai toate sunt integrate.
Comment

Comment