80 gb western digital
Ce hardisk-uri aveti in pc-uri?
Collapse
X
-
Originally posted by Sp!ke View PostAm multe masini virtuale si nu imi pot permite sa pierd date. Daca se duce un hdd il pot inlocui cu unul similar fara sa se simta.
1x300gb maxtor sata2
1x160gb seagate sata2
dvdrw plextor 16x.. bla sata un cdrw TEAC in vitrina
urmeaza cateva harduri de 400gb maxtor..dupa ce iau si alta placa de baza am prea putzine satauri acu :| daca vreau sa scriu un dvd tre sa scot un hard
plus ca sunt mai mult cu gamingu am un maus logitech mx518(200ron) si stellpadqck+(60ron)turbo makes torque and torque makes fun
LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5
Comment
-
Originally posted by noyz View Postexplicami si mie cum inlocuiesti hardurile din moment ce sunt puse in raid.. orice mutare stiu ca se strica raidu.. poate sunt prost informat.
1x300gb maxtor sata2
1x160gb seagate sata2
dvdrw plextor 16x.. bla sata un cdrw TEAC in vitrina
urmeaza cateva harduri de 400gb maxtor..dupa ce iau si alta placa de baza am prea putzine satauri acu :| daca vreau sa scriu un dvd tre sa scot un hard
plus ca sunt mai mult cu gamingu am un maus logitech mx518(200ron) si stellpadqck+(60ron)) prv me scz de ...
Its just a car ...
Comment
-
Un hdd de 250 GB la desktop, serial ata de 120 gb la laptop, un hdd extern de 500 gb si alt hdd extern cu telecomanda, functie de inregistrare si redare la TV tot de 500 gb
Comment
-
2 x 500Gb Seagate 16Mb bufar sata2
2 x 300Gb Maxtor 16Mb bufar IDE ATA133
1 x 80Gb Maxtor 8Mb Sata1
1 x 80Gb Toshiba 8Mb bufar Sata1 (laptop) ; tot pe PC
in total...1760 Gb, full 80%e-mail: office@stickere.info
Comment
-
Unul WD de 80 gb ide si unul Maxtor de 250 s-ata2
Comment
Comment