Trebuie sa ii tragi de limba pe taximetristi, ia un taxi si intra in vorba cu soferul. Fa-ti niste calcule, eu sunt cam sceptic, e cam subreda situatia in zilele astea si 7000 de euro plus cheltuieli si munca e un efort mare, sunt multi bani de recuperat.
Ia in calcul si un microbuz, s-ar putea sa renteze mai bine. Eu as merge mai degraba pe asta. Stiu persoane care au plecat de jos si incet incet au 2-3 microbuze prin judetul Giurgiu cu soferi pe ele si le vin bani frumosi si cel mai important e ca au timp sa faca si altceva.
Sau poate poti sa te angajezi ca taximetrist pe masina firmei si mergi asa o perioada si vezi cum merge treaba.
Ia in calcul si un microbuz, s-ar putea sa renteze mai bine. Eu as merge mai degraba pe asta. Stiu persoane care au plecat de jos si incet incet au 2-3 microbuze prin judetul Giurgiu cu soferi pe ele si le vin bani frumosi si cel mai important e ca au timp sa faca si altceva.
Sau poate poti sa te angajezi ca taximetrist pe masina firmei si mergi asa o perioada si vezi cum merge treaba.

). Si-asa nu facem fata aici
) Ideea cu maxi-taxi am discutat-o cu un prieten care face Galati-Tecuci, este o intreaga Mafie nu ai loc, iti trebuie 20.000euro licenta plus masina, undeva la 50.000 euro cam mare investitia si nu dispun de fonduri, daca faci maxi-taxi in oras iarasi este si acolo mafie in plus de asta se duc extrem de repede cutiile de viteze si ambreiajele la noile crafter si sprinter, plus alte cheltuieli...

Comment