mie mi se par corecti. IPhone a aparut mai mult pe la snobi. cunosc 2-3 persoane care-l folosesc la altceva decat vorbit. pentru restul este un nokia 1100 de fitze. cand o da voie apple sa bagi usb stick-ul direct in iPad, si sa-l legi direct in PC fara iTunes si alte balarii, sunt primul care-si cumpara. tableta mea frantuzeasca face, la fel ca orice alta tableta android, orice, adica: pot sa bag in ea stick, hdd extern, tastatura sau maus USB, avand port full-size. are port micro-usb pentru incarcator si legare la PC, adica un conector UNIVERSAL. chiar ma amuz cand, pe la clientii mei, cer incarcator de blackberry sa-mi incarc tableta. pot introduce microSD-uri pana la 32 GB. la appple canci toate astea. de-aia apple pute pentru mine. ca-s mai bine facute stiu. iar decat sa umblu cu piraterii ca la windows pentru o aplicatie-doua, mai bine folosesc android-ul, iOS-ul saracului 
era sa uit: ICS este un android foarte reusit, care STIE Flash. Se aude pe la astia cu IPad sau iPhone care nu vor avea niciodata?

era sa uit: ICS este un android foarte reusit, care STIE Flash. Se aude pe la astia cu IPad sau iPhone care nu vor avea niciodata?

. Singura restrictie pe IOS e ca nu te lasa sa trimiti prin bluetooth fisiere la un alt telefon care nu e IOS,oricum te poti conecta la hf si la orice altceva cu el.Sincer faptul ca nu poti trimite un fisier prin blushtutz nu mi se pare un inconvenient foarte mare,mai ales acum cand toata lumea are internet pe mobil si poate da lejer un mail 

<--TOYOTA
Comment