Originally posted by PCH
View Post
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
Am trecut si eu la Ios 7.03 , este amuzant faptul ca s-a marit timpul in care sta telefonul in stand-by . Daca inainte il lasam seara cu 20% , dimineata ma trezeam ca are 4% , acum daca il las la 20% il gasesc cu 15% sa zicem . Ori este vreun bug ceva , sa traim si om vedea
. Daca folosesc facebook , whatsapp si un pic de youtube ma tine de la o zi la alta sa zicem , dar in limite normale.
Daca ma joc ceva pe el , de exemplu iron man sau batman ii dau "dauna" . Obisnuit cu vechiul telefon care il incarcam odata pe saptamana (Nokia N85) .
Ce mai patesc , din cand in cand imi mai apare o "bara" rosie sus , apare si dispare . Am citit pe net ca "asa" ar face telefoanele cu probleme/pe duca .
S-a mai lovit cineva de chestia asta la Iphone(4S) ?
Comment
-
Ce buget ai pentru telefon ? Cu Nokia/windows e de discutat , inaintea nu prea existau aplicatii iar acum vin "tare" din urma . Sa fiu sincer am avut nokia , dar parca de la N73 au zbarcit-o in ce priveste materialele folosite si fiabilitatea . N85-ul anterior l-am schimbat pe garantie , avand numai probleme , cu un alt N85 nou . Cel de-al 2-lea avea aceleasi probleme si m-am plictisit sa il mai duc in service + ca au pus mentiune pe certificatul de garantie sa nu se tina dispozitivul mai mult de 7 zile in service
. Tehnica Nokia ;) , primul a stat mai mult in service mai mult decat l-am folosit si este stipulat in lege ca atunci cand un dispozitiv sta in service mai mult decat este folosit , ai dreptul la un produs nou sau returnarea banilor , ceva de genu.
Daca iei telefonul doar pentru harti offline , atunci da , se merita Nokia . Parerea mea.
Comment
-
hai sa fim seriosi, compari nokia de acum ani buni cu nokia de acum?
nokia (orice lumia ca pe lumia e windows, nu asha) e mult peste alte marci, ma refer la calitatea materialelor...
daca ai un buget mai redus poti lua un lumia 520, daca bugetul e mai mare, alege un lumia mai bun, insa eu sincer as merge pe android, unde sunt zeci de aplicatii cu navigatie offlineOriginally posted by kid2004 View Postce parere aveti de nokia cu windoows mobile? au gps-ul de la nokia offline.sigpic
Comment
-
asta zic si eu, nokia, si aici ma refer mai mult la lumia e mult peste competitie
in fine, eu raman momentan la androidul meu. si va mai dau un pont, s.a lansat versiunea 4.4 kit kat, abia astept update.ul, o mica prezentare aici.
la camera, dar cele de top! cum ar fi 1020Originally posted by PCH View PostLa altceva mai excelează?
Sent from my GT-I9300 using Forum Runnersigpic
Comment
-
Intervin si eu in acest thread.
Folosesc Lumia 520 din luna august si sunt tare multumit de el. Lucreaza foarte bine si nu m-i s-a blocat sau oprit pana acu din cauza rulari excesive a programelor deschise.Nokia drive si nokia maps le poti folosi fara net si iti poti face update-uri/downloada programe fara probleme pentru telefon.
Una peste asta , dupa parerea mea este mai bun Lumia 520 decat Samsung S3 pe care l-am folosit 7 luni.
O seara buna!
Comment
-
Mai citeste pe gsmarena referitor la cei 41 mp care-s de fapt vreo 37 mp si care isi fac treaba exceptional comparativ cu restul camerelor telefoanelor actuale. Pozele sunt extreme de bine detaliate(o observi printr-un simplu zoom pe poza) din ce-am vazut.Originally posted by Nimeni View PostInca mai sunt "creduli" care inghit galusca celor "41mpx" ?
Am butonat putin un Nokia 920 Lumia pentru prima oara, si e foarte simpatic(se misca instant orice, ecran amoled bun, camera foto buna, pare ok ca si constructie).
By the way, daca vreti superlativ, uitati-va la o filmare cu G2(60 fps), dar, mai ales, la o filmare cu Note 3(4K).
Intrati pe xda developers, faceti root, fratilor, si instalati-va ROM-uri custom, nu mai asteptati variantele oficiale. Am avut chiar si pe actualul LG Optimus 2X Android 4.3 si a mers perfect, d-apai pe monstri gen S3 & stuff.Originally posted by PCH View PostPentru S3 cand va fii disponibila noua versiune de android?
Sau aveti garantie la telefoane?
Comment

Comment