Eh, invidia asta...
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
Originally posted by andreyi View PostEh, invidia asta...
Crezi ca noi traim pe luna ? Noi nu am avut telefoane in viata asta ?
Mor pe astia ca tine, ti-ai luat smartphone ca sa il ti 8 zile fara sa faci nimic pe el. Vinde-l frate nu e de tine telefonul ala. Te depaseste.
Bateria la Note 2 tine maxim 40 de ore, lucrat pe el ca si pe un smartphone, nu ca si pe 1100 vorba lui Andrei.
Mi-am luat smartphone sa stau cu el pe masa si sa ma uit la el.
Minte-te in continuare si nu ne mai face pe noi invidiosi.sigpic
Comment
-
@andrei:
L-am luat de la vodafone si cum nu ma prea pricep la telefoane, am zis da. Telefonul nu-i rau deloc, e chiar foarte bun (ma rog, pt vremea aia).
Sistemul de operare e foarte anost, insa stabil. Totusi, n-are pic de customizare, arata ca din anii primului iphone.
Mailul e bun si foarte stabil. Pana acum n-am avut niciun crash pe partea asta, lucru f important pt mine.
Androidul a crescut f mult fata de ios, insa au si target diferit.
@nicu: ce am eu isi face treaba. De departe a fi cel mai bun. Plus ca mereu e cineva ce are un gadget mai bun ca al tau. In cazul meu, alte miliarde de oameni
Comment
-
Originally posted by bGy View PostStai linistit ca nu e vorba de invidie, e vorba ca te minti pe tine.
Crezi ca noi traim pe luna ? Noi nu am avut telefoane in viata asta ?
Mor pe astia ca tine, ti-ai luat smartphone ca sa il ti 8 zile fara sa faci nimic pe el. Vinde-l frate nu e de tine telefonul ala. Te depaseste.
Bateria la Note 2 tine maxim 40 de ore, lucrat pe el ca si pe un smartphone, nu ca si pe 1100 vorba lui Andrei.
Mi-am luat smartphone sa stau cu el pe masa si sa ma uit la el.
Minte-te in continuare si nu ne mai face pe noi invidiosi.
Comment
-
Originally posted by Cezar View Post@andrei:
L-am luat de la vodafone si cum nu ma prea pricep la telefoane, am zis da. Telefonul nu-i rau deloc, e chiar foarte bun (ma rog, pt vremea aia).
Sistemul de operare e foarte anost, insa stabil. Totusi, n-are pic de customizare, arata ca din anii primului iphone.
Mailul e bun si foarte stabil. Pana acum n-am avut niciun crash pe partea asta, lucru f important pt mine.
Androidul a crescut f mult fata de ios, insa au si target diferit.
@nicu: ce am eu isi face treaba. De departe a fi cel mai bun. Plus ca mereu e cineva ce are un gadget mai bun ca al tau. In cazul meu, alte miliarde de oameni
Cezar, daca ai iPhone 4 cu iOS 6 sa NU faci update la 7 ca il spargi.
Comment
-
Last edited by Niki; 21 January 2014, 16:48.
Comment
Comment