Android vs. iOS vs. Windows Phone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eh, invidia asta...

Comment

• Hai sa revenim la topic.
      Eu prefer Android ca sistem de operare, chiar daca am Iphone.

Comment

• Ce te-a facut sa alegi iOS ?
        My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Nu bagati si BlackBerry OS 10 in sondaj?

Comment

• Originally posted by andreyi View Post
            Eh, invidia asta...
            Stai linistit ca nu e vorba de invidie, e vorba ca te minti pe tine.
            Crezi ca noi traim pe luna ? Noi nu am avut telefoane in viata asta ?
            Mor pe astia ca tine, ti-ai luat smartphone ca sa il ti 8 zile fara sa faci nimic pe el. Vinde-l frate nu e de tine telefonul ala. Te depaseste.

Bateria la Note 2 tine maxim 40 de ore, lucrat pe el ca si pe un smartphone, nu ca si pe 1100 vorba lui Andrei.
            Mi-am luat smartphone sa stau cu el pe masa si sa ma uit la el.

Minte-te in continuare si nu ne mai face pe noi invidiosi.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
              Hai sa revenim la topic.
              Eu prefer Android ca sistem de operare, chiar daca am Iphone.
              mai rar om sa recunoasca asa cum faci tu, majoritatea sunt din aia..."ce am eu e cel mai bun"!
              sigpic

Comment

• @andrei:

L-am luat de la vodafone si cum nu ma prea pricep la telefoane, am zis da. Telefonul nu-i rau deloc, e chiar foarte bun (ma rog, pt vremea aia).
                Sistemul de operare e foarte anost, insa stabil. Totusi, n-are pic de customizare, arata ca din anii primului iphone.
                Mailul e bun si foarte stabil. Pana acum n-am avut niciun crash pe partea asta, lucru f important pt mine.

Androidul a crescut f mult fata de ios, insa au si target diferit.

@nicu: ce am eu isi face treaba. De departe a fi cel mai bun. Plus ca mereu e cineva ce are un gadget mai bun ca al tau. In cazul meu, alte miliarde de oameni

Comment

• Originally posted by bGy View Post
                  Stai linistit ca nu e vorba de invidie, e vorba ca te minti pe tine.
                  Crezi ca noi traim pe luna ? Noi nu am avut telefoane in viata asta ?
                  Mor pe astia ca tine, ti-ai luat smartphone ca sa il ti 8 zile fara sa faci nimic pe el. Vinde-l frate nu e de tine telefonul ala. Te depaseste.

Bateria la Note 2 tine maxim 40 de ore, lucrat pe el ca si pe un smartphone, nu ca si pe 1100 vorba lui Andrei.
                  Mi-am luat smartphone sa stau cu el pe masa si sa ma uit la el.

Minte-te in continuare si nu ne mai face pe noi invidiosi.
                  Treaba cu invidia nu iti era adresata tie,era adresata celui de mai sus care mi-e prieten, si plus de asta nu te incinge prea tare si vorbeste anumite chestii pentru tine(n-ai de unde sa stii ce fac sau ce stiu sa fac pe un smartphone). Telefonul ma tine cat vreau eu, in functie de ce fac pe el. Pur si simplu era un experiment de stand-by la acest telefon(o constatare), cine a inteles trece mai departe. Ce te agiti atat, mai usor ca nu ne cunoastem prea bine, si sa incercam sa ne respectam.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                    @andrei:

L-am luat de la vodafone si cum nu ma prea pricep la telefoane, am zis da. Telefonul nu-i rau deloc, e chiar foarte bun (ma rog, pt vremea aia).
                    Sistemul de operare e foarte anost, insa stabil. Totusi, n-are pic de customizare, arata ca din anii primului iphone.
                    Mailul e bun si foarte stabil. Pana acum n-am avut niciun crash pe partea asta, lucru f important pt mine.

Androidul a crescut f mult fata de ios, insa au si target diferit.

@nicu: ce am eu isi face treaba. De departe a fi cel mai bun. Plus ca mereu e cineva ce are un gadget mai bun ca al tau. In cazul meu, alte miliarde de oameni

Cezar, daca ai iPhone 4 cu iOS 6 sa NU faci update la 7 ca il spargi.

Comment

• Da, e primul iphone. Si asa am gresit ca i-am facut un update. Daca il fac pe ultimul, ii pun cruce.

Comment

• Confirm ce-a zis PCH. Un prieten i-a pus cruce de doua ori la Iphone 4 din cauza update-ului(noroc cu garantia).

Comment

• Allview Viper sau Acer?
                          Last edited by Niki; 21 January 2014, 16:47.
                          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Ai gresi link-ul la Acer.
                            Acer Liquid E2,Acer,Liquid E2,GSM,mobile,phone,cellphone,information,info,specs,specification,opinion,review

M-am jucat pe Allview,si mie se pare destul de bun. Calitate-pret.

Merci, am corectat.
                            Last edited by Niki; 21 January 2014, 16:48.
                            My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Allview are ecranul mai bun, deci pe ala as merge
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• allview clar eu unu sunt la al-4lea dual sim de la ei am avut a4ll a5duo p5 si acum am viper foarte multumit de el :P acum strangem bani pentru varfu de gama soul pacat ca nu e si dual sim :P

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google