Vad ca va cam pare rau acum de banii pe care ii dati. Adevarul ca sunt cam scumpe pe praful asta...
Colectie Machete DeAGOSTINI - Poze, Date Tehnice Machete, Discutii, Etc.
Collapse
X
-
eu cred ca pt cei pasionati de aceste colectii banii nu conteaza cu toate ca suntem "saraci" pt 50 de lei pe luna pt 2 modele parerea mea ca nu este mult .
Adevarat ca in timp se string multi bani pt aceasta colectie dar asta e nu mai ies juma de zi in oras si imi iau machetele si chiar vreau toata colectia.
In timp va valora mult mai mult nu se stie
Comment
-
50 ron machetele, 50 ron insectele, 60 ron macheta la corabie, 10 ron playboy, 60 ron DVD de colectie, 48 ron DVD cu diverse desene animate pentru copii, 60 ron carti in functie de ce colectii se lanseaza. cam astea sunt cleltuielile mele lunare in ceea ce tine de colectii: 338ron. deci nu prea ma cramponez la cei 50ron machetele autoOriginally posted by maestrupiersic View PostDe aici....
si de aici....
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Este o colectie prea frumoasa, care odata stransa, imi vine greu sa cred ca ar renunta cineva. Eu unu chiar nu as renunta la ea...Originally posted by iulian_may View PostDar cine se plictiseste de asteptat, poate vinde ceea ce are pana acum si poate "dona" noului "colectionar" posibilitatea de continuare a abonamentului la colectie, doar prin schimbarea adresei de corespondenta (telefon inainte la Deagostini).
Simplu.sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment
-
Numarul 12 - WARTBURG 353
Date Tehnice WARTBURG 353:
Numar locuri: 5
Instalatie electrica: 12v (pe toate modelele 353)
Baterie: 12v 42Ah
Anvelope: 165 SR13 pe jante de siguranta 4 1/2 J x 13 H 1-B-J 45
Viteza maxima: 133 km/h (125 km/h)
Demaraj 0-100km/h: 21,5 s (cca.30 s)
Consum mediu de combustibil: 7,8 - 9,5 L (8,2 - 11 L)
Spatiul de franare de la 100km/h cca.50m (calculat)
Masa proprie (goala): 920 -935 kg (Touris: 970 kg)sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment

Maine revin cu poze si date.
Comment