Da...asa e...poti mulina...lasi...mulinezi...lasi...in functie si de terenul care e pe fundul baltii...daca sunt agatatotri mulinezi continuu astfel momeala nu se lasa in jos...si daca lingurita/pestisorul se misca in apa e foarte bine...rapitorul se va repezi sa il prinda si simti la mana ca tragi din greu si atunci ai smucit i data mai tarisor sa fii sigur ca s-a intepat bine.
Inca ceva...e de preferat ca atunci cand simti ca l-ai intepat sa mulinezi astfel incat pestele sa nu scoata capul la suprafata...pentru ca atunci se va zbate si mai tare si e posibil sa il pierzi.
La momeala pentru rapitor e bine ca (,) capatul unde e legata lingurita/pestisorul sa fie din fir textil sau metalic.
Cata pe lista de Cluj parca nu te-am vazut
...Ariesul trece pe langa pensiune...ma bag si acolo la o blinkereala.
Inca ceva...e de preferat ca atunci cand simti ca l-ai intepat sa mulinezi astfel incat pestele sa nu scoata capul la suprafata...pentru ca atunci se va zbate si mai tare si e posibil sa il pierzi.
La momeala pentru rapitor e bine ca (,) capatul unde e legata lingurita/pestisorul sa fie din fir textil sau metalic.
Cata pe lista de Cluj parca nu te-am vazut
...Ariesul trece pe langa pensiune...ma bag si acolo la o blinkereala.

...deci stiuca e disperata tare.
Ca locatie, am plecat spre Belciugatele cu intentia de a gasi o balta cu ceva copaci pe mal sa stam la umbra (am consultat in prealabil goagalu') ajungand in final la balta Maioru. Ca sa nu ma lungesc la vorba, am ales locul de gratar si pescuit, desfacut bagaje, aruncat lansete, si asteptat, ma rog tot tacamul. Am uitat sa specific ca am iesit cu colega de apartament, cumnata si nepotu. Rezultatul final se va vedea in foto atasate. Am reusit sa-mi egalez recordul personal de 2,7 kg. L-am prins la pufulete galben, intamplator cred ca astfel nu-mi explic. Pe langa, inca 4 carasi la 200 grame bucata si atat. Nepotul s-a distrat la undita prinzand juma de kg fate (biban, regina, rosioara, albitura, .....etc.). Taxa este de 50 roni. Plantatul se taxeaza separat - 30 roni. Se poate pescui si noaptea, taxa 50 roni. Balta doar pentru plantat. Per total o iesire placuta, gratarul delicios, desi caldura nu ne-a ocolit. Bambine saltarete tuturor.
Comment