Pentru cei cunoscatori : Am mancat pe paine un BMW Seria 5 Alpina...adica mai tare decat M5.....era omul alb de nervi
Iar referitor la 911 carrera, depinde in ce model te-ai urcat, ca daca era un carrera 4s....bmw ti se pare Dacia
)
.Frumoasa foc.Masina si sport si de familie,iti intra tot neamu in ea.Pff...Poate o conduc si eu in viata asta,oricand ar fi,nu mi-ar parea rau
.
), Corsa B 1.2 (mi-a placut foarte mult pitica in oras), Logan 1.5 DCi (65 cp) care eu din conceptii credeam ca e mai slab ca 1.4 la cum trage, dar cuplul ala
(insa la vitezometru mi se pare ca urca cam la fel la ambele motorizari), si cel mai recent, visul meu un BMW, a fost un 318d, de era sa fac accident cu el la 11 noaptea, depasire, mazga pe jos, ud, a 2-a in blana, si dsc-ul m-a salvat, cand coborasem tremuram si de frica dar si de fericire dar mai am pana sa am un BMW asa ca imi iubesc Loganul, macar nu mor deocamdata
,,,IVECO Stralis, Range rover sport, Toyota Landcruiser D4D, Dacia papuc
, Audi A6 3.0 TDI quattro
, Skoda octavia Tour& II, Golf 2/3/4/5, BMW 320d, BMW 320i, BMW520i, VW passat TDI, VW Polo, VW Vento, Daewoo matiz, si cam atat
.

)We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment