Sunt roman! Deci sper ca Romania desi le va fi foarte greu. HAI ROMANIA!!! Daca iesim din grupa asta suntem tari!
Castigatoarea CE 2008 Este....
Collapse
X
-
-
Tin cu romania dar nu am votat pentru ca vreau sa raman realist , ma bucur totusi daca trece de grupe,oricum meciu de ieri si forma slaba a italiei imi dau sperante , si totusi am votat cu italia pentru ca acuma sunt pusi practic cu spatele la zid.Parerea mea ca indiferent de rezultatu obtinut cu olanda italieni oricum trageau tare cu noi , asa ramane o speranta sa facem un egal cu ei , olanda sa-i bata pe francezi ( ca nu m-a impresionat deloc franta ) si cu noi ultimu meci sa joace cu rezervele , ca sa putem repeta figura de la constanta.Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Am postat inaintea meciului,am zis Franta pt ca are jucatori renumiti in echipa. Oricum sunt sigur ca Franta si Italia o sa-si revina[din pacate pentru noi].Despre Romania am vazut ca e foarte votata in sondaj, dar se voteaza mai mult cu sufletul...Nu avem sanse cu actuala linie de mijloc.Originally posted by TWeetY View PostPai tu nu ai vazut meciul aseara de mai zici de Franta???Last edited by dani p; 10 June 2008, 17:37.niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Sper sa se intample asa cum spune Rudy! (desi sunt cam multe chestii care trebuie sa se intample ptr noi!) HAI ROMANIA!!!
Comment

Comment