Care soferi va enerveaza cel mai tare?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • tu vorbesti de calarasi ? sa vii tu in colentina,in sectorul 2, unde Ontanu nu mai ridica masini de la alegerile locale... sau sa mergi pe calea mosilor, dar sa-ti iei distonocalm, daca te stii sensibil.

    Comment


    • Originally posted by B997NDL View Post
      ... sa vii tu in colentina,in sectorul 2, unde Ontanu nu mai ridica masini de la alegerile locale...
      M-ai omorât cu Colentina ta! Spune drept că acolo a fost aşa dintotdeauna, încă din vremea "celebrului" Doraly, Chinatown şi a celor cu En-Gross-urile de legume şi fructe.

      Comment


      • cand se ridicau masini, nu era toata calea mosilor cu masini in dublaj si pe avarii. nu e "a mea". dar o bat zilnic si ma gandesc ce bani ar face jegurile din sectorul 6 (sectorul meu ) daca ar avea drept sa ridice acolo.
        acum stau pe moinesti (apt.meu e pe compozitorilor) si vad zilnic de cate zeci de ori trec aia cu masini ridicate ca sa ajunga pe la Rosu.
        inmulteste cu cate 700 de lei (685) cat e DOAR ridicarea, fara amenda, si o sa vezi cati bani fac unii.
        am vazut niste coji de berline (in sensul ca erau cazaturi) pe care nu le-as mai fi ridicat. n-oputeai vinde cu banii aia.
        n-o fi bine in colentina, dar la noi e bataie de joc. daca iti arat de unde mi-au ridicat masina, te crucesti.
        ar trebui ca masinilor care nu incurca absolut deloc circulatia, cum a fost si cazul meu, sa li se blocheze roata si sa iei amenda, nu sa dai 800 de lei ca asa vrea mafia din sector.
        oare cuma fost in 5,unde nu s-au ridicat niciodata ?! acolo le era frica sa ridice. romania e tara unde e bine sa fii cioara. cei care nu suntem, vom deveni curand.
        Last edited by B997NDL; 18 December 2014, 18:52.

        Comment


        • Păi când ridicau i-au luat la bastoane, că nu-i legal, proteste, procese.

          Comment


          • unde ? in calarasi ? legal nu prea e, decat daca incurca circulatia (intersectii...etc) sunt tari mai "destepte" decat noi, unde se blocheaza roata si platesti amenda, dar nu sa le faci burta mare unor srl-uri care fac abuzuri ca sa isi ia banii. stii ca jegurile alea cu masina de ridicat primesc pe langa salariu 30 de lei pe fiecare masina ridicata ?!

            Comment


            • Nu, la voi în Bucureşti. Îi vedeam într-un timp crizaţi pe Badea şi Oreste, se puseseră pe ăştia cu ridicările. La noi e lejeră treaba că n-avem oricum prea multe maşini pe mp. Şi n-am mai văzut maşini ridicate sau cu roţile blocate de câţiva ani. Dar la voi e îngrozitor.

              De încurcat, majoritatea o încurcă. Că n-au pus nici ăştia de nebuni regulile rutiere. E abuz dacă ţi-o ridică cât timp eşti regulamentar. Sincer, mi se pare mai bună varianta ridicatului. Eliberezi zona respectivă. Aşa, cu blocatul, nu rezolvi nimic practic. Ăla îşi plăteşte amenda, dar tot rămâne parcat neregulamentar. Iar cu SRL-urile care fac profit, sincer, nu am nici o problemă. Dacă şi-ar face treaba, să facă profit, că de-asta sunt SRL-uri. Că acum nici s-o băgăm pe-aia cu "dar să se ducă banii la buget", nu merge. Păi doar să se apuce să înfiinţeze o regie care să se ocupe de ridicat maşini, ar dura câţi ani, până se apucă de treabă alţi câţiva ani, timp în care ar toca bănuţi.
              Last edited by gojira; 18 December 2014, 19:30.

              Comment


              • nu prea e cum spui tu. nu toti cei ridicati incurca circulatia. mie mi-au ridicat-o pe bd iuliu maniu, pe la veteranilor. era parcare si am lasat-o pe banda hasurata pe avarii. trecerea de pietoni era la 30 m, iar in dreapta erau jardinierele "lu' peste". toate cele trei benzi erau libere. partea hasurata e pusa arbitrar, nu exista vreun motiv legat de circulatie pentru care s-ar termina parcarea acolo. absolut niciunul.
                in spatele astuia ultimul. vezi marcajul ca s-a terminat parcarea ? fara nicio logica. maipiteau parca macar 2-3. nu putea iesi nicio masina si niciun pieton, fiindca in dreptul meu erau "jardinierele" de beton de vreo 60-70 cm inaltime.
                Attached Files

                Comment


                • Originally posted by B997NDL View Post
                  ...pe moinesti...
                  ...in colentina...
                  universu' lu' Nedeleu

                  urmează compozitorilor?

                  Comment


                  • m-ai spart. vrei sa vin in aparatori ? vin. ti-am zis ca am ajuns o data din greseala, si parca eram in star trek, deep space nine. habar n-aveam cum sa ies pe mihai bravu. noroc cu taximetristii. restul soferilor am observat ca nu prea stiu pe unde sunt si cum sa ajunga acasa.
                    iar ma provoci la off-uri.

                    Comment


                    • Dacă-mi faci cado 2 sticle de Chivas autentic de 12 ani vechime, îți fac cado un jipies ca sa nu te mai rătăcești data viitoare si sa te faci de karioka în cartier.

                      Comment


                      • Originally posted by B997NDL View Post
                        m-ai spart. vrei sa vin in aparatori ? vin. ti-am zis ca am ajuns o data din greseala, si parca eram in star trek, deep space nine. habar n-aveam cum sa ies pe mihai bravu. noroc cu taximetristii. restul soferilor am observat ca nu prea stiu pe unde sunt si cum sa ajunga acasa.
                        iar ma provoci la off-uri.
                        Esti turist in propriul oras, observ.
                        Pai daca ai locui in New York, ce-ai face bre? Ca CApitala e cat Brooklyn-ul, daca ai iesi in Queens, esti pierdut.
                        Abia in Bronx te-ai simti ca in sector five.

                        Comment


                        • Azi mi-a ieşit în cale un drum de Cluj, obligaţie profesională. Toate bune şi frumoase, până am ieşit eu din coloană să depăşesc un Fiat (Bravo, cred..), fiind 2 benzi pe sensul de ieşire din Turda. Îi dau 3, îi dau 4, văd că ciobanu începe să accelereze, am alt disperat în spate care îmi dă flashuri de zori, şi tembelul ala accelera într-una, numai să nu îl depăşesc. Ei, dacă mă-sa e la menopauză, azi tot a rămas gravidă....deci, nu-mi plac şoferii ăia care nu se suportă în trafic.

                          Comment


                          • si...l-ai facut sau nu?

                            Comment


                            • Cine, eo? Nu, da dacă vroiam, îl făceam, nea Kojak ). Da mie-mi place să merg la consum, mai ales că am consoarta pe post de copilot...în plus, cu prostu să nu te pui...da nu pricep de ce sunt asemenea hateri pe pamant, adică pe mine nu mă laşi să te depăşesc, ok . Da ce faci când vine unu cu un X6? Te arunci în calea omului?

                              Comment


                              • Originally posted by mr.K View Post
                                Esti turist in propriul oras, observ.
                                Pai daca ai locui in New York, ce-ai face bre? Ca CApitala e cat Brooklyn-ul, daca ai iesi in Queens, esti pierdut.
                                Abia in Bronx te-ai simti ca in sector five.
                                ai impresia ca aia dfin NY au fost peste tot ? merg de acasa la serviciu si atat.
                                multi, nici atat ca n-auloc de parcare. rup metroul. un loc de parcare e 500 $
                                pe luna. ma refer la alea construite pe "n" nivele. ai idee unde sunt aparatorii patriei fata de mine ? sa ma plimb de placere pe motorina mea ?!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google