Just Drive - Aplicatie Car Management

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Just Drive - Aplicatie Car Management

    Ma numesc Bogdan si va scriu in numele echipei mele.
    Vreau sa va recomand ultimul proiect dezvoltat impreuna cu colegii mei numit “Just Drive”. Este vorba despre o aplicatie mobile care rezolva nevoi reale pentru soferi, respectiv posesorii de masini. Pentru noi a aparut ca o necesitate personala pentru problemele uzuale pe care le aveam cu masinile noastre. Intr-un singur loc puteti gestiona intreaga meintenanta a masinii, puteti accesa o multime de puncte de interes auto si puteti apela la o comunitate conectata permanent.

    Just Drive este o aplicatie mobile gratuita, disponibila pentru toate device-urile cu sistem de operare Android, care pana la sfarsitul anului va fi disponibila si pe iOS.

    Concret, ce gasiti in Just Drive:

    * harta interactiva care contine service-uri auto, spalatorii, benzinarii, reprezentante, rent-a-car, parcari, spitale, ATM-uri, hoteluri, restaurante, sectii de politie. Raza de cautare default este de 3km dar se poate extinde pana la 200km. Default, se cauta in zona in care va aflati, dar puteti muta manual pin point-ul in alta zona, si cautati in jurul
    zonei stabilite de voi. Puteti seta locatii favorite, aveti si optiunea de street view la fiecare locatie, si puteti da rating si, de asemenea puteti sa scrieti si o recenzie. Dupa ce gasiti locatia cautata, aveti, bineinteles si optiunea de a naviga pana la locatia respectiva.

    * modul de comunicare U2G (user to group) - puteti comunica cu alti utilizatori ai aplicatiei care au exact aceeasi masina (momentan este vorba de codul de caroserie, pe viitor se va face un update si puteti alege intre 2 variante: aceeasi caroserie pe care o aveti si voi, sau fix pe aceeasi masina, adica aceeasi caroserie, acelasi motor)

    * istoric de service - aici puteti nota orice interventie asupra masinii, si puteti trece si din urma, daca le aveti trecute in cartea masinii. Campurile sunt: data, locatia si operatiunea.

    * alerte - obligatorii, adica RCA si ITP, optionale, adica rovinieta sau asigurare tip casco, dar si alerte custom, unde puteti trece data la care trebuie achitata o rata, sau cand vreti sa va programati urmatoarea revizie etc. Exista 3 praguri de notificare pentru fiecare alerta: cu 10 zile inainte, apoi cu 3 zile, ultima alerta fiind cu o zi inainte de expirarea termenului setat de voi. De asemenea veti primi aceeasi notificare si pe mailul cu care v-ati inregistrat in aplicatie (acest lucru poate fi util daca aveti acces limitat la internet, pierdeti telefonul etc)

    * dictionar bord - aici gasiti o multime de martori si ce reprezinta fiecare, practic un mic dictionar cu care orice utilizator, indiferent de nivelul de cunostiinte auto pe care il are, poate intelege inainte de a ajunge la un service, ce problema are cu masina.

    * modul costuri - in aceasta sectiune puteti nota toate cheltuielile legate de masina, spre exemplu: benzina, RCA, ITP, Casco, rovinieta, spalatorie, impozite, amenzi, si puteti vedea totalul pentru ultima luna, si puteti vedea si mediile pe anumite perioade definite de voi.

    Just Drive functioneaza doar cu conexiune la internet, si se poate folosi oriunde in lume. A fost optimizata pentru toate tipurile actuale de rezolutii ale telefoanelor mobile, inclusiv tabletelor cu sistem de operare Android.

    Momentan acestea sunt modulele de baza ale aplicatiei, sper sa va fie utila, pregatim pentru viitorul apropiat parteneriate cu diverse firme din domeniul auto, prin care sa puteti beneficia de oferte speciale.

    De asemenea, asteptam cu interes maxim feedback-ul vostru, indiferent care este acesta: pozitiv, negativ, motivele pentru care dati feedbackul, bug-uri (noi speram ca am identificat deja marea majoritate ).

    Aici puteti vedea o animatie scurta legata de beneficiile Just Drive:

    Just Drive ... we'll do the rest!Just Drive is the latest free app that brings the most important maintenance needs of your car(s) in one place.Key features:...


    Site-ul oficial:



    De aici se poate downloada:



    Si dupa cum zice si motto-ul nostru: Just Drive ... we'll do the rest!

  • #2
    Frumoasa aplicatia si destul de interesanta ...
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

    Comment


    • #3
      Buna idee
      sigpic
      !

      Comment


      • #4
        Pe apple nu exista?

        Comment


        • #5
          foarte interesanta...
          Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

          Comment


          • #6
            Originally posted by Cezar View Post
            Pe apple nu exista?
            Just Drive este o aplicatie mobile gratuita, disponibila pentru toate device-urile cu sistem de operare Android, care pana la sfarsitul anului va fi disponibila si pe iOS.
            "Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
            "Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."

            Comment


            • #7
              Ati fost foarte multi care v-ati inscris zilele astea, asteptam cu nerabdare feedbackul vostru.

              Chiar dorim injuraturi si feedback negativ pentru a imbunatati aplicatia si pentru a o face cat mai utila pentru toata lumea!

              Comment


              • #8
                Eu nu doresc sa va înjur, v-am lăsat chiar și un feedback pozitiv pe google play.
                Foarte tare ideea voastră și țin sa va felicit.
                Acum reclama e tot ce contează și eventualele bug-uri care or sa apară în timp, rezolvându-se cu update-urile voastre.
                Felicitări

                Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
                sigpic

                Comment


                • #9
                  Multumim mult pentru aprecieri, dar, iti dai seama ca urmarim si feedbackurile negative, pentru ca inseamna ca userul respectiv a avut o experienta neplacuta cu aplicatia, si deci trebuie sa cercetam fiecare situatie

                  Pana una-alta, vreau sa mai prezint un feature al hartii foarte interesant, zic eu, care nu prea se regaseste in alta aplicatie:

                  Cand deschideti harta, pin-ul rosu reprezinta locatia voastra. Daca intrati in meniul de puncte de interes, cautati default in zona in care va aflati. Feature-ul de care ziceam este urmatorul: pin-ul respectiv se poate draga din locatia voastra si se poate muta oriunde in lume, si puteti cauta o locatie, intr-o cu totul alta zona decat cea in care va aflati. Incercati va rog, si spuneti-mi daca a mers totul in regula

                  Comment


                  • #10
                    Facem user acceptance testing

                    Comment


                    • #11
                      Gratuita pana in ce moment?
                      sigpic

                      Comment


                      • #12
                        Pana la 1milion de useri ... ca sa fie usor calculul )))

                        Glumesc Just Drive este si va ramane o aplicatie gratuita!

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google