Se poarta masini de leasing din Benelux, dar alea au peste 120 000 km si 3-4 ani, ca firmele le iau sa mearga, nu sa se uite la ele. Dar sunt in stare foarte buna, istoric la reprezentanta si preturi bune.
Buget 16,000 EUR- Caut Masina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Haideti sa va arat o masina care merita
Din pacate nu prea e de nasul meu..nici nu vreau sa na gandesc cat e casco plus 900 lei impozit.
Mie mi se pare ok..are 30,000 km.Originally posted by jonnie007 View PostPassatu` din link nu face banii aia sub nicio forma! in ianuarie o sa aiba deja 4 ani!Saab 9-5 Aero
Comment
-
Haudi ala are peste 150k km! Am mai zis...99% din ce aduc astia de afara e manarit la km si posibile buseli!
Daca ai sa cauti un A4 cu aceeasi km in afara...cred ca sare de 20!
Uite unu mai ieftineanu: http://m.mobile.de/auto-inserat/audi...213965760.html
Sent from mobileLast edited by jonnie007; 13 October 2015, 17:59.Keep walking...
Comment
-
Audi Q5 2.0 TDI 170cp quattro 2009+
Audi Q5 2.0 TDI 170cp quattro - 2009+
Cam asta gasesti pe la 16 000 eur, dar cu kilometri destul de multi (150 000 - 200 000 de km)
Modelul este destul de fiabil si nici nu o sa te omoare la taxe sau consum.
Are un prieten un Q5 in configuratia asta si e foarte multumit. Merge bine si pe autostrada si pe teren usor.Last edited by stolniceanulucian; 13 October 2015, 18:06.Logan GPL 1.4
Comment
-
Imi cer scuze sa va spun...dar mie 150,000 km mi se par foooarte multi kilometri pentru o masina pe care dai 16,000 EUR! A..da, daca dadeai pe ea un 8,000 EUR mai vorbeam...dar asa sa dai o palarie de bani pentru care muncesti de iti sar capacele si sa iei ...aproape o rabla... e exclus!
Sa ridice mana cel care are cu Loganul peste 150,000 km si nu a bagat deloc bani in masina! Si ganditiva ca Logan e o masina simpla, cu o suspensie simpla si fara prea multa electronica!
Eu vreau o masina fiabila care sa nu necesite investitii ulterioare, nu cumpar masina nici ca sa ma dau mare fata de vecini nici din alt motiv!
Pur si simplu vreau o masina cu care sa calatoresc foarte mult si sa imi ofere ce nu am la actuala: xenon, scaune incalzite si cu un suport lateral mai bun, pilot automat, sa nu ma rupa la consum (ca m-am obisnuit cu GPL u
) si sa fie si ceva mai puternica.
Asa o oferta interesanta e si asta
(cu toate ca motorul de 177 cai nu e cea mai buna idee a bavarezilor...am inteles ca are ceva probleme pe la distributie).
Dar mi se pare ca o masina cu peste 100,000 km necesita investitii.Saab 9-5 Aero
Comment
-
Dintre toate X-urile de la BMW, X3 e un proiect care nu a iesit cum au vrut bavarezii.
Daca are si motor cu cod N47, mai bine il eviti. Si sigur e cu N47, modelul de X3 din link este E83. Abia incepand cu X3 F25 nu mai e pus motorul N47, cred.Last edited by mr.K; 13 October 2015, 19:09.
Comment
-
Ai explicat mult mai concret acum insa desii spui ca nu vrei o masina f sofisticata te uiti la masini gen bmw etc.Pai scuza-ma, bmw la 15 mii de euro cu 70 mii de km n-ai sa vezi.
Cat despre km ..nici vorba sa fie asa.Masinile actuale duc 300-500 mii fara problema daca sunt intretinute corect si conduse corect,ceea ce extrem de putini o fac ! Un constructor auto spunea recent ca motoarele de generatie noua sunt facute sa tina 300.000 km cel putin!
Iar la mana 2 e vb si de sansa,o poti lua cu 70,80 mii si s-o fi rupt ala in gura numai cu frana de mana,cunosc cazuri.Daca ai criteriile astea fixe in afara de un passat sau o skoda superb n-ai ce sa iei .Desii nici astea cu cine stie ce dotari sau automate in banii si km doriti
Comment
-
Dadeam doar exemple ce mai e prin piata. Totusi eu zic ca un buget de 16-17K e Ok pentru 320 Xdrive pe criteriile mele, sau Passat sau Superb.
Nu neg ca tin 300,000 km- doar ca necesita investitii deloc neglijabile: amortizoare, pivoti, bucse, chiar injectoare turbina etc.
Si nu e deloc simplu sa iti justifici tie (dar sotiei
) ca ai dat 16,000 EUR pe o masina si dupa o luna deja trebuie sa mergi in service cu ea.
Saab 9-5 Aero
Comment
-
BMW nu cred în mințile lui, sa fim serioși cn ia bmw nu e genu sa conducă calm. Passat iei, superb deșii aici Passat e peste. Poate și un Peugeot 508 deșii slabe șanse. Eu nu văd prea multe variante cât despre justificarea în fata cuiva ca bărbat no comm, u știi. E bine totuși să te rezumi la o categorie ori jeep ori limuzina etc sau cel mai important e să-ți placă un anumit model și ala e
Comment
-
Allyn_y...cu multi multi de y! Desi...se scrie cu un singur i tata! Nu cu 2, nu cu 7!
Pe langa faptul ca habar n-ai ce vorbesti...nici nu stii sa "vorbeste"!
Omul si-a deschis un topic...iar tu il certi! Zii lu' taica'tu sa te ia de urechi si sa te trimita la culcare si lasa-ne cu teoriile tale din cartile de colorat!
Pune mana la munca...CA CArtea vad ca nu ti-a placut... si nu mai "visa halucinatii"!
Sent from mobileLast edited by jonnie007; 14 October 2015, 01:59.Keep walking...
Comment

Comment