If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Un numar de 24 de localitati din judetul Galati au ramas pe parcursul zilei de joi fara energie electrica din cauza vantului puternic si a ninsorii, in timp ce mai mai multe persoane au fost blocate cu masinile in trafic. Joi seara se circula cu dificultate pe drumurile din judet, iar DN24 D a fost inchis traficului rutier.
In Galati nu se poate vorbi de cantitati mari de zapada; in nordul judetului insa ,situatia e mai complicata.
In Gradina Publica, dar si in alte zone, multi arbori pusi la pamant de furtuna.
2*C acum in Galati, vant puternic, temperatura resimtita, undeva la -6.
Cine se mai gandea ca la mjlocul lu' Aprilie o sa fie ca in plina iarna? Cam toata lumea prin sfarstitul lu' martie, inceputul lu' Aprilie si-au pus cauciucurile de vara.
Pe la inceputul lu' Aprilie am vrut sa merg pe muntele mic...si mi-a spus proprietaru cabanei ca nici cu 4x4 nu se poate urca la cabana...viscolea. N-aui mai patit sa viscoleasca in perioada aia a anului.
Zapada de 10-15 cm in Iasi, copaci cazuti peste masini, crengi aplecate pana la sol din cauza zapezii, circulatie ingreunata, majoritatea masinilor fiind echipate cu anvelope de vara.
Si tot ninge...
În Petroșani, de ieri după-amiază, e iarnă în toată regula. Prin oraș s-a depus zăpadă pe spațiile verzi, dar nu numai (azi-dimineață am muncit vreo 10 minute ca să deszăpezesc Logănelul din dotare) iar pe munte, în Parâng, e numa bine pentru schiat (cca. 30-40 cm strat de zăpadă). Pomii sunt praf (tocmai ce înfloriseră cu toții), așa că adio fructe!
Mâine am de făcut un drum la Deva, iar sâmbătă la Turnu Severin și nu știu la ce surprize „de sezon” să mă aștept.
In (special in) zonele montane si submontane.
Parca am auzit ca in zona montana din AB, au ramas niste turisti blocati la o pensiune, zapada pe drumul de acces de peste 20cm. (deh, probabil n-au logan -) Prin pasul Oituz, se circul ingreunat in conditii de iarna...si or mai fi.
Last edited by IancuMIC; 20 April 2017, 14:45.
Reason: off tpoic
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: