Motivul Achizitionarii Autovehiculului Si Semnificatia Acestuia Pt D-voastra.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am vrut o masina fiabila, noua, in primul rand, acceptabila la confort( full confort de la Dacia), si destul de "nervoasa" ca sa nu adorm la volan si a fost LOGAN.

Comment

Aveam masina de servici pe care o folosem cam 12 ore pe zii de luni pana vineri. Vroiam neaparat o masina. Inebuneam cand venea sambata si duminica si trebuia sa plec cu autobuzu in alt oras. Vroiam neaparat VW Passat din 2001-2004 cu 6 trepte. Problema era ca orice imi doream trebuia sa iau cu imprumut din banca. Asa ca am facut imprumut de nevoi personale rata 5 mil pe luna timp de 10ani mi-au dat 7000Euro. Am gasit io passat in germania, da pacat alti bani nu mai aveam si exact in saptamana aia au introdus taxa de prima inmatriculare peste 1000euro, asa ca am renuntat sa imi iau at masina pt a strange bani. Insa la sfarsitul lu ianuarie 2007, am pierdut autobuzul si am asteptat la -15grade cam 2h pana a sosit altul, eram prin Dragoslavele. At am zis ca imi iau orice dacie 1300, oltcit daca nu imi gasesc nimic. Am fost pe la banci si oferta era cam asa pt masina noua la 5 mil rata pe luna timp de 10 ani: masini straine 8000 E, credit Dacia 11500Euro. Asa ca am mai pus 900Euro si am ales MCV-ul full. Dupa ce l-am luat am inceput sa prind drag de masina, si chiar e mai k ca multe alte masini straine. Sunt foarte multumit de ea.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google