...cea Mai Lunga Fotografie...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...cea Mai Lunga Fotografie...

Mmmm...Eu cred ca e facuta din mai multe bucati.
    Meseriasii in domeniu sa-si dea cu parerea.

Comment

Sunt programe peste programe..Clar e din bucati
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

...Cica ar fi cu camera panoramica:

...deci se poate.
        Last edited by viorelu; 27 September 2008, 15:54.

Comment

Ha ha ha, cum aveai tu raspunsul pregatit pt neincrederea noastra ))

Cu camera panoramica (ce ai aratat tu) nu cred ca poti face poze cu un cadru mai mare de 120 grade (sau se poate...?).
          Daca ne uitam la poza pusa de tine, sunt cel putin 180 grade, defapt mai mult daca ne uitam atenti.
          Continui sa cred ca e din bucati facuta. Meseriasii sa spuna, la mine doar o parere de super amator.

Comment

Ceva mai mic dar la fel de semnificativ: orasul meu

(http://fichim.deviantart.com/)

Comment

Pai o aplicatie de genul asta are si Sony Ericsson .Nu stiu exact sa va explic..Da` daca setezi modu` ala..Faci o poza si ramane o linie la capat.Misti telefonu in asa fel incat de la linia aia "sa inceapa"o alta poza.Si poti face 6 poze intr-una;)
              Cumpar volan de Duster

Comment

Da si se nu meste panorama.
                Cel putin asa am eu)
                Dar cu atata tehnologie in jurul nostru nu ar fi iesita din comun fotografia
                sigpic
                !

Comment

...Mai nou cica merge si cu asta...Tehnica a mai evoluat
                  The next time you wanna capture a good panoramic picture of your vacation in the middle of the Pacific Ocean, put down that tripod and expensive digital camera. Use the Panoramic Digital Camera instead. Just make sure it's sitting on a level surface, angle it, push a button and watch it spin to take the

Comment

Ce tare e!!!!!!!!!!
                    sigpic
                    !

Comment

Am facut si eu o poza panoramica de 250 de grade a orasului Constanta cu ajutorul unui aparat foto si un program de lipit poze . Poza e facuta din 10 poze lipite, nu a iesit perfect.. dar asta e . Enjoy
                      sigpic

Comment

...Se cam ciocnesc blocurile dar pentru inceput chiar facusi o treaba buna
                        (cu toate ca se vede data la fiecare poza).
                        ...in care bloc zici ca stai?
                        Last edited by viorelu; 27 September 2008, 19:09.

Comment

Poza am facut-o sa o am amintire . Acum nu mai stau la bloc . Blocurile nu se ciocnesc decat intr-un singur loc .. Cam pe la o cincime din poza .
                          sigpic

Comment

E facuta din bucati clar, poate 2-3 bucati facute cu o camera panoramica. De aia e si facuta noaptea, ca ziua se vedea diferenta de luminozitate intre ele.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nu cred ca are legatura noaptea sau ziua intr-o poza panoramica. Programele automate de panoramare (lipire poze) modifica toti parametrii, inclusiv in zonele de trecere, luminozitatea fiind crescuta sau scazuta gradual (sa para natural). Daca privesti in poza din primul post in stanga e mai intuneric decat in extrema dreapta. Fotograful trebuie sa aiba grija doar la perspectiva. Daca doresti o poza liniara (cilindrica) e obligatoriu sa tii camera orizontal, iar daca pozezi in perspectiva de jos in sus atuci si panorama pentru a iesi continua va rezulta in arc de cerc (conica).
                              Last edited by sorinj; 27 September 2008, 20:32.
                              sigpic

207 noir obsidien

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google