Facultati

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by tzony_18 View Post
    @playmo
    apropo..Place poza din avatar
    Cu riscul ca sunt off-topic , mai misto era cealalta, , mai feminina,
    , sunt cu ochii pe voi !
    :thumbsup:

Comment

Playmo "astia" poate nu sunt cum crezi tu.
      Daca nu imi plac unele materii nu inseamna ca sunt cine stie ce pampalau care nu invata.
      E grav ca mi-am cerut parerea???
      sigpic
      !

Comment

Mie nu imi place nicio materie ) ( in afara de ed fizica) si nu`i o crima )
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Pana la urma te-ai hotarat la ceva?
          Eu as face un ASE ceva sau o facultate legata de mediul inconjurator,oricum facultatea o faci cam degeaba dar de sa ai si tu o facultate acolo
          sigpic
          !

Comment

Nu ai inteles nimic. Nici nu stiu pentru ce mi-ai mai dat reply avand in vedere ce ai zis acum. BAFTA

floryn: avatarul e in ton cu forumul, poza ramane feminina
            tzony: mersi

Comment

Vdmihai: tine pt tine prostia care tocmai ai debitat-o (.."oricum facultatea o faci cam degeaba..."). Chiar te-as ruga sa te duci la o firma si sa stai cateva zile printre economisti sau ingineri, tare-s curios ce vei intelege din munca lor. Da-mi voie sa-ti zic ca nu e degeaba, oricat de slaba pare respectiva facultate. Sa fim seriosi, am invatat o gramada de chestii noi si interesante la facultate, pe care recunosc ca nu le stiam si nu le-as fi stiut daca nu faceam facultatea. Si n-am fost vreun student eminent, ba din contra, pot zice c-am fost o putoare ordinara, mergeam doar la seminarii si laboratoare, invatam doar chestiile tehnice sau care aveau legatura directa cu practica. Si mergeam la examene doar ca sa fac partea de probleme calumea, nu ma interesa teoria, de aia nici n-am avut note mari; dar totusi...Pana sa zic de scoala respectiva ca a fost degeaba, mai e mult. As fi de-a dreptul magar sa zic asa ceva, cand realitatea e alta. E drept ca nu m-am specializat pe ceea ce am facut in ultimii 6-7 ani de cand muncesc, dar m-a ajutat sa inteleg foarte repede cum se munceste intr-o fabrica, am inteles multe chestii si am si invatat mai usor lucruri noi pe care intr-adevar nu ti le arata nimeni in facultate. Dar iti formeaza gandirea. Asta e marele atu al facultatii, iti da o gramada de informatii ce par total inutile si cand incepi sa uiti din ele, te trezesti ca ai nevoie de chestiile alea...Asa ca dragi "juniori", bagati-va mintile in cap si burta pe carte! Pt o admitere la politehnica, daca esti cu adevarat hotarat, iti ajung 2 luni de invatatura. Atat! Nu trebuie mai mult. Dar aia inseamna trezit dimineata la 8, la 9 te apuci de treaba si pana seara la 9-10 nu te lasi decat cu pauzele de mancare si de mers la buda. Si-n o luna si jumatate ai timp sa parcurgi de 2 ori toata matematica si toata fizica de liceu (in '97 se dadea admitere din ambele materii, si nu lipseau capitole, ca acum). Asa ca nu-mi povestiti ca nu aveti timp, ca e greu, tra-la-la...Am trecut prin asta deja oricum pana una-alta eu va urez bafta la bac, ca fara asta puteti sa uitati de facultate...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Multam seba pentru informatii si pentru urare(o sa am mare nevoie ) )
                in legatura cu facultatea eu nu-s de acord ca nu ajuta...Ba ajuta foarte mult,,nu numai in gasirea unui loc de munca ci si in viata .Dar sunt unele scarboase rau..Am dreptate?
                dar sa trec bacu.Sa vad ce nota am si dupa aia voi lua decizia finala.
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Auzi, tie nu iti plac animalele?
                  No, apoi blana
                  Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
                  ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

Ca sa se faca ce? Agronom-dentist...Sa schimbe dintii la grebla...!?
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Nu, l-as putea initia in ce studiez eu acuma. Daca e baiat bun as vrea sa-l iau la un proiect de care vreau sa ma apuc.
                      Last edited by lau_swat; 6 November 2008, 13:07.
                      No, apoi blana
                      Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
                      ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

Eu zic ca nu e ok sa lasi decizia pe dupa bac.
                        da, e normal sa influenteze si nota finala... Dar normal ar fi sa iti legi admiterea de bac. Spre exemplu daca dai nu stiu ce materie la bac care ar putea fi si subiect pentru admitere... Ar fi foarte ok. Te pregatesti in timpul anului pentru bac si in timpul ramas pentru admitere, doar consolidezi materia.

Comment

In sfarsit un post calumea...

Comment

Pai eu daca Doamne fereste se intampla ceva ce fac...Bineinteles ca acu ma orientez catre o facultate(care daca trebuie un examen de intrare ceva sa invat la obiectele respective ceva mai mult) si dupa voi lua decizia finala...Poate ajung la Harvard :-"

Comment

Ca sa resuscitez topicul:
                              Mie-mi place informatica. Urasc din rasputeri analiza. Din pacate, astea 2 merg mana-n mana. Dar daca-i musai, mananc si matematica pe paine. Sugestii? M-ar interesa o facultate, nici prea-prea, nici foarte-foarte; adica nici o facultate care sa nu-ti mai dea timp nici sa existi, dar nici una la care nici nu trebuie sa-ti vada fata ca sa-ti dea examenul. Ceva mai la mijloc, sa pot merge la cursuri si sa am si-un job intre timp, iar daca invat si-n timpul anului, sa nu-mi dau viata peste cap cand vine sesiunea. Mai zic ca medii sub 9,5 n-am avut. Deci banuiesc ca cu putin noroc, intru la buget.
                              Nu ma intereseaza doar domeniul, ci si universitatea. Ma puteti ajuta cumva?

LE: La Bucuresti preferabil.
                              Last edited by ReBe; 21 May 2009, 18:12. Reason: Automerged Doublepost
                              Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

eu unul m-am decis 90 % : mecanica: autovehicule rutiere . sugestii ? e bun/ rau? greu stiu ca e, dar nah nici viata nu-i usoara si nici femeile ))))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google