am devenit pieton pentru 2 luni un mic incident intr-un sat din botosani intro intersectie...oboseala si-a spus cuvantu is vinovat asta este ce sa fac am intrat in intersectie fara sa ma asigur si unu mia taiat calea si ma agatat...nasol rau bine cas yo teafar masina doar spoileru fatza e varza si cam atat
M-au lasat astia pieton
Collapse
X
-
Daca e sa o luam asa forumul e plin de flori.Originally posted by bodynscrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y)
Comment
-
sa iti zic o chestie eu am scris pe forumul dacia club cu inflorituri ..si nu am citit regulamentul si m-a dat avertisment ca am 30% vina la 100% ma exclud de pe forumOriginally posted by andreiDaca e sa o luam asa forumul e plin de flori.
sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
Da' cine s-a luat bre de el?Originally posted by Sebyla cat e omul de patit, nu va mai luati si voi de el...
Comment
-
pai si daca dai examen nu ti`l da inapoi intr`o luna???Originally posted by dumiam devenit pieton pentru 2 luni un mic incident intr-un sat din botosani intro intersectie...oboseala si-a spus cuvantu is vinovat asta este ce sa fac am intrat in intersectie fara sa ma asigur si unu mia taiat calea si ma agatat...nasol rau bine cas yo teafar masina doar spoileru fatza e varza si cam atatPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Daca stii cat de cat legislatie, si mai citesti putin Codul Rutier il iei sigur dupa 1 luna.
Comment
-
ieri l-am scapat pe un baietas de la accident...cum fratilor se uita dupa una si nu si-a dat seama ca o intrat pe cealalta banda si din fata o venit supernova terci nefacea daca nu trageam de volan..am avut prezenta de sine si l-am scos din rahat.,.......fratilor fiti atenti lasati felele ca astea va mananca banii,mai bine bagati banii in masinile voastre...ca astea nu pleaca cand e lumea mai frumoasaOriginally posted by SUPERCARce face oboseala din om,bine ca ai scapat doar cu atat
Incearca sa folosesti "ca" si nu "k"Last edited by Cristi_Xp; 16 August 2007, 14:19.sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment

...dar la volan e cel mai bine

Comment