Si nu observa consoarta ca lipsesc bani?
. cind am nevoie de bani cer, evident ca trebe explicatii si alea alea, dar de regula imi da 10-15 lei sa am tot timpul la mine.
.
.
. eu sint platit la ora de lucru. s-a intimplat sa am lipsa mai multe ore... interogatoriu ca de ce sint mai putini bani ca de obicei
. nu pun la socoteala ca imi vine lunar extras de cont de la banca.
. iar de cheltuit... cheltuie... din fericire pentru mine ii cheltuie cu folos si prea rar pe prostii si aberatii femeiesti. pot sa ma consider fericit si norocos ca o am de sotie
)
)
dehh... :
. sintem impreuna de 10 ani din care 5 ani de proba
. a aparut un copil in planuri si asa ne-au obligat altii sa ne cununam. pe 21 martie cununia, pe 25 martie a aparut Denis. 
. evident ca am trecut prin fazele "de ce ma lasi singura", "stai cu mine", "bine ca te cari" si alte replici de suparare. dar s-a obisnuit cu ideea.
)......ce caterinca pe tine bai cristi....deci dac-am inteles bine ai inselat-o?
)
asta se intimpla cind ai la discretie oriunde si oricit.
ps: propun sa facem un topic: "Care loganist si-a inselat nevasta?"
)

)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment