...bine ar fi sa fie cum zici 
...cu sorcova as veni dar e cam in scurt...poate la anu'

...cu sorcova as veni dar e cam in scurt...poate la anu'
...da' dar am sorcovit prin alte parti...cand am drum la mare sa nu uit
...retroactiv...
te citez: Nu cred ca mai am ceva de invatat de la femei,in sensul ca nu ma mai mira nimic.
...ati renuntat si la postari pe thread...nu ma lasa pe mine inima sa va las asa necajiti
si nu sunt suparata pe nimeni nu era nevoie de atatea scuze...am vrut sa vad cat puteti "suferi" dupa mine....si adevarul e ca nu s-a mai postat asa mult de ceva vreme...noroc ca am vrut eu sa "divortez" de voi ca asa mai posteaza lumea...altfel urmariti din umbra...si @mumus parca era asuprit de mine pe acest thread...dupa ce am plecat de ce nu a mai postat?..ma rog...si eu va iubesc
si @bbogdan nu am uitat de saptamana aia la mare asa ca mai adauga inca o saptamana ca de acum am revenit si ai iar cu cine sa te certi si nu te las sa te plictisesti
, oricat ne dam noi de zmei o prezenta feminina este binevenita oricand, mai deslusim si noi din tainele gandirii femeiesti! 

,in schimb cand e ea pe locul din dreapta e cicalitor sef...ea stie totul despre orice ai nevoie sa stii cand esti la volan,pacat ca nu are cui sa explice ... de fapt incepe explicatia care se termina destul de repede,iar restul drumului ea va sta mai mult cu privirea pe geam discutand doar ce este absolut necesar.Eu i-am mai zis ca de la uitatul in lateral vine raul de masina dar nu intelege...
. Ca sa nu spun ca in usa din dreapta tot timpul e un mini cos de gunoi cu ambalaje de ciocolata, pufuleti, etc. Cred ca o data si-o data i le indes in poseta
.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment