Petrom Se Milogeste De Salariati...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Petrom Se Milogeste De Salariati...

Lucrez la petrom...si principalul subiect de discutie intre salariati zilele astea(precum si in presa) se refera la asta:

Știrile de ultimă oră, disponibile online. Mediafax.ro iți oferă știri interne și externe în timp real, știri politice, știri economice, mondene, sociale și din sport.

Stiri juridice: Petrom recomanda salariatiilor si fostilor angajati care au castigat in instanta anumite sume in urma unor litigii cu compania sa returneze banii, iar celor care au procese pe rol sa renunte la actiunea in justitie.

......
    si lista ar putea continua la nesfarsit...fiind un subiect arhidiscutat in anumite grupuri(printre care si eu)...mi-am epuizat toate comentariile(si injuraturile...).Voi ce parere aveti?
    Last edited by viorelu; 21 February 2009, 09:01.

deci de aia au scumpit benzina.baietii recupereaza pierderile.
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Recuperarea e cam utopica deoarece justitia si-a cam spus cuvantul

...insa se pare austriecii pun o hotarare judecatoreasca la c*r si probabil pe baza acestor impresii ale lor vor avea parte de alte procese de daune morale.
      Un exemplu de amabilitate austriaca aici:
      Asta a circulat toata ziua pe mail-ul Petrom-ului: Poveste cu un expat destept venit intr-o tara de prosti
      (Citeste si da mai departe..trebuie sa afle cat mai multa lume):

Faza petrecuta ieri 12.02.2009 in parcarea de la PECO (care este domeniu public):

O colega de-a noastra, deoarece nu a gasit nici un loc de parcare, a blocat cu masina personala (un Matiz) masina de servici a expatului THOMAS LAABER (Divizia Proiecte- cladirea PECO) dar a lasat vorba la poarta sa fie chemata imediat daca cumva persoana respectiva vrea sa plece cu masina. Ceea ce s-a si intamplat, numai ca in timp ce portarul urca la noi in birou sa o cheme pe colega, acest individ i-a smuls numerele masinii si lampa de pozitie din spate si le-a aruncat intr-o curte invecinata. Cand a fost intrebat de colega daca este normal sa se poarte asa si daca si la el in Austria procedeaza tot la fel, i-a spus ca nu-l intereseaza ca oricum ne ignora ca suntem niste prosti si o tara de prosti (”you are all stupid people and stupid country”) si ca n-are decat sa faca ce vrea, ca pe el nu-l intereseaza niste prosti.

Subliniez faptul ca victima (colega mea) nu s-a dus sa reclame nici la politie nici altundeva (ea fiind intr-adevar o Doamna..) desi exista martori (portarii) si mai mult decat atat, toata scena a fost filmata de camerele de supraveghere ale cladirii (deci exista si dovezi).

Comment

Stii, Viorelu, de a spus vorbele alea austriacul?
        Sa nu uitam ca un colos precum Petrom-ul cu active formidabile (nu mai zic de statii peco, ci ma gandesc la instalatii de extractii, platforme si altele...) a ajuns sa fie cumparata pe "flori de mar" de o "prastie" de firma (care in acel moment avea o situatie economica delicata).
        Si eu am rude in Petrom...si se cunoaste cam cum suntem priviti de ei (austrieci).
        E dureros ce i s-a intamplat doamnei, tine de politete dar substratul...
        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Luati-le si PIELEA de pe ei - hoti nenorociti Pai la aceleasi cantitati de benzine vandute au profituri de peste 300% fata de anii precedenti - asta inseamna ca au bani sa va dea .
          1.6 MPi Icy White

Comment

Asa le trebe romanilor dc au vandut petromul si alte multe companii nationale la guvernele altor tari bine ne-a zis induvidul acela ca suntem o tara de....... acea doamna trebuia sa cheme televiziunea sa vada cum suntem tratati de straini dar poate nu mai avea loc de munca inca o data asa ne trebe ca suntem o tara de prosti si ne fura alti cum vor ca sunt mai destepti ca noi .

Comment

Atunci nu trebuie iertati daca se comporta in halul asta. Nici urma de mila n-as avea pentru austriecii "destepti".

Comment

Nu-i vina lor. Este vina noastra ca ne vindem ca fraierii la toti parvenitii din Europa. Sa urmarim toate marile ,, privatizari" din ultima vreme si cine a pus mana pe acestea. Parveniti.

Comment

viorelu, hai s-o spunem p-aia dreapta. Colega n-a reclamat vandalismul ca sa nu riste sa ramana fara servici. Ce daca-i austriac? N-are 2 creiere...
                  in alta ordine de idei, ne meritam soarta.
                  Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Gresit , suntem o tara de hoti , pe ce credeti ca se ia comisioane grase , pe expertize si vinzari pe un leu sau mult sub valoarea obiectivelor vandute. Au facut si ei tam tam asa de ochii lumii cand s-a scris in ziar de felul in care s-a vandut Petrom , acum s-au linistit apele , tipic romanesc . Bietele vapoare ,pe unde or fi acum ? Pai extractia si exploatarea sondelor a fost facuta neprofitabila tot de romanii , pentru ca tot ce inseamna firma de stat in romania e vaca de muls. Suntem numai dupa castiguri peste noapte , nimeni nu gandeste pe termen lung.

Comment

Originally posted by ingerulol View Post
                      Pai la aceleasi cantitati de benzine vandute au profituri de peste 300% fata de anii precedenti - asta inseamna ca au bani sa va dea .
                      Eu am tot cautat si nu am gasit un articol concret, in care sa se detalieze compozitia pretului per litru carburant.
                      Sunt convins ca de fapt statul ia peste 15 lei (15.000-ROL) din litru, acesti bani fiind accize, taxa de drumuri (tara de hoti, nu??? se plateste si din rovigneta si din carburant, in plus,,,eu daca merg in oras, o platesc in carburant, drumurile orasene sunt in competenta primariilor care nu primesc banii de la aceasta taxa...iar autostrazile se construiesc intr-un ritm fulminant, zeci de km /luna, pardon...Marte!)
                      Si sa va mai zic ceva: din decembrie 2008 petrom inregistreaza pierderi din vanzare produse petroliere, salariile austriecilor sunt convins ca sunt "modice"... asadar...probabil ca pe langa valul de concedieri de atunci, va veni unul major in lunile urmatoare.
                      Trist, caci majoritatea companiilor umbla la disponibilizari cand parghiile economice pot facilita diminuari ale pierderilor prin alte metode: restrictionarea cheltuielilor cu "protocolul", cheltuieli de deplasare, cu materiile prime etc...cel mai usor e sa disponibilizezi personal dar iti vei da seama ca ai pierdut cumplit, mai ales la anumite categorii strict sau inalt specializate, cand performanta se obtine dupa o anumita vechime in postul respectiv.
                      Dupa revolutie urlam cat ne tineau plamanii :nu ne vindem tara!!! Si apoi ne bucuram cand veneau "investitorii" cand ei de fapt veneau sa mulga (pardon: sa faca profit...). Nu e rau ca au fost vandute anumite companii, ci a fost ff rau felul cum s-a negociat vanzarea lor, clauzele contractuale, cui au fost vandute...
                      Pentru o firma straina regula e simplissima: cat bag, cat scot (sau cat pot sa scot), asa ca...
                      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Lasa ceva se potriveste vorba aia"toti te injura toti te fura toti iti baga p............ in gura" .

Comment

Are dreptate TopCat, colega nu a reclamat ca sa nu ramana fara servici, si daca reclama, portarul nu se punea martor din aceasi cauza.
                          niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Fiecare om in ziua de astazi inghite multe magarii la locul de munca numai sa nu ramana fara servicu.
                            Last edited by radu2008; 21 February 2009, 19:29.

Comment

Sunt curios cati o sa returneze sumele respective. Eu cred ca nimeni...
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google