Faci o confuzie uriasa! Astia sunt aceia care asteapta stoaia campioana!
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sa muriti de ciuda.“Ceauşescu a-nviat, a-nviat beleaua, şi a dat comunicat să cîştige Steaua”
Tot ceasca a dat decret ca Barcelona si Dinamo Kiev sa se dea lovite pentru ca Steaua, campioana unei mari puteri economic
sa castige CC si Supercupa Europei.
Iar in '89 Ceasca a facut blat cu Berlusconi si le-am lasat lor CC.
Comment
-
Astia vor musai 3-0 si cred ca sanse sa-l si obtina la TAS. Macar de lua si Tudor vreo 3 dupa ceafa, sa aiba motiv sa opreasca meciul.Conducătorii de la CFR Cluj nu renunţă la iniţiativa de a contesta decizia Comisiei de Disciplină în cazul meciului întrerupt cu U Cluj (VIDEO) şi care se va rejuca vineri. Iuliu Mureşan spune că azi va avea primul contact cu cei de la TAS
Noi am mai si luat, dar mai mult am dat.Tot el a dat decret sa sa le mareasca hai5 rozeta )
Echipa cu the biggest gaoz...
Pe cand Dinamo a luat de la toti, inclusiv de la racketii ucrainieni. Mai puteti, an de an, sa tot fiti la "primire"?
Cine a urmarit meciuri ale Borussiei Dormundt in ultimul sezon a vazut ce inseamna stadion plin.
80.000 de spectatori media pe meci jucat acasa!
Peluza Sud numara 25.000 de suporteri!!!!!!!
Ce discutam noi in Romania e fotbal de gradinita. Doar Steaua ar tine pasul ca suporteri cu Bundesliga. Iar ca joc, a reusit sa fie la inlatime cu Schalke 04, echipa care va juca direct in grupele CL sezonul urmator.
Stiu, tot Ceasca a dat decret ca Steaua sa se intalneasca cu nemtii. Si tot Ceasca a dat decret ca Steaua sa aiba suporteri, iar Dinamo nu.
Comment
-
Pentru cine e curios sa cunoasca si pronosticurile colegului Champion:
Pronosticuri Champion # 7181
U Cluj – Sibiu - 1
Mioveni – CFR - 2
Gaz Metan – Concordia - 1
Sportul – Rapid - 2
Otelul – FC Vaslui - 2
Tg.Mures – Ceahlaul - X
Pandurii Tg Jiu – Petrolul - 1
Astra – Brasov - 1
Steaua – Dinamo 1 (solist, prietenii stiu de ce)
Multumesc !!!If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Cand eu am zis sa-mi dai pronosticurile in mesaj privat, ce-ai facut? Campionu' mi le-a dat, evident doar dupa ce le-ai afisat tu, public.
Cine e de vina?
A nu se intelege ca-i iau apararea, nicidecum, dar era oarecum lesne de imaginat ca va recurge la tertipuri d-astea, pentru a castiga un premiu imaginar.
Referitor la un regulament al jocului, eu sustin asa ceva. Sezonul asta m-am saturat pronosticuri puse cand i se trezea fiecaruia imaginatia, iar eu ca gusterul, insistam cu mesaje private si nici macar nu binevoia sa raspunda la ele.
Clar, nu pui doua-trei etape consecutive, out din joc. Fara resentimente si fara suparare.
If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
U Cluj – Sibiu - 1
Mioveni – CFR - 2
Gaz Metan – Concordia - 1
Sportul – Rapid - x
Otelul – FC Vaslui - 2
Tg.Mures – Ceahlaul - 1
Pandurii Tg Jiu – Petrolul - 1
Astra – Brasov - 1
Steaua – Dinamo 2
Primele 2 s-au jucat deja
... acum mi-am dat seama
Last edited by yrman; 16 May 2012, 16:39.sigpic
Comment
-
Asta ziceam si eu intr-un dialog, ieri.Clar, nu pui doua-trei etape consecutive, out din joc. Fara resentimente si fara suparare.
Asa am inceput jocul, asa am zis sa-l si terminam.Cand eu am zis sa-mi dai pronosticurile in mesaj privat, ce-ai facut? Campionu' mi le-a dat, evident doar dupa ce le-ai afisat tu, public
Comment
-
" Nu venii cu idei ca ramai sa le rezolvi "Originally posted by Niki View PostPana incepe noul sezon, avem timp sa rumegam la regulament. Aprobat si semnat de toti, cui nu-i convine, sa joace la Pariloto.
Ia gandeste-te taticu' la un regulament, formuleaza-l si afiseaza-l aici. Cine nu subscrie, adio si-un praz verde.
Pai pana cand atata democratie!?!?Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.
Comment

Comment