................ups....................
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sunt pe la spitale private....cumpara pastile, cumpara nitroglicerina, distonocalm, dormirol 8mg, etc
...sau sunt dusi la stadion sa dea zapada!! Mai nou un club super tare nu e in stare sa aiba un teren de joc practicabil si cheama suporterii la deszapezit!

Comment
-
-
Bah, cata gargara faceti zi de zi. La cat c@C@t scoate Borcea an de an pe gura, trebuie sa faca toti suporterii gargara cu saramura, s amai treaba duhoarea.
Acusi apare panarama ala de porc made in Maiami sa spuna ca nu-l intereseaza meciurile Stelei, ca vrea doar sa piarda, ca el nu-i roman ci e americhen acuma, chiar de scroafa de nevastasa va fata un plod cu sange ros albastru. Corect. Mai bine l-ar interesa meciurile alea ale lui Dinamo in Europa (W*F ce zic eu, CARE meciuri?).
Patrupedele, vorbim dupa returul cu Twente de Steaua. Si de Dinamo vorbim cand vor juca si ei undeva.
In alta ordine de idei.
Bah, ce gol a infipt Boateng aseara.Last edited by mr.K; 16 February 2012, 12:36.
Comment
-
Originally posted by Champion View Postdin cate stiu suporterii de la deszapezire au venit de la inchisoare ! Ce rezulta de aici?

Daca da D-zeu sa scoatem un rezultat bun vai de voi in ziua de maine!Originally posted by PCH View PostNu, au venit si cativa masteranzi in frunte cu Mustata, nu doar puscariasi, oricum cred ca s-au inteles bine.

Ce echipa de.....t.
Asta seara aveti program amandoi - Va uitati impreuna la mireasa pt fiul meu!
Rupe FRUSTRAREA SI INVIDIA IN VOI!9! 9! 9!sigpic
Comment

Greu in retur...inca se joaca!
) tensiunea mare astazi ! O saptamana nu ii mai vezi la fata !
Comment