Tatarusanu ce o cauta la lor.....a, stai ca mi-a picat fisa, el il cunoaste pe CAVANI! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Deci cum am aflat eu - ma suna o tipa si im i zice razand "astia de la dinamo le e frica sa nu se faca de kkat pe arena nationala si au dat liber la femei pe stadionOriginally posted by Ivan Marian View PostVai STEAUA voastra
ati ajuns sa veniti cu neveste si copchii de acasa ca sa fiti si voi 101++ dalmatieni pe National Arena
Nici nu vreau sa ma gandesc cate INJURATURI vor suporta bietele femei de ziua lor in luna lui MARTISOR ! Vor avea ""MARTISOARE"" cat pt inca un an de zile de la meciul cu Gazu Metan
)))) sub aspectul ca e luna femeilor - penibil "
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Oare Mircea Solcanu o avea intrarea libera la stadion, facand parte dintre cei care ofera gaura? Doamne, ce suporteri au si astia de la Dinamo!Esti nebun? Cum sa stau eu intre Mircea Solcanu si Savulescu? Imi e frica si sa ma aplec sa-mi leg siretul.Lasa ma ca e bine, daca au pus intrarea libera pentru doamne si domnisoare puteti veni si voi gratuit la un spectacol adevarat! POC, capacul
Comment
-
-
Am nevoie doar de 5 lei cat costa biletul. Cat 2 merdenele.Nu te-a invitat nimeni la meciul liderului, nici pe PAU! Aveti nevoie de examene, cursuri de reeducare, creza ca gata, te lepezi de cacareze peste noapte! E greu!
Imi e greu sa simt ce zice PCH, mai mult ma tem de Savulescu.moaaaa ce lovitura a dat PCH ...
Eu vin sa sustin Gazul, sa imi scada factura de la EON.
Comment

Comment