Ba uite sa crezi.
Un rezultat interesant Pandurii-Dinamo 1-1.
Un rezultat interesant Pandurii-Dinamo 1-1.

poate face afaceri cu cine da banul mai mare, ca asta e si scopul. Asa s-au pus Antena 1 si Rds-ul si au luat licitatia. Putea foarte bine si Upc-ul sau mai stiu eu cine sa castige. Doar ca trebuia sa oferteze ceva mai mult si probabil nu si-au permis. Asa se intampla oriunde inafara. Acum nu ca lucrez la Rds, dar mi se pare foarte normal ce se intampla. Vrei ceva, platesti pentru.
Se vorbea de nationalizarea Ligii1. Atunci nu s-ar mai numi Liga
pentru ca nu ar mai avea independenta in negocieri, nu ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment