Si asta era tot confuzie, stiu. Tot deplasare a Brasovului. 
2009. Dinamo - FC Brasov 0-2 / Cainii au pierdut titlul in Stefan cel Mare!

2009. Dinamo - FC Brasov 0-2 / Cainii au pierdut titlul in Stefan cel Mare!

ala zici ca nu a avut zmeu in copilarie sau il deranjau becurile nocturnei cu transformarile alea....cica el centra....e mijlocas de banda, e aripa omu'
un adevarat Dani Alves sau Cristiano Ronalodo
....aia din atac (nu-i pot numi atacanti
) zici ca sunt scapati de la centre ajutatoare, retardatii aia! cand ma uit la surdu ma incerca un sentiment de mila...."saracu de el!"
AAAAAAAAHAHAHHAHAHAHAHAHA, acum va bateti cu pumnul in pierpt dupa un rezultat modest....sunt fericit ca reactionati asa, rezulta slabiciunea si frustrarea vostra!

, Alves Nicolitza, Cr Tanase 2 clase, plavanul ala din poarta ma gandesc....vai ce jucatori formidabili, cred ca ne invinetesc buricele de la atatea frunti date
treziti-va ma cu CIZMARII aia!
...cred ca o sa schimbati banca de rezerve dupa meci...Cartu stie! deja e comandata!

si al patrulea de Szekeli, asta e extracomunitar?

Poate asa castiga si ei cu 0-3.

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment