If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
observati, ce va spuneam eu, toti stelemistii in sinea lor, in subconstient sau inconstient (depinde de la caz la caz, marian stie) tind catre mai bine, catre purificare...catre DINAMO!...uite la nenorocit cum e imbracat!
ce danseaza ei dupa victoria stelei de la baia mare in minutul 147....(se mai prelungea dar s-au plictisit gazdele si au bagat un autogol!)
Da,,,cand un dinamovist numai are ce zice,,,se ia de posturile noastre,,,avem un blat cu moderatorii si adminii...vorba lui Mr.K...luam 500 de euro la fiecare 500 de posturi...eu cel putin atat iau ...nu stiu voi! opsss am dat tot in fapt
FFFFOOOORRRTTTTZAAAA STEAUA ALE ALE ALEEEEEEEEE...Ole Ole OLeeeeeeee
Cel mai tare imi place ca dupa Paste nu era urma de sustinator al echipei ovine pe aici , acum au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Voi sunteti suporteri doar la victorii?
habar n ai de ce vorbeam eu) in crangasi e 41 ... v ati dus in giulesti si ati luat 5-1 ...atunci s a inventat tramvaiul 51;) probabil erai la tastatura)
Cel mai tare imi place ca dupa Paste nu era urma de sustinator al echipei ovine pe aici , acum au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Voi sunteti suporteri doar la victorii?
Yr-ule. astia sunt GOSPODARII.....care nu stiu 3 jucatori, dar na! tre sa fim stelemisti ca asa cica e bine, sa ascultam manele, terminam MAXIM 7-8 clase primare si strigam cu steauaaa ...SA MOARA GIBILAN!
yr-ule. Astia sunt gospodarii.....care nu stiu 3 jucatori, dar na! Tre sa fim stelemisti ca asa cica e bine, sa ascultam manele, terminam maxim 7-8 clase primare si strigam cu steauaaa ...sa moara gibilan!
habar n ai de ce vorbeam eu) in crangasi e 41 ... v ati dus in giulesti si ati luat 5-1 ...atunci s a inventat tramvaiul 51;) probabil erai la tastatura)
Auzi "prietene", pana la a-mi spune ca habar n-am mai ai sa cresti si sa faci un drum pe jos Buc - Timisoara in genunchi.
Sper ca ma-ntelegi.
Pana una alta te rog frumos sa-ti masori cuvintele ca iar vii si-ti ceri scuze pe-aici. Stiu eu prea bine la ce te-ai referit dumneata, nu este cazul sa-mi explici.
Din ce-ai postat se pare ca nu esti in stare sa-ti cauti in biblioteca personala cateva amintiri legate de 50 si 41.
Pe langa asta vad ca tot insisti cu meltenia, oltenia banatul si etc + suporter de tastatura, din punctul meu de vedere bagajul tau de cunostinte este chiar subdezvoltat din moment ce de fiecare cand postezi te legi de asemenea lucruri.
Yr-ule. astia sunt GOSPODARII.....care nu stiu 3 jucatori, dar na! tre sa fim stelemisti ca asa cica e bine, sa ascultam manele, terminam MAXIM 7-8 clase primare si strigam cu steauaaa ...SA MOARA GIBILAN!
Daca ma opream la primele 4 clase, ma incadram la dinamovisti?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment