If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Asta e fratito Dane? L ai si bagat pe youtube..ma voi chiar nu sunteti normali.Fa ti asigurarea la masina e destul de ieftin in perioada asta.eu am dat doar 147ron pe 6luni,asta ca si fi prezent la intalnirea de sambata asta.Prima pe anul 2011.Va asteptam in numar cat mai mare la locul destinat.
Multumesc frumos..stiam ca eu sunt cel ce va ghici raspunsul! Urmeaza premiul..Poza nu este deloc editata Felye...Incearca sa faci si tu asta la o sticla de dorna sau bucovina..si ai sa vezi acelasi rezultat.
Last edited by dany_uhp; 7 January 2011, 11:06.
Reason: uitat ceva..
La Multi Ani Bogdan TR 69 BOG astazi de sf.Ion dar si celor ce poarta acest nume sfant.retro te asteptam intr o zi de sambata incepand cu orele 14-15 in parcarea stadionului municipal din Turnu Magurele la intalnirea saptamana LoganClub.Cristi Carmelo...astept tura cu diselul ca n am mers cu el si berica..dar fara alcool!
Bha cum suna Dinu Bogdan Ionut Suna a cinste
Da sa vezi cum suna Belu Cristian Ionut Suna a mai mare cinste , dar pacat ca nu vin la tr.Oricum tura pt dany e asigurata la fel si berea, sau cola dupa cum doreste el(in cazul in care vrea cola MCC-u primiste si el un pahar).Pt ca a ghicit
Belu Cristian Ionut fiind cine? Tu? Ok...te asteptam saptamana viitoare sau cand ajungi! Oricum ne vom mai cinsti cu un gratar si ceva suc berica si pe 25.01.Nu conteaza,bere suc...dau si la colegi,tura nu o impart cu nimeni!Bogdan ne a amenintat deja cinste cu gratar si vin..pentru cine va veni.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment