If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Flyerele au fost aduse la noi la Sibiu de Vali007 de la Timisoara. Mie personal deviza (mottoul) mi s-a parut buna. Oricum daca vrem sa alegem o deviza, aceasta trebuie sa ne reprezinte pe noi membrii clubului si forumul, loganul in fond il promovam noi prin discutiile noastre, intalnirile locale si nationale.
Da, mi-a placut deviza cu "Aici suntem toti prieteni" pentru ca eu va consider pe toti prietenii mei!
Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Atunci sa ramana "AICI TOTI SUNTEM PRIETENI!" Desi, sincer ma asteptam la mai multa participare...Deh! Poate am ales prost momentul: Paste, 1 Mai, gratare...
Am citit deviza lui Boris si mi-am adus aminte de toti cei care imi dadeau sfaturi anul trecut, vorbind mai mult sau mai putin peiorativ despre LOGAN. Si atunci fetita mea a scos urmatoarele: Nu e geam ca termopanu', nici masina ca Loganul! Pana la urma Loganul e o pasiune...
Aia cu suntem toti prieteni e putin cam ... sunt de acord ca suntem majoritatea prieteni, dar mai avem si noi uscaturile noastre. prietenii stiu de ce
"Daca ai vreo problema cu masina nu suna la Dacia Asistenta - intra pe LoganClub. E mai ieftin si mai sigur"
sa vezi ce mi-o iau de la aia cu asistenta
ps voi v-ati intrebat vreodata din ce motiv sunt unii din orasele in care se fac intalniri care intra si au activitate pe forum dar nu se duc la intalniri (unii chiar niciodata) ? aveti vreo explicatie ? cand gasiti una atunci cred eu ca sunteti in masura sa gasiti un motto la clubul logan.
Last edited by bubu_vasile; 6 May 2008, 11:55.
Reason: ca mi-am adus aminte
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment