Claudiu, singurul cost e consola care trebuie sa o cumperi, in rest se poate face nu e greu, trebuie taiat din consola noua o bucata din capat sa se aseze estetic. Eu am modificarea asta facuta daca ai nevoie de ajutor suna-ma.
Intalniri Logan Club Medias
Collapse
X
-
Salut, am ajuns cu benzina pe rezerva si as vrea sa incerc o alta benzina. Folosesc de regula Efix 95 de la Rompetrol. Stiti careva ce benzina e mai buna in Medias ?
In alta ordine de idei, in 28;29 se face intalnirea nationala la Brasov, vreti careva sa mergeti ?Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
Daca aveti MOL, bagati de la MOL, nu stiu exact daca este in Medias, si unde...
Cat despre nationala, exista o posibilitate sa merg, pe 28... dar inca nu stiu exact, depinde de mai multe chestii.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Claudiu,pe tatal tau il chema cumva Eugen ? Daca da inseamna ca am fost coleg cu el la Relee.Originally posted by Claudiu CHC View PostIn CHC a bagat tata doar de la Petrom (extra 99, sau ceva de genu' ii spune) sau de la OMV carrera 100. Multumesc pentru info. despre consola. Momentan a intervenit altceva si am amanat putin modificarea asta...
Numa finomsaguri de 99 si 100 serveste CHC-ul. Avem OMV in Medias ?
Am mai auzit ca benzina de la MOL ar fi buna, in Medias este la podul peste calea ferata.Originally posted by kubala7 View PostDaca aveti MOL, bagati de la MOL, nu stiu exact daca este in Medias, si unde...
Cat despre nationala, exista o posibilitate sa merg, pe 28... dar inca nu stiu exact, depinde de mai multe chestii.
Si pe mine ma bate gindul sa merg pe 28 sa-i vad pe baieti, inca nu m-am hotarat.Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
De vanzare:
- Set sticle oglinzi ph1 - 30 ron
- inele aeratoare 4buc. - 15 ron
- Sarma extragere capac roata - cadou
- diuze stropitor parbriz - cadou
- Calculator airbag - 90 ron
- Oglinzi ph1 manuale cu sticla incalzire - 90 ron
- Furtunase spalator parbriz - 20 ron
- Anvelopa Barum Brillantis de vara 1 buc. - 150 ron
165/80/r14
- radiocasetofon original logan - 50 ron
- set butoane clima - 30 ron
- monitor calculator "Ultra"pe 16 inch - 50 ron
- 4 roti + rezerva (de tabla) 165/80/r14", anvelope iarna. (se vand impreuna). - 800 ron
Accept si schimburiDaca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment

Comment