If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnire LoganCLub In Zona De Vest III La Felix 14 15 16 Mai !
ieri pentru noi a fost o zi plina ... plecat dimineata din arad, ne-am oprit la milenium la un gulas, ne-am cazat si am facut o baie pe cinste dupa care desigur o masa festiva ...
i-am vizitat si pe ceilalti de la crinul dupa care pe la 11 inapoi la baie unde am fost delectati si cu un meserias foc de artificii la ora 12 efectuat chiar de langa piscina. ne-am intors pe la ora 1 - 1 jumate de la piscina si nani ... amu la intalnirea oficiala si inapoi la piscina ....
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Si o parte a sibienilor au ajuns acasa......frumos....dar prea scurt.
Pacat de vremea tare aiurea (ploaie si frig)..dar a contat faptul ca ne-am petrecut misto!
Poze mai tarziu.
a ajuns si Brasovul acasa.... foarte frumos a fost intr-adevar, si-alta data o s-o facem si mai lata . O sa revin si cu pozele facute de mine. Pacat ca nu a imortalizat nimeni cele 2 jertfe de la piscina
Salutari tuturor celor care au fost la felix ...foarte fain o fost ,ca de obicei scurt,si plin de momente inedite ,ca sa nu uitam ca am fost la intalnire.Sa ne vedem cu bine la urmatoarea regionala din tara.
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
cateva poze de la mine, preventiv, ca sa va faceti o idee cat de sanatosi suntem (mai ales eu si sebi )
Multumim organizatorilor, participantilor, lui Silviu_MM si Calin65 pentru palinca, La Multi Ani domnului adimrv, si nu in ultimul rand multumim domnului ice de la Turda care a fost un mare domn (ca intotdeauna)
Deci......
SUPER FAINA INTALNIREA
1. aseara am dormit de la 18.30 pana azidimineata la 05.45! super somn
2. imi aduc aminte cu placere de aceasta intalnire
3. ma bucur ca i-am revazut pe prietenii din tara
4.fara jertfa lu Sebi si a lui Liviu...nu se oprea ploaia
5. a fost prea scurt
6. A FOST PREA FRIG
7......urmariti pozele din noaptea de pomina!!!
Am vazut acum ca nu merge linkul.......
O sa-l mai pun inca o data deseara!
Pun si eu niste poze de la intalnirea comuna, care nu a prea fost comuna la ora fixata de organizatori - ora 11 -. Macar daca stiam si noi ca s-a modificat ora era altceva, ca nici noi nu ne-am sculat prea usor (tot pe la ora 2-3 ne-am culcat si noi) - sa ne tinem de programul facut cu o seara inainte. Dar ma rog, asta este. Asa ca noi aradenii, dupa ce am inghetat o ora singuri cuc in parcare, ne-am retras catre niste tinuturi mai calde. Numai bine.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment