Intrebarea ii facem? sau nu? daca facem perioada ramane aceeasi locurile de cazare limitate cel putin de care am sa ma ocup eu... pentru cei care nu stiu despre ce este vorba urmariti zona de vest I II si III  asteptam raspuns. Va rog sa votati doar cei care doresc sa vina..
 daca facem perioada ramane aceeasi locurile de cazare limitate cel putin de care am sa ma ocup eu... pentru cei care nu stiu despre ce este vorba urmariti zona de vest I II si III  asteptam raspuns. Va rog sa votati doar cei care doresc sa vina..

daca facem perioada ramane aceeasi locurile de cazare limitate cel putin de care am sa ma ocup eu... pentru cei care nu stiu despre ce este vorba urmariti zona de vest I II si III  asteptam raspuns. Va rog sa votati doar cei care doresc sa vina..

LAUREAT 1.5 DCI
  LAUREAT 1.5 DCI  

sigpic
                       sigpic

Comment