Da asa ceva .. Euromarket vii cu masina taaa ?
X
da Doamnee
)
duminica .. MS 21 RAB
X
da Doamnee
) duminica .. MS 21 RAB
... Bun... Acum..
am vorbit la telefon cu ionut (euromarket) si a zis ca el de la iasi la piatra vrea sa ajung pe la 8 dimineata in neamt ca la 8 sa plecam de aici neamtul si iasi'ul.. Si l'am sunat si pe radu (radu_lyn) si a zis c a in mare parte merge, numai ca vrea sa vada si el cine mai merge dar cred ca o sa mearga si el
..... In mare asa, noi o sa plecam de aici din neamt la 8, 8:30 dimineata sa ajungem acolo in jur de 10,30-11:00 (e "greu" drumul, serpetine si etc si nu prea ai unde sa ii dai).... Si as vrea sa stiu pana la urma locul de intalnire unde ramane ? Un numar de telefon ceva sa va sunam cand suntem la cativa km de sovata ?

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment