))))))))))))))))))))))))))))))))
Intalnire Nationala Nr. 3 in data de 8-11 August la Sovata
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Unii s-au simtit dati la o parte, altii (altul) acuza colegi de forum ca i-ar fi zgariat masina........Sincer incepe sa nu-mi para rau deloc ca n-am venit. Sper ca urmatoarea intalnire nationala sa fie mai placuta si mai bine organizata (indiferent daca voi participa si eu sau nu la ea)sigpic
Comment
-
Originally posted by mareom View PostUnii s-au simtit dati la o parte, altii (altul) acuza colegi de forum ca i-ar fi zgariat masina........Sincer incepe sa nu-mi para rau deloc ca n-am venit. Sper ca urmatoarea intalnire nationala sa fie mai placuta si mai bine organizata (indiferent daca voi participa si eu sau nu la ea)
ps. si sper, ca pe viitor sa fie mai bine organizate aceste intalniri ca altfel sincer incep sa am pareri de rau in unele privinte
no offenseLast edited by RazvanB; 14 August 2008, 20:29.
Comment
-
Abea acum am ajuns si eu la medias, de la bucuresti, mai pe seara o sa postez si eu pozele de la sovata, tinand cont ca prin statiune pe ploaia aia torentiala eram cap de coloana si am facut poze pe dupa curbe
apropo, cu zgarietura aia pe capote...Cum se poate zice ca noi, din logan club, am fi zgariat-o???
noi stim bine cata munca si pasiune si etc bagam in masinile noastre, asa ca e logic ca ti-a zgariat-o cineva, tind sa cred ca din greseala, cat timp am fost TOTI in restaurant...Unde ai parcat-o acolo poate nu a avut un pieton loc si ti-a zgariat-o...Intentionat sau nu...Asta este din pacate, si eu am gasit-o zgariata acum 2 saptamani in parcare in fata casei...Se mai intampla din pacate...Dar sa se zica ca unul din noi...Sorry dar aici ai o bila neagra din partea mea!Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Un raspuns pentru RazvanB intalnirea a tinut 3 zile nu doar 10 minute.. Daca tu ai venit 10 minute aia ii altceva...Dar baietii de 3 zile erau acolo.. Si fiecare sta cat vrea...La intalnire nimeni nu ii obligat sa stea.... Oricum chiar daca vremea a fost nasoala.. Eu tot am reusit sa fac baie si sa ma duc la salina la praid. O fost bineLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View PostUn raspuns pentru RazvanB intalnirea a tinut 3 zile nu doar 10 minute.. Daca tu ai venit 10 minute aia ii altceva...Dar baietii de 3 zile erau acolo.. Si fiecare sta cat vrea...La intalnire nimeni nu ii obligat sa stea.... Oricum chiar daca vremea a fost nasoala.. Eu tot am reusit sa fac baie si sa ma duc la salina la praid. O fost bine
cine are dreptate ? Daca tot stiati majoritatea care erati de mai demult timp acolo ca venim si noi si mergem atata drum un pic de "atentie" asa se putea ? Eu zic ca da ! Dar din pacate NU a fost
sper ca urmatorul care organizeaza intalnirile sa sau urmatorii sa fie putin mai organizati si mai ...
Comment
Comment