Ramane de vazut....Totusi,se-ntampla ceva ciudat...
)....scuze daca s-a inteles ca as fi zis ca din cauza mea a picat totul...sunt prea mic intr-o lume asa mare;)...chiar imi pare sincer rau pt ca nu se mai tine...eu m-am referit la faptu ca se vedea clar ca niciunuia nu prea ii ardea sau nu putea de intalniri.inca o data scuze daca am deranjat pe cineva.D-FENS nu trebuie sa te simti jignit in vreun fel.aia a fost parerea mea si am zis-o si daca se va mai intampla sa am o parere o voi spune si cui nu-i convin sa nu le bage in seama sau sa nu ma mai lase sa postez.atata timp cat nu folosesc cuvinte jignitoare sau insinuez asa ceva nush de ce trebuie sa mi se de-a "avertismente" sau mai stiu eu ce.si stai linistit(D-FENS),mereu am grija ce vb;).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment