Daca dam o tura de centru vechi, pe sub ziduri etc...cred ca se bate cu centrul Sibiului...vedem la fata locului...
:...
...... oricum cred ca astea sunt printre putinele surprize pregatite de colegii brasoveni.
...si ar insemna sa plecam de la 5...or noi tot de la 7 am pleca din Pitesti(pe Bran)...acu' ce zice si KaTaLyn...insa eu nu as fi de acord datorita motivelor de mai sus in rest mi-ar face placere
...dar nu cred ca s-ar putea
...... oricum cred ca astea sunt printre putinele surprize pregatite de colegii brasoveni.
e bine de stiut ca vreti sa mergeti acolo, asa sa vedem duminica daca putem face cumva sa ajungem cu masinile. 
eventual pe dupa ziduri
. asa da. dar doar pe jos se poate, este doar pietonal. cam greu cu parcatul masinilor, ca nu sunt deloc putine, noroc ca e duminica
va dati seama ce inseamna de manuta doi cate doi ca la scoala aprox 60 - 80 de insi din atatea masini ce inseamna ? sa vizitezi orasul ?
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Ar trebui sa fim exemplu.
LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment