eu sunt de acord cu ideea ecusoanelor...chiar daca vin numa un pic acolo
Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pai... Eu am zis doar... Oricum e un "proiect" la nivel local, deci mai mult de-atat se rezolva la nivel de oras. Daca e sa fie, parerea mea e sa nu lipseasca nume, user si localitate. Si ar trebui sa ne gandim deja cine o sa faca de data asta DVDul cu poze... Streulea...? Te sacrifici?
Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
ce streulea? ca streulea nu vine la intalnire ca e prea mare distanta
incearca sa vi te infiltrezi in coloana celor de la bucuresti, si la intrare in brasov o sa va astepte 2 colegi de la noi care o sa va indrume spre ghimbav. skandal stie unde e parcarea in care o sa fiti asteptati, asa ca evetual ii faceti loc in frumtea coloanei.Originally posted by andreyypad View Postunde mai exact...in brasov?
ieri era skandal la brasov cu sebi8ta. nu am stiu ca e skandal ca ii ziceam si de guma taOriginally posted by sibianul View Postskandal, sa nu ma uiti cu guma de mestecat .....ca "iasa rau de tot"

Last edited by B 83 RMJ; 26 February 2009, 15:29.
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
scuze ca intervin .pentru baietii din craiova,pitestiu se strange la 7,30 la iesirea din pitesti spre mioveni.la 8 suntem la mioveni.cum au spus si colegii:intrati la lc pitesti si vorbiti cu viorel.
ar fii o idee sa vorbiti cu cineva din politie,sa nu fie probleme.si poate tv ceva:-p
"serci"aduc.difuzoru de aer de marti intra la facut.imi pare rau.oricum am vorbit cu un baiat si am inteles ca o sa ia placutze,filtre ...sa fiti pregatiti.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
Televiziunea oricum a primit o informatie anonima despre treaba asta...
) acuma depinde de ei daca o sa faca un reportaj pe tema asta.. sau ba
LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
Enter the Matrix
Comment
-
Stati mai fratilor linistiti ca n-o sa se intample nimic!
Ca doar nu suntem nebuni sa atragem atentia asupra noastra in trafic!
Care-i problema lor? Noi suntem 70 de masini care tranzitam orasul si cu asta basta!
De la un punct la altul al intalnirii mergem frumos..(categoric o sa ne rupem la semafoare dar asta e..), respectam circulatia si cu asta basta!
Dati-va seam ace ar insemna sa ne opreasca pe toti si sa ne dea amenzi!

Si nu uitati, ca ..........Restul e LOGAN
Comment
-
Nu facem scandal, nu prostestam, nu claxonam ca nebunii, si daca chiar e ceva, ne despratim toti si sa vedem pe care decide sa urmareasca domnii politisti. Dar nu ne va opri nimeni, e doar o intalnire "privata"....aa si deabia astept sa-mi dea careva o amenda....ca la cati martori am (70 de masini) se da batut...restul el Logan
Comment

.... super tare
Comment