sigur ca supravietuieste!......face doar pe mortu!
Intalniri Logan Club Alba
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Buna Seara , ar trebui sa fiti mai multi ! tot 4 loganisti ,si activitatea pe forum este slaba ! ceva la voi nu merge bine ? sper sa nu va suparati iara pe mine , ca am intervenit la voi pe forum
Nu ma da quote la postul anterior...se incarca inutil pagina.Last edited by valeriuciprian; 19 October 2009, 10:48.sigpic
Comment
-
Logan Club Resita va invita sa participati la intalnirea regionala din perioada 7-8 noiembrie. Pentru inscrieri si alte date suplimentare intrati aici http://www.loganclub.ro/forum/intaln...ta-t14831.html
Comment
-
sunt eu suparat pe tine ca nu prea mai intri la noi pe forumOriginally posted by costelHD View PostBuna Seara , ar trebui sa fiti mai multi ! tot 4 loganisti ,si activitatea pe forum este slaba ! ceva la voi nu merge bine ? sper sa nu va suparati iara pe mine , ca am intervenit la voi pe forum
Comment
-
jenule sa vorbim sa ne intelegem si o sa stabilim data si locatia. Ar fi bine intr-un weekend cand sunt de acord si baietii din LC. DEVA. asteptam propuneri din partea lor.
Comment
-
Buna ziua
Duminica, 08.11.2009, orele 11.10, LCDeva cu aprobarea Organizatorului de Intalniri va face o vizita la LCAlba, sper sa fi-ti de acord cu aceasta intalnire....''daca voi nu ne vreti, noi va vrem''...speram intr-o buna colaborare si Organizatorul d-voastra sa fie de acord cu aceasta propunere.
Asteptam raspuns cu propunerea noastra, daca sunteti de acord da-ti un ''bip'' pe forum...asteptam orice este binevenit...
secretarul general LCDeva...Kenjiro_Sangasigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
eu sunt de acord. Dar locul intalnirii cred ca ramane la alegerea noastra. nu ?
Comment
-
primul pe listaOriginally posted by kenjiro_sanga View PostSigur...faceti-va lista
colectionarul
Comment
-
Colecţionare mai era un pic şi sunam la Electrica să te dăm dispărut!!!! Unde umbli frate????Originally posted by Colectionarul View Postprimul pe lista
colectionarul

Duminica, 08.11.2009, orele 11.10, LCDeva cu aprobarea Organizatorului de Intalniri va face o vizita la LCAlba, sper sa fi-ti de acord cu aceasta intalnire....''daca voi nu ne vreti, noi va vrem''...speram intr-o buna colaborare si Organizatorul d-voastra sa fie de acord cu aceasta propunere.
Participanţi LC Alba:
1 Colecţionarul
2
3
4
5
6
7
8
9 r3duc (spion LC Alba)
10 Daniel 67 (Spion LC Deva)

Mai este o săptămână şi un pic, sper să fie lista plină!!!
Comment

kenjiro_sanga la tine e ziua? nu seara adica buna seara....

Comment