only red ...
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
181 ...
Prezenta:
1. Miky48
2. 12Vlad
3. Pupy
4. ZSO
5. bubu_vasile
6. Black Pearl - sosita dupa sesiunea de poze
7. MAVERICK_SS
Bonus - poza de care va vorbeam acum cateva saptamani :P
Last edited by MAVERICK_SS; 10 September 2011, 21:48.sigpic
Comment
-
Saptamana aceasta, mai exact intre 1-2 octombrie va avea loc in parcarea de la Carrefour - Armonia, Dacia Duster Offroad Experience. Din cate stiu acest eveniment consta in parcurgerea unui traseu "offroad" de catre un pilot specializat, vizitatorii fiind pasageri.
Ce-ati zice daca am face intalnirea de sambata la Armonia macar mai vedem ce si cum e pe acolo, mai ales ca evenimentul e intre orele 10 - 20 asa ca ne putem da si noi pe post de pasageri cu Dusteru'
??
sigpic
Comment
-
Salutare tuturor!
Va rog sa ma ajutati cu niste propuneri: magazin piese caroserie,un service mai bun unde mi-asi putea repara masina. Ieri am fost victima unei tamponari in lant pe soseaua de centura, din care am iesit sifonat destul de rau.
Multumesc, anticipat pentru ajutor.
Comment
-
Pai daca ai fost victima, inseamna ca nu o faci pe banii tai. Cumpara piese de uzina si fa-o unde simti tu ca nu ar uita sa puna una alta la loc. Eu am avut 3 reparatii la caroserie la Verbita ( minore ) si a fost ok. In schimb la partea mecanica ..... era sa mor din cauza ca nu mi-au verificat bine placutele de frana...sigpic
Comment
-
Da stiu, ai dreptate.Numai ca momentan inca nu stiu daca voi putea recupera banii.Erau doua camionete inmatriculate in irlanda, cu asigurare tot de acolo.Originally posted by Obsolete View PostPai daca ai fost victima, inseamna ca nu o faci pe banii tai. Cumpara piese de uzina si fa-o unde simti tu ca nu ar uita sa puna una alta la loc. Eu am avut 3 reparatii la caroserie la Verbita ( minore ) si a fost ok. In schimb la partea mecanica ..... era sa mor din cauza ca nu mi-au verificat bine placutele de frana...
Comment
-
Salutare, am o chestie interesanta sa va zic, saptamana trecuta am fost in Lituania 1600km dus 1600 km intors, 5 persoane , cu un portbagaj ticsit de bagaje, cu un Logan 1.5 dci 70 cai , an 2011 cu ceva motor Eco . consum 4.5 l% maxim, la 130Km/h turometrul e la 1600 turatii, si masina nu e lenesa deloc unde era drum trage pana la 170 exemplar
Comment

Comment